Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 47415 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Eray

Trabzonspor Aatıf'ı %95 bitirmiş.

Çevrimdışı Kutay

Niye merak ediyorsun :D
bakalım nasıl yapılanacaklar genç yetenekli oyuncular bulabilecekler mi diye  merak ettim bizim oğuzhan,töre,frei,cenk tarzı transferler yapamazlar gibime geliyor
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Tolga

bakalım nasıl yapılanacaklar genç yetenekli oyuncular bulabilecekler mi diye  merak ettim bizim oğuzhan,töre,frei,cenk tarzı transferler yapamazlar gibime geliyor
Onlar bizim gibi yapılanamazlar 1-2 sene ortada yoklar rahat ol :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Eray

Sevilla'nın 3 yıldır üst üste UEFA'yı almasında büyük pay sahibi olan sportif direktör Monchi dün istifa etmişti. Monchi'nin yeni adresi Manchester United oldu.

Mourinho neler peşinde acaba?

Çevrimdışı atalay

Caner, kağıt üzerinde Serie A için çok uygun bi' bek profili. FB için kayıp. Gökhan da ayrılırsa ellerinde güçlü bir oyun pratiği kalmayacak.

Çevrimdışı Kutay

Caner, kağıt üzerinde Serie A için çok uygun bi' bek profili. FB için kayıp. Gökhan da ayrılırsa ellerinde güçlü bir oyun pratiği kalmayacak.
[/keşke topalda ayrılsaydı o zaman süper olurdu ama sanırım kalıyor
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Eray

https://twitter.com/tancredipalmeri/status/738082129486184448

https://twitter.com/tancredipalmeri/status/738082621780004864
İtalyan basınında bi tek Di Marzio mu ne var o adam güvenilir, onun yazdıkları doğru oluyor.
Bu Tancredi Palmieri denen adam 1-2 yıl önce Kaboul Beşiktaş'ta kesin olarak demişti. Ondan sonra ne Kaboul Beşiktaş'a geldi, ne de başka bir şey. :lol:

Çevrimdışı Çağatay

Sevilla'nın 3 yıldır üst üste UEFA'yı almasında büyük pay sahibi olan sportif direktör Monchi dün istifa etmişti. Monchi'nin yeni adresi Manchester United oldu.

Mourinho neler peşinde acaba?

Doğruysa cok iyi iş yapmışlar
Adam sevilla efsanesinin arkasindaki adam bir bakima
Simdi cok daha büyük bir imkan olacak elinde
Mou ile anlasabilirlerse manu geri dönüş yapar
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Bishamon

Monchi'nin ayrılmasına izin vermediler.

Mourinho'nun sportif direktörü va zaten adı Mendez  :lol:

Çevrimdışı Eray

Monchi'nin ayrılmasına izin vermediler.

Mourinho'nun sportif direktörü va zaten adı Mendez  :lol:
Evet şimdi gördüm 5 milyon getirirsen güle güle demişler adama. :D
Mendes Mafia en güzel şekilde transferler yapacaktır zaten ondan kuşku yok da şu Monchi geleydi MANU bu yıl çok ilginç bir takım olabilirdi.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Eray

İlkay, M.City yolcusu diyorlar.
Aynen, resmi olarak açıklanmak üzere...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gs'den hiç ses seda yok  hiçbi oyuncuyla adları geçmiyor bir tek emrah başsanı duydum ben gs ile adı geçen acaba bu sene kimleri alacaklar çok merak ediyorum.
Transfer etme tuşları bozulmuş:evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İlkay, M.City yolcusu diyorlar.
İyi yolculuklar dileyelim o zaman iyi topçu 20 m pound konuşulan rakamlar iyi fiyat valla töre bakalım kaça gidecek badem 16 demiş kesin daha fazladır :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gs li bir yönetici eurocup şampiyonluk fotoğrafına sonradan kendini shopla ekletmiş :kop:

Çevrimdışı Tolga

İyi yolculuklar dileyelim o zaman iyi topçu 20 m pound konuşulan rakamlar iyi fiyat valla töre bakalım kaça gidecek badem 16 demiş kesin daha fazladır :)

Kaç sezon Real Madrid ve M.Utd istiyor diye haberler çıkıyordu sonunda M.City'e gitti :icool:

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Fener:

Gg ve Caner gidiyor ligin en iyi bekleri. Transfer olmazsa kanatlardan çok gol yenir. Buralara transfer bekliyorum. Gelirse bütçe gelmezse başarı azalır.

Stoperde sadece Kjaer var . Kjaer sakatlanmazsa bütün maçlara çıkacak kondisyonda. Ba, Kadlec, Alves sözleşmeleri bitti. En az 2 transfer de buraya şart.

Orta sahaya ofansif orta saha alınır kesin. 2 senedir alınması gerekiyordu zaten. Kesin diyebiliriz.

Ayrılık olmazsa en az 2 stoper 2 bek 1 ofansif orta saha alınacaktır.

Satılabilecek oyunculardan sadece Nani ve Rvp var. Diğerlerine teklif bile gelmez.

Diego yollanır. Pereira kalır. Stoch kalır. Başka da yshminim yok.

Yani fenerin bu sene leblebi gibi gol yer yediği kadar atamaz fener bu sene şampiyonluk az iyi transferler yapabileceğini düşünürsek mali sıkıntı var scout ekibi yok gibi fenerin zaten  :claps:

Tek rakibimiz gs olur oda bizim feda sezonuna benzer 2'liği zorlarlar bir yerden kadro kalitesi girer devreye 3'lüğe kadar gidebilirler

su mesajı şöyle koyayım bakalım neler olucak  :evillol:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı onder23

Bruna alves mini bir tekvando şovu gösterdi bize ve yedi kırmızıyı :evillol: :evillol:
Bu herifin kalması bizim için avantaj olur

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Uyumayanlar GSW-Cavaliers maçına :bandit:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı worns

TS, Denizlispor'dan Leandrinho'yu almış.  :)

Çevrimdışı mertnet

Hikmet KARAMAN evlenmiş.

Bir nevi transfer.
...diyor sensei Mert.

Etiketler: