Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6364607 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese Gunaydinlar , stadimiz bittiginde insallah ilk macta orada olacagiz ve o atmosferi yasayacaklar omur boyu gormedikleri bir olaya tanik olacaklar . Buyuk ihtimal 20-30 bin kisi civari hungur hungur aglar diye bekliyorum tabi ki mutluluktan .

ysariusta

• Ziyaretçi

2 gündür bakıyorum lodos ne derece stada etki ediyor diye ama bir rüzgar gülü olmadığından anlamak zor. Turuncu güvenlik bantlarına falanda bakıyorum ama ya esmiyor ya da fark edilmiyor. Paletlinin vinci indirmişler sanırım güvenlik açısından. Sabitler de çalışmıyor. Numaralının üstünde çalışanlar görülüyor. Prekast olmayacak gibi bugün. Birde paletliyide tam kamera önüne çekmeseler iyiydi ama 

Çevrimdışı İki Direk Arası

istanbulu bilemem ama bursada acayip lodos var 2 gündür.
Kâh Çıkarım Gökyüzüne Seyrederim Alemi,Kâh İnerim Yeryüzüne Seyreder Alem Beni.

Çevrimdışı MAYARKANN

Çevrimdışı Sedat_BJK

2 gündür bakıyorum lodos ne derece stada etki ediyor diye ama bir rüzgar gülü olmadığından anlamak zor. Turuncu güvenlik bantlarına falanda bakıyorum ama ya esmiyor ya da fark edilmiyor. Paletlinin vinci indirmişler sanırım güvenlik a çısından. Sabitler de çalışmıyor. Numaralının üstünde çalışanlar görülüyor. Prekast olmayacak gibi bugün. Birde paletliyide tam kamera önüne çekmeseler iyiydi ama 
eski açık arkadasındaki bayraklardan farkediliyor rüzgar.. İnşallah kazasız belasız atlatırız. varsın çalışma olmasın emekçilerimizin can güvenliği her şeyden kıymetli.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi Kartal Ç

ya tam önüne vinç denk gelmiş de, yeni açıkta kalan tüm testere kirişler kalıplanmış durumda mı?

Çevrimdışı Sedat_BJK

http://www.milliyet.com.tr/vinc-yola-devrildi-1-olu-gundem-2007008/
çok talihsiz ve acı bir durum gerçekten. Rabbim ailesine sabır versin taksicinin...
Sen nasıl oldun kardeşim? daha iyisin inşallah. @Serkan7738

ysariusta

• Ziyaretçi

ya tam önüne vinç denk gelmiş de, yeni açıkta kalan tüm testere kirişler kalıplanmış durumda mı?
hayır daha var. 4 tane kaldı sanırım kalıplanmamış. bir tanesinin kalıbı konulmadı en sonuncunun. İlk başlarken 4 ü birden yapılmıştı. Bu hafta bitecek artık testere.

Çevrimdışı Kemal

Günaydın. Bursa nın stadındaki kule vinç devrilmiş transit yol üzerine devrilmiş o sırada ordan geçen bir taksinin üzerine düşmüş şöför ölmüş yolcu yaralı  lodos çok sert yüksekte çalışılmamalı

Çok üzücü , Allah rahmet eylesin

Çevrimdışı Sedat_BJK

küfeki iskelesinde de usta var. küfeki tam gaz devam. :claps:

Çevrimdışı Efe

Ruzgardan dolayi prekast calismalari durmus durumda ama kaba insaat suruyor testerelerde calismalar tamgaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bursada lodos degil bildigin f2 tipi firtina var ben boyle bisey 22 senedir gormedim uludaga carpan ruzgar son surat sehrin uzerine iniyor vinc bursaray hattinin uzerine ordanda yola dusmus len kisiye Allah rahmet eylesin ecel iste
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

http://www.milliyet.com.tr/vinc-yola-devrildi-1-olu-gundem-2007008/
Gerçekten çok uzucu bir haberle uyandık, Rabbim Ailesine sabır versin , Kadıköy'deyim öyle çok şiddetli bir Rüzgar yok , Ama karşıda durum nasıl bilemiyorum , Çunku Anadolu yakasıyla Avrupa yakası çok farkediyor bazen ç :iscrewy: Mesela karşıda Yağmur varken burada yagmıyor gibi....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı bnymnd

Abiler, düşünün.
Vodafone Arena'da ilk maç.
Motta soldan topu çalmış delice yardırıyo.
Olcay'a aradan kısa bi pas veriyo.
Olcay bi ver kaç yapıyo Sosa'yla, boşa çıkıyo.
İçeri doğru sürüyo topu, o sırada tribündekilerin sesi yükseliyo, kalpler gümbür gümbür :D
Yay civarındaki Dem baba'ya veriyo, baba aradan tekrar görüyo Olcay'ı.
O an zaman duruyo herkesin gözler fal taşı aha böyle :nerd:
Olcay alır almaz ayak içiyle uzak köşeye bırakıyo. O anki sesi düşünün gooooooollllllllllllll diye bi gümbürtü ama nasıl  :evillol:
Millet birbirine vuruyo goll laann gooooollll diye :D
Olcay çıldırmış, gözler fal taşı o bizden manyak  :kop:

