21. Hafta Beşiktaş 2-2 Alanyaspor
21. Hafta Beşiktaş 2-2 Alanyaspor

Beşiktaş Forum|21. Hafta Beşiktaş 2-2 Alanyaspor Tarih : 08.02.2026 Saat : 20:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Oğuzhan Çakır - Mehmet Emin Tuğral - Murat Temel - Fatih Tokail VAR :

levitate, Zafer55, Samet Ç, Mehmet57, Necmi, kartalizma190399, murat baltacı, matias_27, 38life, ulumemo, balkan-kartal, bull74, blackeagle35, cornelius, kahyaoglueren ve 116 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

21. Hafta Beşiktaş 2-2 Alanyaspor  [Okunma sayısı 4041 defa] 21. Hafta Beşiktaş 2-2 Alanyaspor

Çevrimiçi gokhans

Djalo çıkıp agbadu girince 2 gömlek güçlenmişmi şimdi bizim savunma? Ya da şu olitan trabzon’da olsa muci’yi kesebilirmiydi? Kafamda deli sorular..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi gokhans

dize müdahale yok ayak bileğine takıyor penaltıda
ayağı sürtüyor, bizim oyuncu farkında bile değil, resmen atıp dizini tutup kıvranıyor. Her ayağa dokunmaya penaltı çalınsa her maç 3-5 penaltı çalınması lazım..

Çevrimiçi 38life

yahu Allahını seviyorsan böyle aptalca penaltımı olur? Gs’lilerin yere atan oyuncularını savunduğu gibi savunmaya gerek yok, bedavadan verdiler işte..

Penaltı olmadığını düşünmenin sebebi ne? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Oh koşarken ayağına gelen net bir darbe var. Bu durumda nasıl penaltı olmayabilir diye düşünüyorum ama bulamıyorum. Bir penaltı en fazla ne kadar net olabilirse o kadar net bir penaltı bu.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Rıdvan dışarı, Emirhan mecburi sola, Djalo da Agbadunun yanına.

Çevrimiçi tolga1903

kötü hoca teseliler şaşırtmadı bir biz bir de bunlar vasata aşık

Fener maçı ilk yarısı ve bu maç bir anadolu takımının oynayabileceği en iyi futbolu oynattı. Todesco 3'lüye dönüp mat etti bunu ikinci yarı ama senin teknik direktöründe böyle bir taktik zeka olmadığı için muhtemelen ya bala₁ puan alırız ya da yeniliriz. Başı kesik tavuk gibi futbolcuları oraya buraya koşturup alan boşaltarak gol yedirmekten başka bir halt bilmiyor allah belasını versin böyle futbol anlayışının lanet olsun

Çevrimiçi Samet Ç

Bize verilen ve verilmeyenlere görünce insan yanılıyor. Oh uzun süre yerde kalmasa Var devreye girmezdi, bizde pozisyonu sorgulamazdık.
ben bir şey demiyorum bu yönetime hocaya ve taraftara rağmen kulübün kapatılmadığına şükretmek lazım

Çevrimiçi 38life

ayağı sürtüyor, bizim oyuncu farkında bile değil, resmen atıp dizini tutup kıvranıyor. Her ayağa dokunmaya penaltı çalınsa her maç 3-5 penaltı çalınması lazım..

Sürtme derken? Maçı telefondan falan mı seyrediyorsun? Dümdüz darbe var net şekilde görünüyor tekrarda. Ne demek her dokunmaya penaltı çalınsa? Koşan adamın ayağına yapılan her temas faul / penaltıdır. Futbol kurallarını yeniden mi yazıyorsun?

Çevrimiçi blackeagle35

Agbadou hata yapsa da fena değil gibi zamanla oturacaktır. Ama yanındaki profil Emirhan mı olmalı orası şüpheli. Şu kırık stoper sevdamızdan vazgeçsek yiyeceğimiz gol sayısı azalacak.

Çevrimiçi levitate

tekke bence şu an bulabilecekleri en iyi hoca kadroları uçup kaçmıyor elde olandan maksimumu alıyor adam
şenol regen, yolu bize düşecek
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Penaltı olmadığını düşünmenin sebebi ne? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Oh koşarken ayağına gelen net bir darbe var. Bu durumda nasıl penaltı olmayabilir diye düşünüyorum ama bulamıyorum. Bir penaltı en fazla ne kadar net olabilirse o kadar net bir penaltı bu.
https://x.com/tartismalar/status/2020553732878979509?s=46  izle bir kaç kez izle, vijdanın el veriyorsa penaltı olduğuna inan, bana göre değil çünkü. Net darbe yok deyip deymediği bile belli değil, keza oyuncu dizini tutup yerde kıvranıyor. Her hafta gs ve fb’lilerin oyuncularına, savunan taraftarına nefret kusup söverken buna penaltı diyemem ben. Siz penaltı olduğuna inanın madem nediyim..

Çevrimiçi murat baltacı

Ne anlatıyorsun be kardeşim tek derdimiz bumu şimdi sezon başından beri alehimize bir ton penaltı verilmemiş adam topu geçirmiş alanyali hamlede geç kalmış bırak dokunmayı sürtse bile penaltı neyi savunuyorsun sen herkes gergin zaten
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Ç

Fener maçı ilk yarısı ve bu maç bir anadolu takımının oynayabileceği en iyi futbolu oynattı. Todesco 3'lüye dönüp mat etti bunu ikinci yarı ama senin teknik direktöründe böyle bir taktik zeka olmadığı için muhtemelen ya bala₁ puan alırız ya da yeniliriz. Başı kesik tavuk gibi futbolcuları oraya buraya koşturup alan boşaltarak gol yedirmekten başka bir halt bilmiyor allah belasını versin böyle futbol anlayışının lanet olsun
sergen hoca değil ki üstüne konuşmaya gerek yok sırf bizimki hoca değil diye vasat bir hocayı da övmem çünkü bizim kendini hoca sanan kişi sahada çok kolay çözülebilecek bir oyun oynatıyor herhangi vasat ama korkak olmayan bir td çözer bu oyunu

Çevrimiçi Samet Ç

Agbadou hata yapsa da fena değil gibi zamanla oturacaktır. Ama yanındaki profil Emirhan mı olmalı orası şüpheli. Şu kırık stoper sevdamızdan vazgeçsek yiyeceğimiz gol sayısı azalacak.
agbadou önde oynayacak stoper değil gömülü savunmada iş yapar bu maç da berbat ama ilerleyen haftalarda rakipler daha da ciddileşince görürsünüz kumaşını

Çevrimiçi tolga1903

sergen hoca değil ki üstüne konuşmaya gerek yok sırf bizimki hoca değil diye vasat bir hocayı da övmem çünkü bizim kendini hoca sanan kişi sahada çok kolay çözülebilecek bir oyun oynatıyor herhangi vasat ama korkak olmayan bir td çözer bu oyunu

Gerçekten hoca değil ya savunma planı yok hücum planı yok ya şu 2.yedigi gole bak takımın bu kadar rezil bi ön alan baskısı olabilir mi ya

Çevrimiçi Samet Ç

Gerçekten hoca değil ya savunma planı yok hücum planı yok ya şu 2.yedigi gole bak takımın bu kadar rezil bi ön alan baskısı olabilir mi ya
terimin 2000'lerde oynattığı oyun adam orada kalmış :D

Çevrimiçi Samet Ç

şenol regen, yolu bize düşecek
düşsün fırsat verilecek tek yerli hoca şu anda

Çevrimiçi mellfred

Çevrimiçi tolga1903

Bu hakemin de allah belasını versin ya

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

ne alaka lan emirhan topa hareketlenmiyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

İptal edilen gole bak, Allahından bul agbadou, mis gibi gol gitti😡

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi levitate

neye bakıyorlar hala anlamıyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat baltacı

Lan biz gibi golü yemeyin allahsızlar
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Liquidator

Offside yok gibi. Hakem (Hakaret Yasak)₅ o başka konu

Отправлено с моего 21081111RG через Tapatalk

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Etiketler: