Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6365498 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sedat_BJK

bence koltuklar beyaz agirlikli olup ,siyah ile serit gibi yada farkli sekiller yada "BJK" "Besiktas" gibi yazilar olabilir.
Aslinda cokta farketmez nasil olsa mac sirasinda koltuklar gozukmeyecek  :super:
nasil olsa koltuklar gorunmuyor fikrine tamamen karsiyim. mac yayinlari saatler oncesinden taraftar gelmeden basliyor. mac gunu haricinde insanlar stadi gezecek. o estetik o endam her goreni mest etmeli. Gorsellik en onemli reklam. Yoksa bizim taraftar oturmuyor da maclarda o zaman koltuk yapmaya da gerek yok.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tanıtımlarda stadın yanından geçen yolun düzenlendiği görülüyor. Öyle bişey olucak mı orda? Şurası;

bazı görsellerde yeşil alan bazılarında böyle betonlanmış halde görülüyor. son perde betonlardan sonra ne yapılacağını göreceğiz. Her görsele de inanmamak lazım. Mesela Kombine alanındaki maket her şeyi tam doğru olarak görmemek gerekir. Maket yerleşiminde tam düz, arka taraf ve ön yıkılmayan duvar simetrik ortalanmış gerçekte her ikiside simetrik olarak ortalamıyor. Yinede o kısmın bir yolla birleşmeyeceği kesin. Kimse yayaları kontrolsüz olarak oraya girebilecekleri bir düzenleme yapmaz.
Anladım abi çok sağol :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ankarada olup maca gitmek isteyen tc verirse bilet transfer edeyim..
  :claps: valla en sonunda ben kalkip gelecem antalyadan bu bilet icin.  :alala:

Tanıtımlarda stadın yanından geçen yolun düzenlendiği görülüyor. Öyle bişey olucak mı orda? Şurası;

O yol şu an aynen böyle sadece yan tarafına yürüyüş yolu yapılmış. 2 ay sonra tamamen ortaya çıkar.

Çevrimdışı Melekcik

@Oktay bey şimdi kulübün koltuk rengi konusunda renkleri sınırlı iç mimar değilim ama d bazı renkler birleşimi güzel sonuç çıkarır ama buda bize uymaz mesela lila ile beyaz çok güzel kobin olur ama ligin 2 haftasında millet tepki koyar bana kalsa hepsi siyah olmalı boşluklar belli olmaz birde maketteki birkısmı benekli beyaz olarak ağırlığı siyah olsa şık durur. Şimdi şöyle birşey var bu zevk meselesi benim beğendimi siz beğenmeyen bilirsiniz. Nasıl logoyu seçti isek bu uda seçmeliyiz  :tabe:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimiçi Necmi

bence koltuklar beyaz agirlikli olup ,siyah ile serit gibi yada farkli sekiller yada "BJK" "Besiktas" gibi yazilar olabilir.
Aslinda cokta farketmez nasil olsa mac sirasinda koltuklar gozukmeyecek  :super:
nasil olsa koltuklar gorunmuyor fikrine tamamen karsiyim. mac yayinlari saatler oncesinden taraftar gelmeden basliyor. mac gunu haricinde insanlar stadi gezecek. o estetik o endam her goreni mest etmeli. Gorsellik en onemli reklam. Yoksa bizim taraftar oturmuyor da maclarda o zaman koltuk yapmaya da gerek yok.
aslında atladığın bir şey var altlar siyah olursa tribünler çok basık ve ufak görünür ve stad baskıyı kaybeder beyaz olması heybetini ortaya çıkartır. Boş görünmesini istemiyorsak dolduracağız yok boş kalacağına o kadar eminsek daha ufak bir stad yapalım yada koltukları insan figürü şeklinde yapalım :kop: ben aslında stadın bütün heybeti çıksın diye komple beyaz olsun istiyorum

Çevrimdışı ozan062

stad ısıklandırması hakkında neler var haber olarak ben bayadır buna rastlamadım varmı gelişmeler??

bi ara mabet ısıklandırmayla alakalı birsey paylasmıstı minnacık gorunuyorlardı hatta onlarmı olacak bizim stadı aydınlatacak olanlar aynı zamanda onlar  yine bildiğimiz gibi catının orada olacaklar dimi ???
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

ysariusta

• Ziyaretçi

Sedat burada bin kişiyiz, (yuf çokmuş be) biz bile kendi aramızda anlaşamıyoruz, siyah diyen var beyaz diyen var. Ben siyah diyene beyaz; beyaz diyene siyah diyorum alışkanlık işte. Stadı gezenlerin hepsi beğenecek gibi bir kaygıyla bu iş yapılamaz. Güzel olduğunu düşündüğün uygulamayı yaparsın, sonuç tartışmaya açıktır. Tabi rezalet bir şey yapmamışsan. Ben güvenelim diyorum. Belki bende beğenmeyecem. Mesela çatal merdiveni bende beğenmiyorum ama öyle yapılması gerekiyor. Bir de şöyle düşünüyorum fazla mı pasifize bir düşünce onu bilemem ama, yıllarca yok izin alınması yok stadın kayması yok şu yok bu derken bu kadar bekleyince eskisinden çok çok iyi olunca napsalar kabulüm. nasılsa beğenmezsek değişir çoğu şey.

Çevrimdışı yigitcan1903

Zebra gibi her yeri piksel yapmak gibi saçmalıklara girişmesinler yeterli
Full beyaz ya da full siyah yapacaklarını sanmıyorum her ne kadar siyah ağırlıklı olmasını istesem de
Büyük ihtimalle maketteki gibi yaparlar,gözler alıştı nasılsa

Çevrimdışı Yalçın

Yeni Açık tribünün koltuklarına Çarşı yazılması klas olurdu. Gerçi belli olmaz, yapar mı yaparlar :eyes
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

örnek koltuklardaki gibi sıra başları siyah ortalar beyaz bir tasarım olacak gibi bir şey görebilriz.

Çevrimdışı Sedat_BJK

@Yunus abi tabiki %100 ü memnun etmek imkansiz. Hepimizin ayri bir gorsel zevki var ama bende eminim bu isin profesyonelleri genelin hosuna gidecek bir dizayn yaparlar. Bekleyip gorecez bakalim..

Çevrimdışı Dogan

Eğer full siyah olmicaksa alt beyaz üst siyah en iyisi..insallah bi anket yapilirda taraftar secer

Çevrimdışı Deniz

@SDemirsoy yeni başlığa muhteşem bir giriş yapmış  :kop: :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@bjk_mabet abi bu koltuk konusuyla da ilgili bir sızıntı yapar belki haaa  :bandit: :naughty: :naughty: :naughty:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmet türker

Yeni Açık tribünün koltuklarına Çarşı yazılması klas olurdu. Gerçi belli olmaz, yapar mı yaparlar :eyes
diğer tribünlerdeki koltuklara ne yazsınlar . :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Tarık

Ankarada maça gidecek olan varsa bilet transfer edebilirim.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

@aktar_ismail kardeşim çiçekler tayfası son testere bittiğinde yukardan şampanya şişesi sallayıp testere kirişinde kıracaklarmış sizde bir program var mı.  :lol:  :lol:

Çevrimdışı ahmet türken

Dunden beri giremedim. Cok sayfa olmus geriye donup bakana kadar yeni sayfalar doluyor. Ozet gececek varmi? Onemli birseyler kacirmadim umarim

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı wbishop82

arkadaşlar slm herkese.dikkatimi çekti başkan amerikan futbol takımını ziyarette bulunmuş avustralya da.sanki stadla ilgili bazı detayları konuşmaya ya da gözlemlemeye gitmiş gibi algıladım.bilgisi olan var mı ?