Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6365619 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

Başkanın bi röportajında duyduğum kadarıyla renkler önce kırmızı-beyaz fakat Balkan Savaşı'nda yas dolayısıyla siyaha çevriliyo sonradan.
Evet ben de duydum Nazlı Ilıcakla ropörtajında
Maalesef yanlış bilgi verdi
http://www.bjk.com.tr/tr/cms/tarihce/2/74/

Çevrimdışı doganay

Son 2 testere kalibida yatiriliyor eski acikta 1 yeni acikta 1 tane sona geldik artik bu hafta testere isleri biter
@Efe şimdi koltuklar tamamen kırmızı olsa yakismazmi?  Sonra bizim 3.rengimiz kırmızı değilmi  :biggrinking:
bi öyle diyorlar bi değil diyorlar. Tamamı siyah fazla boğucu olabilir, tamamı beyaz, sadelikten çok sıradan gibi görünebilir. Aslında @dişi kartal melek madem mimarsın az çok fikrin vardır, hangi kıstaslar vardır neler etkiler bu seçimi. Gerçi bir fenk sui hocası bulsak onada sorsak.
Bir ara haber yaptılar hatırlarsınız bizim formamızda renk olmaması nedeniyle başarısız oluyor falan diye. Kırmızının böyle bir etkisi var falan anlatıyordu haberde. Bu tip faktörleri bilen birileri varsa bir plan yapmıştır herhal

Bu isler oyleolsaydi, Juventus Italya'yi kasip kavuramazdi heralde  :)

Çevrimdışı Efe

Son 2 testere kalibida yatiriliyor eski acikta 1 yeni acikta 1 tane sona geldik artik bu hafta testere isleri biter
@Efe şimdi koltuklar tamamen kırmızı olsa yakismazmi?  Sonra bizim 3.rengimiz kırmızı değilmi  :biggrinking:
vururum o renkte koltuk koyanlari  :D
ıskaladıklarınıda ben vururum :bandit:
fikir @Oktay dan çıktı diye onuda vururum :D
aynen abi bizim rengimiz siyah beyaz bu renklerden baska bi renk stadta istemiyorum hele koltuklarda  :akuma:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Bu siyah olmaz milletin içi kararır mutlaka beyaz olacak

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Feda bitti Sefa Başlıyor
İşte Hayat İşte Doğa İşte Stad

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Başkanın bi röportajında duyduğum kadarıyla renkler önce kırmızı-beyaz fakat Balkan Savaşı'nda yas dolayısıyla siyaha çevriliyo sonradan.
Link için sağol abi. Bilgi kirliliği var bu yönde, yararlı oldu :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı doganay

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 31 Ocak 2015, 20:46:04
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Numaralıda bileziğe beton başlamış.

Sonun yakın sarı vinç  :by2:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı yldrmaydn

Numaralının arkasından geçiyorum.. Beton atıyolar bileziğe..
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Efe

testerelerle ilgili son 1 hafta artik haftaya pazar gunu son testere kirislerin betonlanacagini dusunuyorum ust bilezikte ay sonuna dogru bitecektir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Numaralının arkasından geçiyorum.. Beton atıyolar bileziğe..
hemen bakalim neler yapiyorlar :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı selçukaras

bence alt kat siyah olmalı. çünkü statta yer yer boşluklar olduğu zaman
en azından boş koltuklar belli olmaz. kamera açısı alt tribünleri göstereceği için bence alt
katlar siyah olmalı..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tanıtımlarda stadın yanından geçen yolun düzenlendiği görülüyor. Öyle bişey olucak mı orda? Şurası;
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 31 Ocak 2015, 20:51:04
  • İstanbul (Kurtuluş)

testerelerle ilgili son 1 hafta artik haftaya pazar gunu son testere kirislerin betonlanacagini dusunuyorum ust bilezikte ay sonuna dogru bitecektir
Eski açığın numaralı tarafındaki son kiriş numaralının komple kalıplarının sökülmesini beklemez mi @Efe

Çevrimdışı doganay

bence koltuklar beyaz agirlikli olup ,siyah ile serit gibi yada farkli sekiller yada "BJK" "Besiktas" gibi yazilar olabilir.
Aslinda cokta farketmez nasil olsa mac sirasinda koltuklar gozukmeyecek  :super:

Çevrimdışı Efe

Evt numaralida beton suruyor 31 ocak gunu son 13 ayda yapilan ise bakarsak harika bi duzeye geldik ramazani tatili hava sartlari isleri en az 2 ay aksatsada stadi bu hale getirmeleri bu parasizlikta mucize gibi bisey yarindan itibaren is prekast ekibine kaliyor insallah belirledikleri programdan once teslim ederler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Eski açığın numaralı tarafındaki son kiriş numaralının komple kalıplarının sökülmesini beklemez mi @Efe
abi kurulmaya baslamis iskeleler yandaki testereden cok daha sutunun ust tarafinin betonu atilmadi onu bekliyorlar gibi gorunuyor yandaki testere sertlesmistir bi sıkıntisi kalmadi onun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

Link için sağol abi. Bilgi kirliliği var bu yönde, yararlı oldu :ok:

Rica ederim
Aynı kirlilik kuruluş tarihinin 19 Mart 1903 olarak gösterilmesinde de var
Son tüzük tadilde düzeltildi,hala güncel hali yok resmi sitede o ayrı tabii

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 31 Ocak 2015, 20:58:47
  • İstanbul (Kurtuluş)

:super:

abi kurulmaya baslamis iskeleler yandaki testereden cok daha sutunun ust tarafinin betonu atilmadi onu bekliyorlar gibi gorunuyor yandaki testere sertlesmistir bi sıkıntisi kalmadi onun
Sevindim buna ben orada bekleme çok olacak sanıyordum

Çevrimdışı Efe

:super:

Sevindim buna ben orada bekleme çok olacak sanıyordum
olacagini sanmiyorum 1 hafta icinde bitecektir tum testereler cok hizli bi imalat var son 10  gundur hava izin verirse haftaya pazar gunu son testerelere betonu atarlar artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı src35

Evt numaralida beton suruyor 31 ocak gunu son 13 ayda yapilan ise bakarsak harika bi duzeye geldik ramazani tatili hava sartlari isleri en az 2 ay aksatsada stadi bu hale getirmeleri bu parasizlikta mucize gibi bisey yarindan itibaren is prekast ekibine kaliyor insallah belirledikleri programdan once teslim ederler
katılıyorum kaba inşaatı 13 ayda bitirme noktasına getirmek hakkaten büyük iş.. 2011 yılında temeli atılan, hiçbiryerin ortasına yapılan stadların hala açılmadıgını düşünürsek.. neredeyse onları yakalayan vodafone arenanın geldigi nokta bu parasızlıkta, tr şartlarında mucize gibi bişey

Ankarada olup maca gitmek isteyen tc verirse bilet transfer edeyim..

ysariusta

• Ziyaretçi

Bu isler oyleolsaydi, Juventus Italya'yi kasip kavuramazdi heralde  :)
[/quote]
Öyle değil zaten bak bu sene başarılıyız işte. :D Ancak renklerin, mekanların psikolojik etkileri göz ardı edilmemeli. Aslında anlatmaya çabaladığım, bu derece üst seviye bir stat yapılırken bu konuda da mutlaka araştırma yapılmıştır, bu konular düşünülmüştür. Statta şu ana kadar kötü düşünülmüş bir nokta gördük mü? Bazı mecburiyetleri karşılayarak en iyisi bulunmaya çalışılmış. Geçen günkü sızıntılarda görünen her cm'de planlanmış. Uygulanacak yerleşimin mutlaka nedenleri olacaktır. Bazı yorumlar var yine bu konuda. Sanki kendi koltuk dizme otoritesi gibi herkes falan rengi istiyor, kesin bu renk olsun falan gibi. Biraz bekleyip göreceğiz zaten. Evet merak ediyoruz ancak yapanlara güvenebileceğimiz ortada

ysariusta

• Ziyaretçi

Tanıtımlarda stadın yanından geçen yolun düzenlendiği görülüyor. Öyle bişey olucak mı orda? Şurası;

bazı görsellerde yeşil alan bazılarında böyle betonlanmış halde görülüyor. son perde betonlardan sonra ne yapılacağını göreceğiz. Her görsele de inanmamak lazım. Mesela Kombine alanındaki maket her şeyi tam doğru olarak görmemek gerekir. Maket yerleşiminde tam düz, arka taraf ve ön yıkılmayan duvar simetrik ortalanmış gerçekte her ikiside simetrik olarak ortalamıyor. Yinede o kısmın bir yolla birleşmeyeceği kesin. Kimse yayaları kontrolsüz olarak oraya girebilecekleri bir düzenleme yapmaz.

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1 harika acilar sagolasin istedigim acilardan cekmişsin Tesekkurler
ne demek abin pazartesi guzel fotolar devam insallah :)