Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Sinan66, Gökhan Güvenç, Samet Ç, tolga1903, emre_1978, maıden, kartalizma190399, hasankale, Kapkarakartal, Mehmet57, Monza, Umutcan Kaya, murat baltacı, aoguzd ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 49200 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimdışı levitate

bizim için fazla iyi hoca biz hoca olmayanlardan devam

kimi sokuşturacaklar acaba merak ediyorum bence tudor

senle geçen sene kesin ole dediydik o gelmişti durduk yere aklıma geldi :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bak tedesco'ya adam nasıl etki etti kadrosu bizden iyi olabilir ama hocalık yapıyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Ekoltv de akşam Sergenin programı olsaydı da izleyebilseydik.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

kimi sokuşturacaklar acaba merak ediyorum bence tudor

senle geçen sene kesin ole dediydik o gelmişti durduk yere aklıma geldi :D
bunlar en fazla tudor getirir zaten tahmin etmeye gerek yok :D

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

bak tedesco'ya adam nasıl etki etti kadrosu bizden iyi olabilir ama hocalık yapıyor

Yok yahu rizenin ve bizim malligimiz yoksa Tedesco nun sacmalamalarini biri çok fena cezalandıracak.

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/cem_tamay/status/1992486969574900200

:D 10 hafta istanbuldayız garanti alır diyeceğin maç var mı
karagümrüğün altyapıdan getirip takımın başına koyduğu 34 yaşındaki hoca sergenden iyi hoca mesela

Çevrimdışı levitate

Yok yahu rizenin ve bizim malligimiz yoksa Tedesco nun sacmalamalarini biri çok fena cezalandıracak.

mallık yapmak kolay da toparlamak zor, 10 kişiden sonra daha da saçma yerlere gidebilirdi adam bir şekilde değerlendirdi
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

karagümrüğün altyapıdan getirip takımın başına koyduğu 34 yaşındaki hoca sergenden iyi hoca mesela

adam şu instada komik video çeken kel elemanı hatırlattı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Yav kardeşim adam hocalığı bıraktı, kendine yol seçti. Ekoltv ye geçer üç beş sallar çorbama bakarım dedi. Bütün camia bir olduk adama sen hocasın dedik. Oda dağılan ekibini toplayamadı cafede beraber takıldığı 3-5 arkadaşıyla ekip kurdu. Ne yazık ki biz bunu hak ettik.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kahyaoglueren

Mac öncesi tam kadroyuz açıklaması da saçma bu arada.

Rafaya laf sokmak için konuşuyorsun belli ama Orkun da yok.

Ne dediğini bilmeyen yorumcuyu teknik direktor diye sabrediyoruz.

Çevrimdışı levitate

Mac öncesi tam kadroyuz açıklaması da saçma bu arada.

Rafaya laf sokmak için konuşuyorsun belli ama Orkun da yok.

Ne dediğini bilmeyen yorumcuyu teknik direktor diye sabrediyoruz.

maç sonu da orkunsuz olmuyor diyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bu arada forum kapalıyken atamadım da sancho istanbul'a gelmiş biz ve fb ile görüşüp gitmiş, fbnin alacağını sanmıyorum adalı kalırsa kesin çakarlar bize
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Fener bizle ve rizeye karşı 2-0 dan maçı çevirdi. Bizde önde olduğumuz maçları tutamıyoruz.

Çevrimiçi Necmi

Yav kardeşim adam hocalığı bıraktı, kendine yol seçti. Ekoltv ye geçer üç beş sallar çorbama bakarım dedi. Bütün camia bir olduk adama sen hocasın dedik. Oda dağılan ekibini toplayamadı cafede beraber takıldığı 3-5 arkadaşıyla ekip kurdu. Ne yazık ki biz bunu hak ettik.
hiç hoca olamadıki bıraksın. tüm camia birleşti adamı zorla hoca yaptı kendisi bile inanmıyordur

Çevrimiçi Samet Demir

hiç hoca olamadıki bıraksın. tüm camia birleşti adamı zorla hoca yaptı kendisi bile inanmıyordur
İçim soğumuyor abi, kasıt arıyorum artık. Normal değil bu oyuncu terchleri. Yapılan transferlere falan girmiyorum bile.

Çevrimiçi tolga1903

Türk hocaların yanındaki ikinci adamları gittiği zaman şirazeleri kayıyor. Şenol güneş'in yardımcıları hoca olduktan sonraki seneleri veya şu an bizimkinin yardımcısı hoca olduktan sonraki hali güzel örnek. Okan'ın yanında da var bitane böyle.

Bizim kadro gerçekten kötü sergen ne kadar hoca değilse kadro da o denli leş. Şu bizim geri 4'lü + kaleciyi adam yerine koyup da oynatacak kaç takım var? Kurtarıcın cengiz fener'in 6.kanat oyuncusu falandı. Abraham dediğin adamı her maç gömüyoruz. Ndidi bence o ayak kalitesiyle sadece küme düşmemeye oynayacak derin savunma takımı 6'sı olabilir.

Biz yıllardır transfer dönemlerinde ahlaksızca para harcayıp karşılığını hemen alıyoruz o yüzden suçu sergen'de de bulmuyorum ole olsa aşağı yukarı aynı durumda olurduk ama hakkını yediler vebaline girdiler o adam ve yardımcılarının o konuda netim.

Çevrimiçi Samet Demir

Etiketler: