Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Kapkarakartal, kartalizma190399, NioHH, Koa_lAA, Özgür Gültekin, yorgo_d(geodem), Tass, blackeagle35, underworld, murat baltacı, sefaköykartali, hasankale ve 101 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 101104 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

https://x.com/i/status/2023853178677326006
adım adım kulübü ele geçiriyorlar. Geçen sene 7,5tl olan hisseni, 1,65tl’den 22milyon lot satış yapmak, kulübü boşaltmaktır, ihanettir, kulübü dolandırmak - ele geçirmektir!!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

adım adım kulübü ele geçiriyorlar. Geçen sene 7,5tl olan hisseni, 1,65tl’den 22milyon lot satış yapmak, kulübü boşaltmaktır, ihanettir, kulübü dolandırmak - ele geçirmektir!!!
1 milyon eurodan az bir meblağ yapıyormuş. Amaç ne ki ?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

1 milyon eurodan az bir meblağ yapıyormuş. Amaç ne ki ?
sermaye arttırımında lot başına 2tl den aldığı hisseler bunlar bir de. İşte bu ticari zeka!!

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 11:37:13
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Detaya takılmadan bu sakatlıkların teknik ekiple alakalı olduğunu düşünüyorum ben. Şampiyon olduğumuz senede çok sakatlık yaşıyorduk. El Bilale gelince bence adam kanatta heba oldu. Larin yapmaya çalışıyoruz. Onun yerine bu adamı santrafor rotasyonuna sokup safkan sol kanat almamız gerekiyordu. Bu adama  birde 15 milyon bonservis verirsek yazında sol kanat transferini unutabiliriz.
sergenin çalıştırdığı takımların en büyük sorunu sakatlık olmuştur arkasından konuşan oyuncuları hiç duymadınızmı

Çevrimiçi kartalizma190399

850 bin dolar icin hisse satiyoruz, bu arada rakipler 75 milyon euro'ya forvet aliyor, Kante'ye senelik 20 milyon euro maas veriyor falan.
Paralarinin kaynagi, yaptiklarinin mantikli olmasini vs sorgulamiyorum, oralari gectim zaten. Sonuc olarak fark acildi ve adamlar harcamaya devam ediyor.
Geldikleri seviye'yi de goruyoruz. Biz adini unuttugumuz takimlara elenirken adamlar Juventus'a 5 atiyor, Liverpool'u yeniyor falan.
Aradaki farki organizasyon ve akil kullanmak yerine para ve transferle kapatmaya devam edersek sonu daha da kotu olacak.

Çevrimiçi Samet Demir

sergenin çalıştırdığı takımların en büyük sorunu sakatlık olmuştur arkasından konuşan oyuncuları hiç duymadınızmı
Arkasından konuşanları duymaya gerek yok ki abi, maç izlerken anlayabiliyoruz. Bütün takımı amaçsızca koşturuyor. Bu plan taktik falan değil. İş bilmezlik.

Çevrimdışı Akil Emre

850 bin dolar icin hisse satiyoruz, bu arada rakipler 75 milyon euro'ya forvet aliyor, Kante'ye senelik 20 milyon euro maas veriyor falan.
Paralarinin kaynagi, yaptiklarinin mantikli olmasini vs sorgulamiyorum, oralari gectim zaten. Sonuc olarak fark acildi ve adamlar harcamaya devam ediyor.
Geldikleri seviye'yi de goruyoruz. Biz adini unuttugumuz takimlara elenirken adamlar Juventus'a 5 atiyor, Liverpool'u yeniyor falan.
Aradaki farki organizasyon ve akil kullanmak yerine para ve transferle kapatmaya devam edersek sonu daha da kotu olacak.
Malesef fark açıılmaya devam ediyor, adamların yedek giren her topçusu bizde banko oynar, bizde mustafa,kartal,salih,rashica falan oyuna giriyor

Çevrimiçi gokhans

Malesef fark açıılmaya devam ediyor, adamların yedek giren her topçusu bizde banko oynar, bizde mustafa,kartal,salih,rashica falan oyuna giriyor
sergen hoca değil ama okan'ın yanında sergen hoca kere hocadır. Okan'ın arkasından sınırsız kara para ile öküz gibi bütçe, hakem, var ve rakiplere yerleştirilmiş truva atı oyuncu kadrosu avantajı var. doğru kadro mühendisliği, doğru strateji ve vizyon ile fark çok hızlı şekilde kapanabilir, he şampiyonluk gelirmi dersen, bu gs lobi ve desteği yani yapı dağıtılmadan gelmez, ne olur yarışda oluruz avrupada başarı yaparız(bu teknik kadro ile değil elbetteki) ama dünya karmasıda kursan bu yapı varken bu ligde şampiyon olunmaz. o yüzden çok bir beklenti içine girip hayal kırıklığı yaşamayın üzmeyin kendinizi, kabullenin...

Çevrimiçi kartalizma190399

sergen hoca değil ama okan'ın yanında sergen hoca kere hocadır. Okan'ın arkasından sınırsız kara para ile öküz gibi bütçe, hakem, var ve rakiplere yerleştirilmiş truva atı oyuncu kadrosu avantajı var. doğru kadro mühendisliği, doğru strateji ve vizyon ile fark çok hızlı şekilde kapanabilir, he şampiyonluk gelirmi dersen, bu gs lobi ve desteği yani yapı dağıtılmadan gelmez, ne olur yarışda oluruz avrupada başarı yaparız(bu teknik kadro ile değil elbetteki) ama dünya karmasıda kursan bu yapı varken bu ligde şampiyon olunmaz. o yüzden çok bir beklenti içine girip hayal kırıklığı yaşamayın üzmeyin kendinizi, kabullenin...