Ah ulan bee güzel oldu ha  :super: :evillol:
Abi yemin ediyorum duygulandım tüylerim diken diken oldu valla
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı Burak Akay

Bugün Ankaradada rüzgar şiddetli çok umarım maça etki etmez biz oradayız inşallah 3 puanı rahat alırız
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı bnymnd

Çevrimdışı Burak Akay

Lan paletli vinç devrilmişmi
Yok kardeş lodos cok etkılı Allah korusun devrilmeye karşı güvene almış yatırmış sıkıntı yok
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı bnymnd

Yok kardeş lodos cok etkılı Allah korusun devrilmeye karşı güvene almış yatırmış sıkıntı yok
Allah razı olsun korktum vallaha

Çevrimdışı Oktay

biraz evvel vodafondan msg geldi , bugün bjk macı olduğu için hattınıza 100 dk vodafonlularla konuşmak için tanımlanmıştır...
iyide ben vodafon red liyim ve benim gibi red tarifesi olanlar zaten vodafonlularla bedava konuşuyor bari onun yerine internet hediye etse :alala: :alala:

Çevrimdışı Burak Akay

biraz evvel vodafondan msg geldi , bugün bjk macı olduğu için hattınıza 100 dk vodafonlularla konuşmak için tanımlanmıştır...
iyide ben vodafon red liyim ve benim gibi red tarifesi olanlar zaten vodafonlularla bedava konuşuyor bari onun yerine internet hediye etse :alala: :alala:
Banada geldi abi eğer 5 TL 'yse 100 dkka konusma 100 sms 100 mb da internet veriyor abi
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ozan062

toki için eski teknoloji bile kullansalar olmazdı  :D adamlar yapmış işte teknoloji falan karıştırma şimdi bir şeyi unutmayın bu stadı biz kendimiz yapıyoruz Toki stadlarını devlet mütahit firmalara yaptırıyor ne kadar ekmek daha az köfte mantığıyla yürüyor işler o yüzden mukayeseyi devlet stadlarıyla yapmayın fenerin stadını niye hiç su basmıyor çünkü kendileri yaptı gerektiği şekilde yaptı birde işe bu yönden bakın kimse kalkıpta vay efendim bu stadın üstü kapanacaktı o yüzden yeterli drenajı yapmadık gerek görmedik falan demedi en basitinden şunu söyleyeyim eski açık tarafında sıvılaşmayı önlemek ve zemini su geçirmez yapmak için jet guart işlemi uygulandı ve stadın deniz tarafından gelecek sıkıntılarının önüne geçildi stad çukurda olduğu için tepeden gelecek suların önüne geçmek için stadın çepeçevre etrafı drenaj kanalıyla çevrildi stad zeminine her tarafta drenaj kuyuları açıldı ve burda toplanan sular dalgıç pompalarla tahliye edilecek yani bu konuda gereken her şey yapılıyor Nuh tufanı falan yaşamazsak bir sıkıntı olmaz

abi sunu unutmayalım 60santımlik yanlıs hatırlamıyorsam bi beton dokeceklerdi ondan vazgeçtiler belki bu maliyetten oturu vazgeçildi ama biz onumuzdeki 40*60 yıldan bahsedersek bence ona ihtiyacımız vardı sonucta yılların getiriceği riskler var

o konuda bi bilgilendirme isterim nedne olmamıstı ve simdi o boslugu neyle dolduracaklar unuttum simdi ne yalan soyleyim :evillol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Doğukan E.

Şu ne ki acaba ? Çatı direği olamaz bu rüzgarda..

ysariusta

• Ziyaretçi

abi sunu unutmayalım 60santımlik yanlıs hatırlamıyorsam bi beton dokeceklerdi ondan vazgeçtiler belki bu maliyetten oturu vazgeçildi ama biz onumuzdeki 40*60 yıldan bahsedersek bence ona ihtiyacımız vardı sonucta yılların getiriceği riskler var

o konuda bi bilgilendirme isterim nedne olmamıstı ve simdi o boslugu neyle dolduracaklar unuttum simdi ne yalan soyleyim :evillol:
o zaman konuşulan şuydu; zeminden su çıkması durumununa karşı uygulanmaıs planlanmış betonun. Su çıkmadığı içinde (pek çok kişi buna çok üzüldü tabi) betondan vazgeçildi. Maliyetten dolayı değil. Hiç bir konuda maliyetten kaçılmadı zaten. Tabi beton olmayınca maliyeti olmadı.

Çevrimdışı ozan062

o zaman konuşulan şuydu; zeminden su çıkması durumununa karşı uygulanmaıs planlanmış betonun. Su çıkmadığı içinde (pek çok kişi buna çok üzüldü tabi) betondan vazgeçildi. Maliyetten dolayı değil. Hiç bir konuda maliyetten kaçılmadı zaten. Tabi beton olmayınca maliyeti olmadı.

peki simdi neyle doldurulacak orası??
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi