Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6360138 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Bu gecelik benden bu kadar. Herkese iyi geceler.
eline sağlık çok güzel olmuş
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İnce işlerin çatı montesi yapılırken devam ediceği için -ki şuanda devam ediyor- erken biticeğini düşünüyorum.
Doğvu mu abiler :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı baro19

İnce işlerin çatı montesi yapılırken devam ediceği için -ki şuanda devam ediyor- erken biticeğini düşünüyorum.
Doğvu mu abiler :evillol:

Umarım Biter :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Fatih

[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2015, 02:51:08 Necmi ]
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

bakü olimpiyat stadı bunuda Türk firması yaptı atatürk olimpiyat stadınıda Türkler yaptı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Geovani

@henry gale harika bir tasarım olmuş tam anlamıyla koltuk dizaynında kulübümüzü yansıtmış... @bjk_mabet bu tasarımı dikkate alalım bence gerekli mercilere iletelim  :D :evillol: :D ...bayıldım tasarıma çağrının dediği gibi biraz üzerinde oynamayla nefis olur
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gece olunca hasret daha bi ağırlaşıyo be abiler..
Özlüyorum ulan ne yapayım :bawling: :bandit:

Çevrimdışı martin40

bakü olimpiyat stadı bunuda Türk firması yaptı atatürk olimpiyat stadınıda Türkler yaptı

Olimpiyat stadini Fransizlar yapmamismiydi ?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı TØLGA

Olimpiyat stadini Fransizlar yapmamismiydi ?
bilmiyorum ben türkler diye biliyordum  :iblush:
mimarları fransızmış yapan firma türktür heralde  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2015, 04:15:42 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Tırlar dolaşıyor içeride prekast getirmişler hoşgetirmişler  :tabe:
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2015, 04:24:06 Türkay ]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bunlar çok eski şeyler burda emin ol her biri 5 kere paylaşılmıştır en az günceli takip edelim :ok:
Biliyorum eski olduğunu
Biraz nostalji :evillol: biraz da medyada çok fazla yer almayan açıklamalar İhsan Coşkun'dan :)

Çevrimdışı adnan

biraz serin ama güneşli ve açık bir istanbul sabahından günaydın herkese.hava çalışmayan müsait yardıralım bugün inş.
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

ysariusta

• Ziyaretçi

şu da şöyle olsun demeyi sevmiyorum ama evet ya koltuklar böyle olsun @henry gale muhteşem olmuş. olabilecek en güzeli budur.

Çevrimdışı yavvuzz

bilmiyorum ben türkler diye biliyordum  :iblush:
mimarları fransızmış yapan firma türktür heralde  :biggrinking:
Yanlış hatırlamıyorsan Tekfen inşaat  yapmıştı stadı .

Azerbeycanda ki stadın ilk bütçesi 350 milyon dolar civarı idi. Ben bizim işle ilgili geçen sene gidip görüşmüştüm kendileriyle hatta olimpiyat stadını nasıl böyle yaptınız diye serzenişte de bulunmuştum. Stat bitmeden bütçenin bittiği ve tekrardan bütçe artırıldığını da biliyorum . Azeri kardeşlerimize iş yaparken sağ olsun Türkler hep geçirmasyon yapıyor o nedenle güzel bir stat olsa da çok pahalıya mal oldu Azerbaycan'a . Resmen iki yıldır adamların altyapı yatırımlarına giden paranın çoğunu bu olimpiyatlara ve stada akıttılar.
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2015, 08:43:22 yavvuzz ]

Çevrimdışı İrfan

senin için tribünlere ısıtıcıda koyalım mesajını her gördüğümde aklıma geliyo @İrfan  :D

Günaydın kardeşim yeni gördüm mesajı uyumuşum  :) Ben biraz üşüyen bir insanım ondan ısıtıcı can damarımdır  :kop:
We are Electric..!

Çevrimdışı ilhan

şu da şöyle olsun demeyi sevmiyorum ama evet ya koltuklar böyle olsun @henry gale muhteşem olmuş. olabilecek en güzeli budur.
Bence de @Yunus mükemmel olmuş, gece bi kaç alternatif renk dizaynı içinde görüştük arkadaşla.
Bu arada Günaydın :evillol:

Çevrimdışı YunusEmre

@henry gale nin paylaşmış olduğu tasarımlar gerçekten harika olmuş.. umarım bünyamin mimar da görür de kafasında bu yer edinir...

Çevrimdışı yash26

Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı SDemirsoy

@henry gale
mükemmel bir çalışma bunu yapmak hiçte zor bir şey değil umarım dikkate alınır bu tasarım yapılır insanlar çok beğendi gerçekten elinize sağlık..

Çevrimdışı YunusEmre

Hiç bir taraftarın itiraz etmeyeceği harika tasarım.. tebrikler gerçekten...

Çevrimdışı Eyüp Emir

Günaydın tasarım harika yapanların eline sağlık