Basaksehir'le sampiyon olurken, Akhisar'i o kisitli kadro'yla ligde tutup FB'yi GS'yi falan yenip kupa kazanirken de mi hakem ve sinirsiz butce vardi? Veya Liverpool'u Juventus'u falan yenerken de mi butce ve hakem sayesinde kazandi? Su an ligde GS'nin gucunu elbette kullaniyordur ve sempati, karakter olarak les gibidir o ayri, ama genel olarak gayet iyi hoca'dir.

Baris Alper gibi 2.lig'ten gelmis sag aciktan bir solbekte bir sagbekte en son santrfor'da verim aldi. Adam ilk 2 senesinde bek'siz derme catma cozumler ureterek sampiyon oldu. Sallai'den sagbek yaratti, bizimkilerin aklina 1 mac Rashica'yi sagbek oynatmak gelmedi. Berkan Kutlu, Kaan Ayhan, Batshuayi gibi kisitli adamlardan verim aldi. Bizimkiler 1 mac cift santrfor oynatmaya seyi yetmezken Icardi-Osimhen'i bazi maclarda birlikte oynatti. Kac defa FB'yi deplasmanda yendi mesela. Bizim antrenorler senelerdir takimi 4-2-3-1 (simdi 4-1-4-1) seklinde dizip herkesi saha'ya surmekten ve sikayet etmekten baska birsey yapmiyor. Adam 4-4-2 de oynatti, 3'lu de. Singo sakatlandiginda Sallai'den sagbek yaratti bir sekilde getirdi buralara.

O kadar efsane bir hocamidir tartisilir da Sergen'le vs uzaktan yakindan alakasi yok. Sergen hoca bile degil benim gozumde.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Lang 2 milyon euroya kiralandı. Yarim sezon maaşı da 1.75 milyon euro.

Sınırsız parasi olan biz gibi davraniyoruz hem de gelir yokken. Maas bütçemiz az falan degildi. Bonservise de 110 milyon euro para harcadık hem de verim vermeyen oyunculara. 110 milyon euro !

Kabulleneceksek kapatalim kulübü gidelim. 15-16, 16-17  pandemide nasil sampiyon olduk. Cevap belli akıllı yönetimle.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Bedelli sermaye arttirimi sonrasi şirketin payı artmıştı. Onu satıyorlar belli ki. Ama fiyat çok düşük. Dipten satıyoruz. Biraz yukari sürüp, satsaydik

Çevrimiçi gokhans

Maklubeciler turu geçerse 11 milyon euro kasasına koyacakmış. Beşiktaş ise 850k için hisse satıyor. Başkanın avrupa gibi bir hedefi yok, hocanın ise kariyerinde avrupada galibiyeti geçtim puanı yok. Ucuza hisse kapatarak  kulübü ele geçiriyorlar. Geçen sene 7,5tl ye sattım bn bu hisseyi. sermaye arttırımında lot başına 2tl’ye gelen maliyet ödedi kulüp. Şuan dibin dininden kimbilir kimlere peşkeş çektiler kulüp hisselerini. Yazık çok yazık.

Çevrimiçi gokhans

Basaksehir'le sampiyon olurken, Akhisar'i o kisitli kadro'yla ligde tutup FB'yi GS'yi falan yenip kupa kazanirken de mi hakem ve sinirsiz butce vardi? Veya Liverpool'u Juventus'u falan yenerken de mi butce ve hakem sayesinde kazandi? Su an ligde GS'nin gucunu elbette kullaniyordur ve sempati, karakter olarak les gibidir o ayri, ama genel olarak gayet iyi hoca'dir.

Baris Alper gibi 2.lig'ten gelmis sag aciktan bir solbekte bir sagbekte en son santrfor'da verim aldi. Adam ilk 2 senesinde bek'siz derme catma cozumler ureterek sampiyon oldu. Sallai'den sagbek yaratti, bizimkilerin aklina 1 mac Rashica'yi sagbek oynatmak gelmedi. Berkan Kutlu, Kaan Ayhan, Batshuayi gibi kisitli adamlardan verim aldi. Bizimkiler 1 mac cift santrfor oynatmaya seyi yetmezken Icardi-Osimhen'i bazi maclarda birlikte oynatti. Kac defa FB'yi deplasmanda yendi mesela. Bizim antrenorler senelerdir takimi 4-2-3-1 (simdi 4-1-4-1) seklinde dizip herkesi saha'ya surmekten ve sikayet etmekten baska birsey yapmiyor. Adam 4-4-2 de oynatti, 3'lu de. Singo sakatlandiginda Sallai'den sagbek yaratti bir sekilde getirdi buralara.

O kadar efsane bir hocamidir tartisilir da Sergen'le vs uzaktan yakindan alakasi yok. Sergen hoca bile degil benim gozumde.
3 yıl önce yolu gs değil bjk’ye düşseydi kaybolup gitmişti.. antremanlarda kendini yere atma öğretip, kontra yerken yugoslav faulu taktiğini, çirkefliği, hakem baskısı ve aldatmayı  uygulayabileceği en mantıklı kulüptü gs. Gelsrydi bizede görseydin küfür kıyamet nasıl yollardık. Başakşehir yani akbilspor da da gs de de şampiyonluklarda hiç bir katkısı yok zaten proje adamı bu yapının elemanı. Aklı başında gs taraftarlarıda söylüyor taktik bilgi 0, b planı yok, acayipde adamcılık yapıyo, yersiz inatları var. Son 3 senede çıkdığı avrupa maçları aç tek tek izle bakalım bir hoca kendi elleriyle nasıl vermiş turları. İşin özeti sergen hoca falan olmasada okan dan binkat hocadır. İkisininde süper lig hocası olması türk futbolunun ayıbıdır.

Etiketler: