6. Hafta Göztepe 3-0 Beşiktaş
6. Hafta Göztepe 3-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|6. Hafta Göztepe 3-0 Beşiktaş Tarih : 19.09.2025 Saat : 20:00 Stadyum : Gürsel Aksel Stadyumu Hakemler : Mehmet Türkmen - Ceyhun Sesigüzel - Hakan Yemişken - Burak Olcar

maıden, KartalınGücü, Koa_lAA, mtorunlu, Samet Ç, Serdar3444, puntistis, matias_27, mayguntr, ulumemo, Kartal Ç, cornelius, Fikret ve 115 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6. Hafta Göztepe 3-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 1931 defa] 6. Hafta Göztepe 3-0 Beşiktaş

Çevrimdışı Savaş

degil. sanki baskan seçilenler halktan biri mi ? hepsi burjuva
Yani goztepe satıldı diye taraftar küstü mü? Hayır. Gayet güzel futbol izliyorlar.

Şu romantiklikten çıkmak lazım artık. Satın gitsin. Adam akıllı yönetim, adam akıllı futbol izleriz en azindan.

Gözlerim kanıyor artık çünkü.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi murat baltacı

Bu maçı böyle kaybedemezsin yanlış kadro çıkıp farktan kurtuldun ikinci yarıya aynı kadroyla çıkan hocadan umudum falan olmaz benim iki üç değişiklik yapıp takımı şoklaman lazım rafa çıkarıyorsun ne baskı var ne pozisyon var iki bir olsa maç dönecek Göztepe yoruldu ama bizde iş yok at Bilali forvete yada çift forvet yap birşeyler dene kenardan izliyorsun izleyeceksen tv den izleseydin bunun için mi geldin.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi gokhans

Ampır ampır konuşmayın. İyi oynaması satılmaktan geçiyorsa oynamasın. İyi oyun isteyen renkli takım tutsun. Burası Beşiktaş, burda kan var, göz yaşı var, kanser ver, umutsuzluk var!!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Su takımı biri satinalsa ve takim böyle oynasa takım sahipleri o oyuncu topluluğunu s.k.rler.

Bu arada Necip ruhtur vs safsatalarini geçelim. Necip bu takımın ruhsuzunun en önde gidenidir ve acilen defedilmelidir.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yani goztepe satıldı diye taraftar küstü mü? Hayır. Gayet güzel futbol izliyorlar.

Şu romantiklikten çıkmak lazım artık. Satın gitsin. Adam akıllı yönetim, adam akıllı futbol izleriz en azindan.

Gözlerim kanıyor artık çünkü.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öyle deme Goztepeyi Karsiyakali biri satın alıp önce renklerini değiştirecek sonra tüm oyuncuları 3 kuruşa Papua Yeni Gineye satacakmis.

Çevrimiçi Koa_lAA

Sergen hocamı kutluyorum... Şapkadan necip çıkardı... Büyük teknik deha..

Çevrimiçi 38life

bu takımın haysiyet sorunu var

Butakımın hoca ve yönetim dışında hiçbir sorunu yok. Futbolcular piyondur, taştır, nasıl anlatayım. Oyunlardaki taşlardır işte. Taşlara kızamazsın. O taşları tahtada oynatan elin sahibine kızarsın. Geçen seneki berbat kadroda da futbolculara kızmak anlamsızdı, bugün de anlamsız. O futbolcuyu bu kulübe getiren bir "yönetim var." Ve o futbolcuları sahaya doğru ya da hatalı şekilde dizen bir "teknik direktör" var. Futbolcuya kızmak boş iş. Ha ekstrem durumlarda elbet kızarsın ama biz yıllardır 80 tane futbolcu gelip geçti hep futbolculara kızıyoruz. Yok ruhsuzlarmış da bilmem ne. Bırakın Allah aşkına ne ruhsuzluğu ya? Bunlar profesyonel futbolcu. Bu işten ekmek yiyorlar. Herkes ruhsuz olmayan futbolcular alıyor da biz yıllardır sürekli ruhsuz futbolcuları cımbızla mı topluyoruz? Ruhsuz futbolcu bulma scout departmanı mı var bizde? Yok böyle bir şey. Bu saçmalık yönetimlerin beceriksizliklerini örtmek için kullanılan bir safsatadan ibaret. Sen doğru bir kadro mühendisliği yaparsan, doğru bir hoca getirirsen, hoca o "taş"ları sahaya doğru dizip doğru görevler verirse hepsi verimli oynar, hepsinin değeri artar. Ruhmuş, hayaletmiş, cinmiş. Geçin bunları.

Çevrimiçi Sinan66

güya alanya maçini telafi ediyorduk  :lol:

bu takim orkunsuz ndidisiz olmaz

Çevrimdışı underworld

Arabesk kafasıyla işimiz çok zor

Çevrimiçi mellfred

Butakımın hoca ve yönetim dışında hiçbir sorunu yok. Futbolcular piyondur, taştır, nasıl anlatayım. Oyunlardaki taşlardır işte. Taşlara kızamazsın. O taşları tahtada oynatan elin sahibine kızarsın. Geçen seneki berbat kadroda da futbolculara kızmak anlamsızdı, bugün de anlamsız. O futbolcuyu bu kulübe getiren bir "yönetim var." Ve o futbolcuları sahaya doğru ya da hatalı şekilde dizen bir "teknik direktör" var. Futbolcuya kızmak boş iş. Ha ekstrem durumlarda elbet kızarsın ama biz yıllardır 80 tane futbolcu gelip geçti hep futbolculara kızıyoruz. Yok ruhsuzlarmış da bilmem ne. Bırakın Allah aşkına ne ruhsuzluğu ya? Bunlar profesyonel futbolcu. Bu işten ekmek yiyorlar. Herkes ruhsuz olmayan futbolcular alıyor da biz yıllardır sürekli ruhsuz futbolcuları cımbızla mı topluyoruz? Ruhsuz futbolcu bulma scout departmanı mı var bizde? Yok böyle bir şey. Bu saçmalık yönetimlerin beceriksizliklerini örtmek için kullanılan bir safsatadan ibaret. Sen doğru bir kadro mühendisliği yaparsan, doğru bir hoca getirirsen, hoca o "taş"ları sahaya doğru dizip doğru görevler verirse hepsi verimli oynar, hepsinin değeri artar. Ruhmuş, hayaletmiş, cinmiş. Geçin bunları.
sensin kral

Çevrimiçi Necmi

Sergen artık çıkarrahat rahat oynatsın takımı hiç bir iddamız kalmadı bunlar kupadada elenir
Biz tvde izledik oda sahada izledi aramızdaki tek fark biz izlemek için para veriyoruz o alıyor
Sergen hoca değil bazı arkadaşlar umarım bunu görmüştür

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Zafer55

Bir adam kör olsa necipin [...] aldığı nefesin sesini duyar yine 11 e koymaz.

Etiketler: