Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6367216 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

Çatının full seffaf olması cok onemli degil aslında ön kısım yeterlidir digeri sıkıntılı olurdu gibime geliyo
çatısı full şeffaf olan stad dünyada yok zaten kardeşim. :)

Çevrimdışı dropoon

olimpiyat ile ilgili yabancı bir firmanın tff nin isteği doğrultusunda euro 2016 adaylığı için hazırlanmış proje görselleri buldum skyscrapercity de

Çevrimdışı Braveheart

Stadimizda ilk olarak futbol anlaminda en önemli şey hibrit cim digerleri teferruat  :) kapasite ideal konum harika ve çatı türkiyede 1 numara.Cok güzel stadimiz olacak valla  :sevinc

Çevrimiçi Necmi

buralar sıkıcı olduğunda bombalar geliyo arada bırakalım sıkıcı olsun  :biggrinking:
:D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Belgesel çekiliyor  :tabe:
Güzelmiş kardeşimm :ok: Herşey çok güzel olacak yauuvvv :halay:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ZEKI

Hoşgeldin aramızda olman yeterli teşekkür ederiz.

Arkadaşlar önemli bir konu var Beşiktaş Arena üzerinden alınmış fotoğrafları farklı platformlarda paylaşırken lütfen kaynak belirtiniz. Her gün burda fotoğraf çeken onları buraya yükleyen insanlara iyilik yerine haksızlık yapıyorsunuz.

Bunu sadece üyeler için söylemiyorum ziyaretçiler içinde aynı şey geçerli biz forumu sizler rahatlıkla takip edebilmeniz için üye olmanızı şart koymuyoruz.

Eğer bu şekilde devam ederse tamamen kapalı bir kutu olarak devam edeceğiz hiç bir ziyaretçi üyelik olmadan forumu takip edemeyecek.

Üyelik onaylı ve davetiyeli olacak ve uzun bir onay sürecinden geçecek. Gecemizi gündüzümüze katıyoruz burda biraz olsun birşeyleri yayınlayabilmek için. Adamlar sizin yayınladığınız fotoğraflar üzerindeki fligranı silmeye çalışıyor siz düşünün o yüzden lütfen daha hassas davranmanızı rica ediyoruz.

Ve lutfen baska forum siteleirnde paylasirken fligranlarin uzeirni kapatmaiyniz.
Fikir haklarina aykırıdır fotograflar uzeirnde oynama yapmak. Gecen gun bir arkadasimiz baska bir forum sitesinde bizim siteden aldigi fotograflarin üzerinde fligranlari kapatarak yayinladi. Lutfen hassasiyet gösteriniz.

Çevrimdışı Ersan

çatısı full şeffaf olan stad dünyada yok zaten kardeşim. :)

@ahmet türker abi tam şeffaf değil bu resimdeki gibi
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kutay

uzun süredir takip ediyorum eskişehirden. stadla ilgili paylaşacak bir bilgim ya da kaynağım olmadığı için üye  olmadım bugüne kadar. ancak foruma üye olmak da bir nevi katkıdır deyip geldim  :tabe:
  :hosgeldin kardeşim umarım hepimizle beraber bu forumda iyi vakit geçirirsin
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Serkan7738

@Sponsor Bağlantı kardeş sende hoşgeldin her sayfada varsın maşallah

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmet türker abi tam şeffaf değil bu resimdeki gibi
zaten böyle olacak yanılmıyorsam eğer. :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Hoşgeldin aramızda olman yeterli teşekkür ederiz.

Arkadaşlar önemli bir konu var Beşiktaş Arena üzerinden alınmış fotoğrafları farklı platformlarda paylaşırken lütfen kaynak belirtiniz. Her gün burda fotoğraf çeken onları buraya yükleyen insanlara iyilik yerine haksızlık yapıyorsunuz.

Bunu sadece üyeler için söylemiyorum ziyaretçiler içinde aynı şey geçerli biz forumu sizler rahatlıkla takip edebilmeniz için üye olmanızı şart koymuyoruz.

Eğer bu şekilde devam ederse tamamen kapalı bir kutu olarak devam edeceğiz hiç bir ziyaretçi üyelik olmadan forumu takip edemeyecek.

Üyelik onaylı ve davetiyeli olacak ve uzun bir onay sürecinden geçecek. Gecemizi gündüzümüze katıyoruz burda biraz olsun birşeyleri yayınlayabilmek için. Farklı sitelerde Beşiktaş Arena tarafından yayınlanan fotoğrafların üzerindeki fligranı silmeye çalışıyor üzerine beyaz şerit çekiyor siz düşünün o yüzden lütfen daha hassas davranmanızı rica ediyoruz.

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALI RIZA

olimpiyat ile ilgili yabancı bir firmanın tff nin isteği doğrultusunda euro 2016 adaylığı için hazırlanmış proje görselleri buldum skyscrapercity de
Olimpiyattan hiç birsey olmaz sözde sahayı çevirecekler tribün yapacaklar 80 bin olacak 140 bin kişilik stat  :kop:
Ayrıca oraya gelenlere metro hizmeti otopark sorunu vs vs vs sorunlar da cabası

Çevrimdışı bjk_mabet

Aklımda Deli Sorular :iscrewy::

Şimdi o sponsorluk anlaşması bitince o yazı ordan nasıl silinecek?
beyaz badana yaparız eskiden duvarları öyle siliyorlardı :D
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Serkan7738

beyaz badana yaparız eskiden duvarları öyle siliyorlardı :D

ozaman çatı geçirgenliği olmayan beyaz renk olacak  :D

Çevrimdışı Fatih

Böyle olacakmış sanırım abi :)
Hayir boyle olmayacak..Boyle olmasini ben istemistim sadece...  :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmet türker

Böyle olacakmış sanırım abi :)
yetkili profesyonel kardeşim şu anda on line ona sorsanıza değerli kardeşim ,hazır yakaladınız .her zaman yakalayamazsınız

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

yetkili profesyonel kardeşim şu anda on line ona sorsanıza değerli kardeşim ,hazır yakaladınız .her zaman yakalayamazsınız
@bjk_mabet abi öyle dedi zaten abicim  :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hayir boyle olmayacak..Boyle olmasini ben istemistim sadece...  :lol:
@bjk_mabet abi doğruladı ama :)

Çevrimdışı ALBATROS

bjk_mabet merak ettiğim 2 konu var birincisi şu turist otobüsleri projesi eğer gerçekleşirse bence çok iyi gelir kalemi olur gezi turlarnını başlangıç noktası olarak planlanabilirse stad, müze, mağaza gezisi derken çok işimize gelir acaba bu proje hakkında yeni bir bilgi varmı ve eski açık tarafındaki caddenin yer altına alınması yada yeni metro uzatmasının stada direk bağlantısı gibi bişey düşünülüyormu?  :busted_cop:

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Çevrimdışı Ersan

bu çatı bile böyle yapılmadı ki render fotoğrafı bu da  :D böyle yapıldı  :D
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA