Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 47084 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı ferdi1903

sürekli penalti kaciran birine niye sürekli penalti attirilir, malikdan baska bisey deil

Çevrimdışı ferdi1903

yaw bu fenerliler niye agliyor? adamsan ali koc cekn takimi ligden falan yazmislar

lan ucuz yirtiniz salak cisse dua edin

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Haftanın kazananı kesinlikle ts.
Beşiktaş maçı olduğu için kimse tınlamadı onları fb maçı ardından falan ama ilk penaltılarını bize verseler şuan ülkede ohal çıkmıştı.
Özeti izledim hiçte top oynamamış ts yani ve eminimki o pozisyon ts ceza sahasında olsa tsye hayatta penaltı vermezlerdi.

Sorlothun pozisyonu diğer adama niye kırmızı verilmemiş yahu elneny pozisyonu gibi. Sorlotha 3 maç ceza verilip bizim maçta oynamaması gerekir. Elnenye çak diye verdiler 3 maç eğer erkeklerse bizim maçta oynamaz sorlot.

Ali Koç: Bugünkü gibi maçlar yönetilsin şampiyon olalım demişti değil mi bizim maçtan sonra. Ozan falan şekil yapmıştı ersun güç gösterişi yapmıştı utanmadan çıkıp neler demişlerdi. koçun o açıklamasını ve avcının maç sonu açıklamalarını asla unutmamıştım. Şimdi rica etsem o pişkinlik çıkıp konuşabilir mi, yatsınlar kalksınlar cisseye dua etsinler, bütün penaltıları kaçıran bir oyuncuya penaltı kullandırtmakta komikti.

Hakeme gelelim, hakem bence gayet iyi maç yönetti. Penaltılar penaltıydı. Son pozisyon evet penaltıydı mustafanın pozisyonu ama hakem onu görmedi var söylemesi lazımdı.

bizim sırf bugünkü maçta neler oldu. fb bir penaltı verilmediği için ligten çekilelim diyorlar çekilin lan sizi tutan mı var ??? bizim maçtan sonra o eğlenmeniz o konuşmanız hala unutamıyorum beynimde onlar çaldı o son dakikalarda inanılmaz zevk aldım böyle bir pozisyonla  puan kaybetmenize.

caner biraz kızınca pat diye sarı yapıştırıyolar bunlar bütün maç hakemi öptüler resmen, ozan hele eli baya hakemin her yerindeydi. evet ali koç bey bugün asıl söyleyebilirsin hakem bence güzel yönetti böyle şampiyon olabiliriz diyin, çünkü asıl maçı güzel yöneten hakem bugündü.

Çevrimdışı cursedofdragon

fener bu saatten sonra ne yaparsa yapsın şampyion olamaz statta damat istifa diye bağırmış taraftar. geçmiş olsun.

Çevrimdışı mylife1903

Hakeme gelelim, hakem bence gayet iyi maç yönetti. Penaltılar penaltıydı. Son pozisyon evet penaltıydı mustafanın pozisyonu ama hakem onu görmedi var söylemesi lazımdı.

bizim sırf bugünkü maçta neler oldu. fb bir penaltı verilmediği için ligten çekilelim diyorlar çekilin lan sizi tutan mı var ??? bizim maçtan sonra o eğlenmeniz o konuşmanız hala unutamıyorum beynimde onlar çaldı o son dakikalarda inanılmaz zevk aldım böyle bir pozisyonla  puan kaybetmenize.

caner biraz kızınca pat diye sarı yapıştırıyolar bunlar bütün maç hakemi öptüler resmen, ozan hele eli baya hakemin her yerindeydi. evet ali koç bey bugün asıl söyleyebilirsin hakem bence güzel yönetti böyle şampiyon olabiliriz diyin, çünkü asıl maçı güzel yöneten hakem bugündü.
O son pozisyonda sanki once baldirina sonra koluna carpiyor gibi
Ben hakem olsam besiktasa bile vermem oyle penalti
Fbliler uyanik ileriye yatirim yapiyor haftaya deplasmana gidecek adamlar

Çevrimdışı mylife1903

fener bu saatten sonra ne yaparsa yapsın şampyion olamaz statta damat istifa diye bağırmış taraftar. geçmiş olsun.
Ya fb bu
2004 yilinda 11 puan gerideyken
Adam gibi adam rte pankarti acmislardi
Simdi lolololooo hadi len yanasma demek lazim

Baskasi da aca sandikta gorusuruz mesut bey falan diye

Biz napariz
Bi pankartda verheugene ac avrupa sampiyonu ol fb, diye acwriz
Sonra ah nasi soktuk lafi ah super pankart abu
Birbirimizi gazlariz

Herifler mesaji veriyor
Bir tanesi cikip 20 myon civari gsli iktidar
Partisina oy atiyor falan demisti

Çevrimiçi mellfred

hasici izleyek dedik almadı oyuna oğuzhanı izleyelim madem dedim maç ertelenmiş 

Çevrimdışı MUSTAFA_

hasici izleyek dedik almadı oyuna oğuzhanı izleyelim madem dedim maç ertelenmiş
Bizim kiralıkları oynasın diye vermemişiz herhalde  :alala: Hasic böyle yedekte oturacaksa işimiz var.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Bizim kiralıkları oynasın diye vermemişiz herhalde  :alala: Hasic böyle yedekte oturacaksa işimiz var.

gönderdiğimiz adamlara oynama şartı koydurmamız lazımdı.

göztepe-rize macını olumsuz hava sartlarından dolayı ertelemişler izmirde ne olumsuz hava şartı yine bir hülle dönüyor.

Çevrimdışı AigleBordeaux

göztepe-rize macını olumsuz hava sartlarından dolayı ertelemişler izmirde ne olumsuz hava şartı yine bir hülle dönüyor.
Takvimi sıkıştırıyorlar bizim maçı koyacak yer kalmasın diye
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Takvimi sıkıştırıyorlar bizim maçı koyacak yer kalmasın diye

yapıyorlar bir şeyler.

Çevrimdışı celiker1

"Göztepe-Rize maçı iptal edildi" diye haber okuduğunda neden iptal edildiğinide haberin içinde okumuş olman lazım.Okumadıysanda en azından burada böyle bir yorum yapmaman lazım değil mi? :alala: Rize'de yoğun kar yağışından Rizespor İzmir'e gidemediği için maç iptal oldu :ebebe:
[ Son Düzenleme: 09 Şubat 2020, 18:26:04 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

"Göztepe-Rize maçı iptal edildi" diye haber okuduğunda neden iptal edildiğinide haberin içinde okumuş olman lazım.Okumadıysanda en azından burada böyle bir.yorum yapmaman lazım değil mi? :alala: Rize'de yoğun kar yağışından Rizespor İzmir'e gelemediği için maç iptal oldu :ebebe:

okudum haberin içeriğini sivastan da mı kötü bu rize ? :)

Başakşehir sivasa geliyor sivas -8 derece buz kar her yer pist buz tutmuş durumda bugün maç oynandı :)

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Su Kasımpaşa bir süpriz yapıp (Küfür Yasak) koysa ne güzel olur.  :steamed:

Su Kasımpaşa bir süpriz yapıp (Küfür Yasak) koysa ne güzel olur.  :steamed:

hakemler süprize izin vermez.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Siyasi ve yönetimi görünce bu yıl TS alıcak gibi ne yapıp edip 2. olmak lazım.
CL  de olmak bizi kurtaracak Sergen Hocamız ile.  :super:

Çevrimiçi Gökhan Kurt

hakemler süprize izin vermez.

Belli olmaz Gülhan dün fener bugün gs. İns bi yerden emir gelmiştir diyelim.  :ok:

Kasımpaşa 17.sıradayımıs bu arada. Kesin koyacaklar.
[ Son Düzenleme: 09 Şubat 2020, 18:38:31 Gökhan Kurt ]

Siyasi ve yönetimi görünce bu yıl TS alıcak gibi ne yapıp edip 2. olmak lazım.
CL  de olmak bizi kurtaracak Sergen Hocamız ile.  :super:

Banada öyle geliyor ilk 3 ts-gs,başak yapmak istiyorlar sıralama da kim kimin üstünde olur bilmiyorum yalnız.

Belli olmaz Gülhan dün fener bugün gs. İns bi yerden emir gelmiştir diyelim.  :ok:

Kasımpaşa 17.sıradayımıs bu arada. Kesin koyacaklar.

sanmıyorum ama bakalım.

Tek ümidim kasımapaşanın düşme potasında olduğu ve direneceği yoksa hakemlerin paşayı doğramak ve gsyi kollamak için elinden geleni yapacağını biliyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Muzleraya bisi deneyecem
Iceri tokatlatacam

Etiketler: