Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6364545 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abiler hepinizin gecesi hayırlı olsun. Konyadan selamlar.. Sizlere bir soru sormak istiyorum. stadımızın çatısı böyle olacak deniyordu. Sanırım vazgeçildi, çatı nasıl olacak bir örnek gönderme ihtimaliniz var mı ?

Son bilgi böyle olucak yönünde kardeşim :) Ama güneş panelleri kesin değil. Çatının içe bakan kısmının birazı şeffaf bir malzeme olucak, geriye kalan kısmı ptfe denilen malzeme olucak commerzbank gibi yani :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ZORBEY

sen çok sağlam Beşiktaşlısın. Kendine dikkat et, geçen ben yönetim başlığında tartışırken yazdığını gördüm.  :ok:

kimisine babasından arsa dükkan altın bol keseden para kalır. bizimde babamızdan MİRAS olarak Beşiktaşlılık kaldı, daha iyisi şereflisi vardıda bizmi secmedik:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı ilhan

Abiler hepinizin gecesi hayırlı olsun. Konyadan selamlar.. Sizlere bir soru sormak istiyorum. stadımızın çatısı böyle olacak deniyordu. Sanırım vazgeçildi, çatı nasıl olacak bir örnek gönderme ihtimaliniz var mı ?
:hosgeldin

Çevrimdışı ilhan mansız

kimisine babasından arsa dükkan altın bol keseden para kalır. bizimde babamızdan MİRAS olarak Beşiktaşlılık kaldı, daha iyisi şereflisi vardıda bizmi secmedik:)
bize de aileden kaldı. Allaha şükür bugüne kadar üç kuruş menfaat için satmadık.Satmayı da düşünmüyoruz

Çevrimdışı Dogan

Eyvallah canım arkadaşım. Bak akşam akşam kafamı kurcalayan bir konuda beni aydınlattın.

bu forumda aldığım en ii ders kiymetli @ahmet türker abimdendi:"Kimse kimseyi aydinlatamaz."  :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı erknl1903

Son bilgi böyle olucak yönünde kardeşim :) Ama güneş panelleri kesin değil. Çatının içe bakan kısmının birazı şeffaf bir malzeme olucak, geriye kalan kısmı ptfe denilen malzeme olucak commerzbank gibi yani :ok:
Ortası açık mı olacak yoksa commerzbank arenadaki gibi kapanıp açılacak mı peki ?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ortası açık mı olacak yoksa commerzbank arenadaki gibi kapanıp açılacak mı peki ?
Açık olucak kardeşim :)

Çevrimdışı Dogan

Besiktasin 1 kuruşunu bile düşünen adamdan zarar gelmez.Sn.Orman besiktasin gördüğü en dürüst baskanlarindan biridir.Allah ondan razı olsun.FEDA senesini unutmayin,YDnin bizi batırıp kaçtığı günleri,başkanlığa aday olmaktan kacanlari unutmayin unutturmayin...orman cok cebellesti cok zorluk cekti rabbim ona arenada sampiyonluk yüzü görmeyi nasip etsin.
Herkese iyi geceler  :uyucam:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Besiktasin 1 kuruşunu bile düşünen adamdan zarar gelmez.Sn.Orman besiktasin gördüğü en dürüst baskanlarindan biridir.Allah ondan razı olsun.FEDA senesini unutmayin,YDnin bizi batırıp kaçtığı günleri,başkanlığa aday olmaktan kacanlari unutmayin unutturmayin...orman cok cebellesti cok zorluk cekti rabbim ona arenada sampiyonluk yüzü görmeyi nasip etsin.
Herkese iyi geceler  :uyucam:
Amiiiiiiiiiiinnn :) İyi geceler :bye:

Çevrimdışı erknl1903

:hosgeldin kardeşim
hoşbulduk efendim. Gecenin 2si burada böyle Beşiktaş konuşan, Beşiktaş için tartışan insanları görmek çok mutlu etti. Tartışmak iyidir, tek isteğimiz armamızı hakketiği yere taşımak..

Çevrimdışı Mustij1903

Arkadaşlarm Nadiren yazarım ama hergün takip ederim forumu. Herkese iyi sabahlar diyeyim. Nacizane bir şeye kafam çok takıldı. Mutlaka forumda konusu geçmiştir lakin ben kaçırmış olabilirim. Bizim stadın deniz seviyesinden 8 metre aşağıda olduğunu hatırlıyorum. Yağmurun bol yağmaya başladığı bu yıllarda drenaj nasıl yapılacak. Yada saha içi göle dönmeyecek mi??? Bu konuda hepinizin içi çok rahat mı ???? rahatsa bilimsel olarak neden ??? ( Sorular cahilliğimden mütevellit kusuruma bakmayın :)  )
şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

Çevrimdışı erknl1903

Açık olucak kardeşim :)
kapalı olsa fena olmazdı ama olsun yağmurlu günde sevmenin tadını çıkarmakta zevkli olacaktır..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Arkadaşlarm Nadiren yazarım ama hergün takip ederim forumu. Herkese iyi sabahlar diyeyim. Nacizane bir şeye kafam çok takıldı. Mutlaka forumda konusu geçmiştir lakin ben kaçırmış olabilirim. Bizim stadın deniz seviyesinden 8 metre aşağıda olduğunu hatırlıyorum. Yağmurun bol yağmaya başladığı bu yıllarda drenaj nasıl yapılacak. Yada saha içi göle dönmeyecek mi??? Bu konuda hepinizin içi çok rahat mı ???? rahatsa bilimsel olarak neden ??? ( Sorular cahilliğimden mütevellit kusuruma bakmayın :)  )
İyi sabahlar abi :) Bi proje resmi vardı şuan bulamıyorum ama orda sahanın drenajı gösteriliyodu :) Toprağın daha aşağısında mutlaka su vardır ama bir röportajda Beşiktaş İnşaat Aş'den bi yetkili önlemin alındığını, suyun belirli bir seviyeden yukarı asla çıkamayacağını söylemişti :) Bildiklerim bunlar :)

Çevrimdışı ilhan

yönetim iyi güzel stad yapıyor işleri çok zor falan filan ama geldikleri günden beri hentbol hariç hiç bir branşta sportif başarı yok baskette hem kadın hem erkekte gs ve fb den her maç 20-25'şer sayı fark yiyoruz evet iyi niyetliler ama yeterli değil bu sene olmasa bile vodafone arena yapıldıktan sonra şampiyon olamassak kongrede seçilebilirler mi bilmiyorum.
Öyle veya böyle sancılı bi süreçten geçtik, heba olan milyonlarca dolarlarla birlikte geleceğimiz, takacağımız yıldızlara ambargo kondu. Sonra Feda günlerini yaşadık, kimileri güldü kimileri, kimileri dalga geçti aşağıladı. Yanıldıkları bi nokta vardı oda BEŞİKTAŞK gibi bir duygudan  bihaber olmalarıydı.
 Her kriz bir fırsattır Çinliler kriz=fırsat der buna.
Şimdi yakaladık ucundan kıyısından o fırsatın, bize düşen sımsıkı sarılmak ona sürüklenmek peşinden, biliyoruz ki o bizi başarıya götürecek. Bizi 5 cente muhtaç edenler utansın.
Çok acı çektik arkadaşlar gün o acıları sevince dönüştürme zamanıdır, birlik zamanı BEŞİKTAŞK ile ayağa kalkma zamanı.
Şimdi omuz omuza başarılara yelken açmak varken, geçmişle dalaşmaya gerek yok zaman en güzel ilaçtır.

Çevrimdışı Yalçın

Fikret Orman'ın bir huyuda güzel; yapmayacağı şeyi dile getirmiyor. Yapacaksa da bunu izah edip, dinleyeni ikna ederek yapıyor; yapamayacaksa da yine aynı şekilde bir yol izliyor. Özetle güven veriyor.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Mustij1903

İyi sabahlar abi :) Bi proje resmi vardı şuan bulamıyorum ama orda sahanın drenajı gösteriliyodu :) Toprağın daha aşağısında mutlaka su vardır ama bir röportajda Beşiktaş İnşaat Aş'den bi yetkili önlemin alındığını, suyun belirli bir seviyeden yukarı asla çıkamayacağını söylemişti :) Bildiklerim bunlar :)
Cevap için Teşekkürler. Umarım geniş bir bilgi alabilirim bu konuda. Gerçekten çok merak ettiğim bir konu halini aldı bu mesele :)
şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

Çevrimdışı ahmet türker

hoşbulduk efendim. Gecenin 2si burada böyle Beşiktaş konuşan, Beşiktaş için tartışan insanları görmek çok mutlu etti. Tartışmak iyidir, tek isteğimiz armamızı hakketiği yere taşımak..
sakın ve sakın kimseye efendim deme köle olursun değerli kardeşi estefurullah.

Çevrimiçi Necmi

deniz seviyesinden 5.20 aşağıda yapıyoruz bunun için iki kademeli drenaj sistemi yapılıyor biri şu anda yapıldı zemin drenajı bu yüzey ve dip sularının tahliyesi için yapıldı birde dolgudan sonra saha drenajı yapılacak buda yağmur sularının tahliyesi için. bir senelik süreçte görünen olay zemin drenajının bile bu işi iyi gördüğüki esas drenaj daha sonra yapılacak bu işler hesap meselesi istanbula düşen yağmur suyunun miktarı belli senin bu suyu tahliye edecek sistemi kurman gerekiyor

Çevrimdışı ZORBEY

deniz seviyesinden 5.20 aşağıda yapıyoruz bunun için iki kademeli drenaj sistemi yapılıyor biri şu anda yapıldı zemin drenajı bu yüzey ve dip sularının tahliyesi için yapıldı birde dolgudan sonra saha drenajı yapılacak buda yağmur sularının tahliyesi için. bir senelik süreçte görünen olay zemin drenajının bile bu işi iyi gördüğüki esas drenaj daha sonra yapılacak bu işler hesap meselesi istanbula düşen yağmur suyunun miktarı belli senin bu suyu tahliye edecek sistemi kurman gerekiyor

Şiir gibisin abi sen anlat biz dinleriz:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Mustij1903

Necmi üstadım cevap için teşekkür ederim. Lakin cevabında diyorsun ki; Bu işler hesap meselesi. O zaman yapılan tüm stadyumlar için aynı şey geçerli olurdu. Hali hazırda yeni teknolojiler kullanılarak yapılan bir Telekom un bile durumu ortadayken bizim deniz seviyesinin altında olmamız bende ciddi endişeler yaratıyor. Böylesine güzel bir platformda neredeyse bir yıldır okuduum yazı ve yorumların %90 ı prekastlar ve kolanlarla geçti. Ama nedendir bilemiyorum drenaj meselesi benim rüyalarıma dahi giriyor.

Çevrimdışı arda

ne diyor tükçeye çevirecek yokmu

Fazla bi numarası yok, Başkan Avustralya Beşiktaşlılar derneğini ziyaret etmişken buraya da bi geleyim bakayım demiş. Elemanın Türkiyeyle çok güzel iş ilişkileri varmış. Başkan işte biraz top oynamış, antreman sahasını felan çok beğenmiş, al gülüm ver gülüm yıkama yağlama pek bi olayı yok yani. Bide dandik bi takım zaten bu asıl Collingwood var ona gideydi iyiydi. Siyah Beyaz çubuklu efsane formaları. Siyah karga vari kuşta maskotları. Taraftarlarıda deli, avustralyada hiç bi olay çıkmaz maçlarda felan ama Collingwoodun delisi çoktur. Ezeli rakipleri Geelong Cats, pussycats diye dalga geçerler. Bende Collingwood taraftarıydım :D Geelong da gs güzel günlerimiz oldu. Yalnız koca Kolombiyada bitane siyah beyaz takım olmaz mı arkadaş! Isyanlardayım
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Caner

Yine hatırı sayılır bir aradan sonra resimleri inceledim, bu arada resim paylaşan herkese teşekkürler, prekast aslında istenince hızlı yapılabiliyor herhalde ya. Yani saydırıyoruz, hatta en çok ben saydırmışımdır şimdiye kadar prekast olayına ama bir kaç günde o yeni açıkta ne yapmışlar öyle. "İstenince" diyorum ama bu olay alacalı'dan mı diğer etmenlerden mi kaynaklı bilemiyorum. Bildiğim tek şey, artık bilezik midir nedir yapılsa da, vinçler kalksa da meydan prekasta kalsa, umarık numaralı alt tarafa da başlarlar en kısa zamanda.