Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6366856 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ersan

tam olarak aynısı değildir diye umuyorum

büyük ihtimal aynısıdır ptfe nin çeşitleri de var mıdır bir bilgim yok ama tek çetişse aynısıdır.
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Kutay

ne gereksiz bi stat şu kertenkele arena. yarabbim ülkenin parasına yazık
aynen kardeşim birde belediyenin yaptığı stadla bize hava atıyorlar çatıda timsah kafası olacak diye dünyanın en iyi stadı falan zannediyorlar heralde
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı arda

biraz canlı yayını izledim alacalı diyorki siz kabayı bitirin ben prekastları 15 günde hallederim  :evillol:

Evelallah
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Abu Ali Imran

ne gereksiz bi stat şu kertenkele arena. yarabbim ülkenin parasına yazık

Belgeseli dinledim.. dunyada 3 yada 4 tane varmis boyle cati.. aman .. cok lazimdi  :bandit: Sanki cocuk parki gibi

Çevrimdışı dropoon

aynen kardeşim birde belediyenin yaptığı stadla bize hava atıyorlar çatıda timsah kafası olacak diye dünyanın en iyi stadı falan zannediyorlar heralde

örnek olarak bjk 200 milyon tl stada ödeyeceğine stadını devlete yaptırıp bu paraya oyuncu alırdı. rekabet şansı çok daha yükselirdi. şimdi devlet bu takımlara stad yapınca beşiktaşın rekabet şansını düşürmüyormu.

Çevrimdışı ALI RIZA

@bjk_mabet şu m.saatçi hala sistemin bir parcası mı ? yok sa tarihe mi gömüldü kendisi  :alala:
sözde resimler vs paylaşılacak son durum görselliği gelecek  :alala: hepsi beklemede kaldı  :iscrewy:

Çevrimdışı Ersan

bursa büyükşehir belediyesi stadyumuna gidip mebrana bakmaya çalışcam dokunma ve yakından görme şansım olursa fotoğraf ve malzemeyi anlatırım.
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı dropoon

@bjk_mabet şu m.saatçi hala sistemin bir parcası mı ? yok sa tarihe mi gömüldü kendisi  :alala:
sözde resimler vs paylaşılacak son durum görselliği gelecek  :alala: hepsi beklemede kaldı  :iscrewy:

sanırım saatçinin daha önce paylaştğı genel görünüm zaten uygulanacak olan. değişecek detayları bağlantı noktaları falan demişti galiba. o yüzden görüntü aynı kalır bence.

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı Kutay

örnek olarak bjk 200 milyon tl stada ödeyeceğine stadını devlete yaptırıp bu paraya oyuncu alırdı. rekabet şansı çok daha yükselirdi. şimdi devlet bu takımlara stad yapınca beşiktaşın rekabet şansını düşürmüyormu.
ne yazık ki biz bu ülkede üvey evlat gibi görülüyoruz halbuki hiçbiri yokken biz vardık daha çok şeyler yazmak isterdim ama neyse
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı BlackEagle1989

Cati orneklerinden birtanesi..  Commerzbank Arena..  Baskan bir programda cati commerzbank arena'ya benzicek gunes enerjisi elektrik uretcek demisti..

Çevrimdışı Kutay

Cati orneklerinden birtanesi..  Commerzbank Arena..  Baskan bir programda cati commerzbank arena'ya benzicek gunes enerjisi elektrik uretcek demisti..
güzele benziyor keşke bize de yapılsa
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı Ersan

araştırma yaptım bu teflon bazlı ptfe mebranın şeffaf modeli yok en fazla buzlu cam modeli kadar şeffaf olanı var

Çevrimdışı FARUK

çok uzaklarda aramaya gerek yok arkadaşlar saatchi görselleri mevcut
onun üzerine çok büyük değişiklikler olacağını sanmıyorum net şekilde görünüyor orda
yaptığımız 3d modellemeye de bakabilirsiniz zaten o görseller örnek alınarak yapıldı

Çevrimdışı dropoon

ne yazık ki biz bu ülkede üvey evlat gibi görülüyoruz halbuki hiçbiri yokken biz vardık daha çok şeyler yazmak isterdim ama neyse

elbet devlet bu paraların hesabını birgün sorar. vardır biyerlerde hesabını kitabını tutan bu işlerin. aylık üst kullanım bedeli 60.000 tl mi dendi bursa ya geçen yeni stadın. dandik zeminli zulimpiyat için maç başı 100 bin tl kira isteyen aynı spor bakanlığı değilmi. bide adamlar iyice azıttı ankara soğuk olurmuş istanbulda oynayalım diye. bursa tropical iklim ya genelde.

Çevrimdışı Ersan

Bence çok büyük ihtimal bunun aynısı olacak güneş enerjisi panelleri bilmece ama  :D

Çevrimdışı Kutay

elbet devlet bu paraların hesabını birgün sorar. vardır biyerlerde hesabını kitabını tutan bu işlerin. aylık üst kullanım bedeli 60.000 tl mi dendi bursa ya geçen yeni stadın. dandik zeminli zulimpiyat için maç başı 100 bin tl kira isteyen aynı spor bakanlığı değilmi. bide adamlar iyice azıttı ankara soğuk olurmuş istanbulda oynayalım diye. bursa tropical iklim ya genelde.
aklı sıra olimpiyatta bizi yeneceklerini sanıyorlar zavallı kertenkeleler
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abiler, mabet abi söylemişti. Yanlış hatırlamıyosam sahayı görecek uç kısımlar şeffaf olucak gerisi mat beyaz olucaktı.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sozkul

Bence çok büyük ihtimal bunun aynısı olacak güneş enerjisi panelleri bilmece ama  :D
Güneş panelleri yatırım maliyetini çok uzun vadede çıkarıyor, yapacaklarını sanmıyorum, keşke hiç lafını etmeselerdi bunun

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Güneş panelleri yatırım maliyetini çok uzun vadede çıkarıyor, yapacaklarını sanmıyorum, keşke hiç lafını etmeselerdi bunun
Söylenip yapılmaması çok yanlış olur kanaatimce abi. Akıllı ve yeşil sertifikalı stat yapıyoruz diyip bunu yapmazlarsa çoğu şey havada kalır..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı TØLGA

Abiler, mabet abi söylemişti. Yanlış hatırlamıyosam sahayı görecek uç kısımlar şeffaf olucak gerisi mat beyaz olucaktı.
evet
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Söylenip yapılmaması çok yanlış olur kanaatimce abi. Akıllı ve yeşil sertifikalı stat yapıyoruz diyip bunu yapmazlarsa çoğu şey havada kalır..
Bencede. Baştan beri en çok istediğim şey bu stadın söylenildiği gibi yapılması. tokiciler gibi olmayalım malzeme vermeyelim heriflere.
Herşey dört dörtlük olsun biz bekliyoruz zaten
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

İyi geceler,bugun guzel paylasimlar olmus ben kendimi mustafa pektemek olayindan sonra disari attim anca eve gelebildim :D

Cati mevzusunu yapilinca gorucez.commerzbank in aynisi olursa bence gayet guzel..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı BlackEagle1989

Prekastleri boyle kapatasalar guzel olur asilda duz beton (celik kolonlar haric).. sizce ??

Çevrimdışı Deniz

Prekastleri boyle kapatasalar guzel olur asilda duz beton (celik kolonlar haric).. sizce ??
Bizde daha guzel bir calisma yapilacak diye duydum san mames gibi  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba