Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6364550 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abiler, düşünün.
Vodafone Arena'da ilk maç.
Motta soldan topu çalmış delice yardırıyo.
Olcay'a aradan kısa bi pas veriyo.
Olcay bi ver kaç yapıyo Sosa'yla, boşa çıkıyo.
İçeri doğru sürüyo topu, o sırada tribündekilerin sesi yükseliyo, kalpler gümbür gümbür :D
Yay civarındaki Dem baba'ya veriyo, baba aradan tekrar görüyo Olcay'ı.
O an zaman duruyo herkesin gözler fal taşı aha böyle :nerd:
Olcay alır almaz ayak içiyle uzak köşeye bırakıyo. O anki sesi düşünün gooooooollllllllllllll diye bi gümbürtü ama nasıl  :evillol:
Millet birbirine vuruyo goll laann gooooollll diye :D
Olcay çıldırmış, gözler fal taşı o bizden manyak  :kop:

Ah ulan bee güzel oldu ha  :super: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ilhan

Abiler, düşünün.
İçeri doğru sürüyo topu, o sırada tribündekilerin sesi yükseliyo, kalpler gümbür gümbür :D
Olcay alır almaz ayak içiyle uzak köşeye bırakıyo. O anki sesi düşünün gooooooollllllllllllll diye bi gümbürtü ama nasıl  :evillol:

Rakibi de yazsan iyi olacaktı ama. GS olsun bence :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ZORBEY

Abiler, düşünün.

ekşın:)))
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Yalçın

Abiler, düşünün.

Yıllar evvel Lutfi Kırdar'da bir basket maçı esnasında fenerli basketçiye ayva sallamıştım  :D Iskalamıştım tabi. Ensemden tuttukları gibi atmışlardı dışarıya. Vodafone Arena'da stadyuma acırım da, o Melo kuduzuna rast gelirsem birde ona sallayacam ayva elma ne varsa  :D  :D
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı ilhan

Fazla bi numarası yok, Başkan Avustralya Beşiktaşlılar derneğini ziyaret etmişken buraya da bi geleyim bakayım demiş. Elemanın Türkiyeyle çok güzel iş ilişkileri varmış. Başkan işte biraz top oynamış, antreman sahasını felan çok beğenmiş, al gülüm ver gülüm yıkama yağlama pek bi olayı yok yani. Bide dandik bi takım zaten bu asıl Collingwood var ona gideydi iyiydi. Siyah Beyaz çubuklu efsane formaları. Siyah karga vari kuşta maskotları. Taraftarlarıda deli, avustralyada hiç bi olay çıkmaz maçlarda felan ama Collingwoodun delisi çoktur. Ezeli rakipleri Geelong Cats, pussycats diye dalga geçerler. Bende Collingwood taraftarıydım :D Geelong da gs güzel günlerimiz oldu. Yalnız koca Kolombiyada bitane siyah beyaz takım olmaz mı arkadaş. Isyanlardayım
İş başa düştü kardeş, tez zamanda gidip siyah-beyaz bi takım kurmak lazım Kolombiyada  :tabe:

Çevrimdışı Oktay

gece kuşları herkese iyi geceler...13 saat sonra maçımız var maç saatine kadar uyumaya niyetiniz var galiba :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Mustij1903

:ebebe:Uyku geldi :) biz de soruyu biraz geç sorunca :)))) Cümleten hayırlı geceler. kolonunuz kirişiniz sağlam, çimenleriniz yemyeşil olsun. Rüyalarınızda  Siyahla Beyazı ayırmadan her vurduğunuz gol olsun :)
şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Rakibi de yazsan iyi olacaktı ama. GS olsun bence :evillol: :evillol: :evillol:
O gol gsye atılsın varyaa yıkılır o stat :evillol:
Yeterince kredi kullandı o tokiciler :evillol:

Yıllar evvel Lutfi Kırdar'da bir basket maçı esnasında fenerli basketçiye ayva sallamıştım  :D Iskalamıştım tabi. Ensemden tuttukları gibi atmışlardı dışarıya. Vodafone Arena'da stadyuma acırım da, o Melo kuduzuna rast gelirsem birde ona sallayacam ayva elma ne varsa  :D  :D
Değmez abi ya maçlardan falan men ederler Allah korusun :D Biz o stada gömelim onları da sezon sonuna kadar takımca kudursunlar :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

gece kuşları herkese iyi geceler...13 saat sonra maçımız var maç saatine kadar uyumaya niyetiniz var galiba :biggrinking: :biggrinking:
Abi ben geçen gece hep burdayım hatta son yazımda da kepenki indirip sobayı açık bırakmıştım sabah gelecekler için :D Bu gece kişi çok maşallah :D

Çevrimiçi Necmi

Necmi üstadım cevap için teşekkür ederim. Lakin cevabında diyorsun ki; Bu işler hesap meselesi. O zaman yapılan tüm stadyumlar için aynı şey geçerli olurdu. Hali hazırda yeni teknolojiler kullanılarak yapılan bir Telekom un bile durumu ortadayken bizim deniz seviyesinin altında olmamız bende ciddi endişeler yaratıyor. Böylesine güzel bir platformda neredeyse bir yıldır okuduum yazı ve yorumların %90 ı prekastlar ve kolanlarla geçti. Ama nedendir bilemiyorum drenaj meselesi benim rüyalarıma dahi giriyor.
toki için eski teknoloji bile kullansalar olmazdı  :D adamlar yapmış işte teknoloji falan karıştırma şimdi bir şeyi unutmayın bu stadı biz kendimiz yapıyoruz Toki stadlarını devlet mütahit firmalara yaptırıyor ne kadar ekmek daha az köfte mantığıyla yürüyor işler o yüzden mukayeseyi devlet stadlarıyla yapmayın fenerin stadını niye hiç su basmıyor çünkü kendileri yaptı gerektiği şekilde yaptı birde işe bu yönden bakın kimse kalkıpta vay efendim bu stadın üstü kapanacaktı o yüzden yeterli drenajı yapmadık gerek görmedik falan demedi en basitinden şunu söyleyeyim eski açık tarafında sıvılaşmayı önlemek ve zemini su geçirmez yapmak için jet guart işlemi uygulandı ve stadın deniz tarafından gelecek sıkıntılarının önüne geçildi stad çukurda olduğu için tepeden gelecek suların önüne geçmek için stadın çepeçevre etrafı drenaj kanalıyla çevrildi stad zeminine her tarafta drenaj kuyuları açıldı ve burda toplanan sular dalgıç pompalarla tahliye edilecek yani bu konuda gereken her şey yapılıyor Nuh tufanı falan yaşamazsak bir sıkıntı olmaz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı arda

Ahanda kendi kendini ele verdi,  :busted_cop:al bunu al bunu al bunu al bunu  :busted_cop:

aman Yalçın abim abilerin abisi naptın sen ya olurmu öyle şey, passo geldi hala tribün kapatıyolar bize cillop stadı kapattırma gözünün yağını yiim dicem Ahmet abiden çekiniyorum, kimsenin gözünün yağını yiim diye girme güzel kardeşim diyecek :D Seviyoruz seni @ahmet türker abi. Bu arada 20sene mühendislik okudum Necmi abinin üslubunu çok nadir kitaplarda gördüm :D direnajdır küftekidir baya bişeyler öğrendim abi sayende çok sağol sende. Tartışmalar arada oluyorda biraz renk geliyor olaylara, yoksa membran örneği beklemekten ömür mü geçer şafak mı biter. Hepimize saygılar sevgiler güzel insanlar
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Dogan

Vallada billada sevgiliyle mesajlaşma-konuşma farkını anlattın :evillol:
Mesela; yüzyüze farklı bi tonlamada söylediğin şeyi mesaja döktüğünde bambaşka bi tepki alabiliyosun :D Güzel örnek :ok: :D
eyvallah kardesim  :ok:

Çevrimdışı arda

Kapalıdaki büyük vincin şarjı mı bitmiş!? Işığı yanıp yanıp sönüyor?  :alala:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı TØLGA

olaymı var gençler ve kendini genç hissedenler
@Serkan7738 geçmiş olsun bizim numune işi olmadı heralde  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Tamam abi eyvallah. Sen oyle diyosan oyledir. Biz bu forumdaysak, yaptiginiz ise cok buyuk saygi duydugumuzdandir. Amacimiz kimseyi kirmak degildi.
hepimiz eleştiriye açık olmalıyız hepimiz hata yapabiliriz gerektiğinde bizi eleştirmekten çekinmeyin amacımız burayı kişilere endekslemeden düzgün işleyen bir yer haline getirmek bunuda ancak hepimiz birlikte yapabiliriz tersi olursa zaten gene birilerinin güdümünde olur bir şeyi kesinlikle unutmayın bu forumun sahibi Beşiktaş taraftarıdır. Burası kimsenin tekelinde değil

Çevrimdışı TØLGA

Kapalıdaki büyük vincin şarjı mı bitmiş.? Işığı yanıp yanıp sönüyor?  :alala:
S.O.S çekiyodur bir işçi belki abi  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Herkese iyi sabahlar beşiktaşarena ailesi  :sleepzz:

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Stattan son gelişmeler son bilgilendirmelere bakayım öyle yatayım dedim ama ortalık yok yere gerilmiş, yapmayın hepimiz bu renklerin aşığıyız, prekastlar vincler perde betonlar havada ucuşsun buralarda, fındık kabuğunu doldurmayacak şeylerle birbirinizi kırmayın, neyse bu günüde böyle kapatık hepinize hayırlı geceler tatlı rüyalar.

komutan ismail %100 diyosa dogrudur hatta stadın tamami yeni aciktir :D :lol:
Haklısın @Efe , stadın tamamı yeni ve üzeri açık yani dediğin gibi yeni ve açık, yeni açık :evillol:

Çevrimdışı Kemal

Günaydın

Stat da hiç çalışma yok , pazar molasimi verdiler neyaptilar anlamadim

Çevrimdışı İki Direk Arası

Kâh Çıkarım Gökyüzüne Seyrederim Alemi,Kâh İnerim Yeryüzüne Seyreder Alem Beni.

Çevrimdışı Eyüp Emir

Günaydın. Bursa nın stadındaki kule vinç devrilmiş transit yol üzerine devrilmiş o sırada ordan geçen bir taksinin üzerine düşmüş şöför ölmüş yolcu yaralı  lodos çok sert yüksekte çalışılmamalı

Çevrimdışı Eyüp Emir

Günaydın

Stat da hiç çalışma yok , pazar molasimi verdiler neyaptilar anlamadim
lodos nedeniyle olabilir ama şu anda numaralı eski açık köşede çalışma var gibi yeni açık. Köşede yok

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın. Bursa nın stadındaki kule vinç devrilmiş transit yol üzerine devrilmiş o sırada ordan geçen bir taksinin üzerine düşmüş şöför ölmüş yolcu yaralı  lodos çok sert yüksekte çalışılmamalı

offf kötü haber. Çok kötü.....