6. Hafta Göztepe 3-0 Beşiktaş
6. Hafta Göztepe 3-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|6. Hafta Göztepe 3-0 Beşiktaş Tarih : 19.09.2025 Saat : 20:00 Stadyum : Gürsel Aksel Stadyumu Hakemler : Mehmet Türkmen - Ceyhun Sesigüzel - Hakan Yemişken - Burak Olcar

maıden, KartalınGücü, Koa_lAA, mtorunlu, Samet Ç, Serdar3444, puntistis, matias_27, mayguntr, ulumemo, Kartal Ç, cornelius, Fikret ve 115 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6. Hafta Göztepe 3-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 1936 defa] 6. Hafta Göztepe 3-0 Beşiktaş

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimiçi Serdar3444

Abraham çıkmıyor, rafa çikiyor, ne diyim

Çevrimiçi Umutcan Kaya

abi rafa, cerny iyi oynamadı ama necip hala niye sahada şaka mı adam çıkarın diye bağırıyor yeter da nedir çektiğimiz
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi tolga1903

Her maç 60'da 70'de oyundan alacagına önce skoru tut gol yeme yedek bırak da sonra al oyuna şu rafa'yı herif leş atıyor sezon başından beri

Çevrimiçi yaço58

Sergen hoca niye yapıyorsun bunu ya olmuyor işte 60 dakika oldu Necipin tek olumlu hareketi yok nasıl hala oynuyor ben mi göremiyorum

Çevrimiçi sEuL

Orta sahamızda sanırım her maç böyle boş kalacak. Bu oyunda bütün maçı gitgelli oynariz

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Orta sahamızda sanırım her maç böyle boş kalacak. Bu oyunda bütün maçı gitgelli oynariz

"Orta saha almaya vaktimiz kalmadı."
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi tolga1903

Çoluk çocuk oynatmaz benim sergen hocam. +2 kontenjanı boş bıraktırır ama 1.5 yıldır top oynamayan çöpü orta sahaya koyar. Ah ne var istifa etsen de şu çağdaş falan gelse

Çevrimiçi yaço58

Rafa çıkıp abraham nasıl oyunda

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı underworld

Kulüp satılmadan düzlüğe çıkamayız

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Çoluk çocuk oynatmaz benim sergen hocam. +2 kontenjanı boş bıraktırır ama 1.5 yıldır top oynamayan çöpü orta sahaya koyar. Ah ne var istifa etsen de şu çağdaş falan gelse

büyük ihtimalle 2,3 sene daha bizimle adı geçmesin diye geldi çünkü ne hırs var ne istek, sene sonunda da fb yaparsa şaşırmam
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

Şu pau’nin attığı paşa bak ya.

Baskı yok hiçbir yok gitti rakibe attı durduk yere yine kontra yedik.

Çevrimiçi Sinan66

biz niye surekli orta deniyoruz

Çevrimiçi Umutcan Kaya

başka taktiğimiz yok çünkü
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Sinan66

adam aklli bi santrafor almadilar

Çevrimiçi sEuL

5 Goztepe’li içinde kafa vuramayan Abraham ve Bilal var ama orta devamke.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi tolga1903

Yanlış olmasın bu maç orkun ndidi de olsa yenilirdin. Çünkü herif senin nasıl mağlup olacağını edileceğini biliyor. Ve bunu bilen 10'dan fazla takım var bu ligde o yüzden bir halt olmaz bu takımdan.

Çevrimiçi tolga1903

Anthony dannis'in top kapması için dokunması yetiyor siyah beyazlı herhangi bir futbolcuya. Bu kadar güçsüz iğrenç takım olamaz arda okan falan çalım yemiyor bir de gs'ye karşı izleyelim bu takımı bakalim nasıl eşşek gibi s.....liyor. Sen nasil maç kazanılır bilmiyorsun unuttun babacim ne hocan biliyor ne sahadaki topcun

Çevrimdışı Savaş

Adamlar tertemiz yeniyor bizi. Bu şekilde 3-4 atletik adamı olan her takım bizi yener.

Maalesef bu böyle. 2'de kaldığına şükredelim bence. Az becerikli olsalar şu an 5 olmuştu.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi levitate

intikam almak için kapadım fifa açtım bekle beni göztepe
bipbipbupbup

Çevrimiçi kahyaoglueren

Çevrimdışı Savaş

Bu arada jota'ya omzu vuran topu alıyor. Mahalle abilerinin adam eksik diye oynattığı 5 yaşındaki velet gibi takılıyor sahada.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: