Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6367397 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi olimpiyatı bu kadar konu etmemiz sıkıcı oldu ya  :sleepzz:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

NTV'de bir röportaj grubu yaparak yazarlar ve ilgililer üzerinden konuya değinmişler. Yazarlar yıkalım diyor, Abdullah Avcı futbol için zorlayıcı olsa da tesis olarak çok önemli ve futbol amaçlı tesislerin sahip olmadığından fazlasına sahip diyor. GSGM ve Olimpiyat komitesinden konuşanlar ise öncelikle burayı futbolda yaşanan sıkıntılara göre değerlendirmeyelim burası bir futbol stadı değil diyor bunun yanında rüzgar için ise bölgenin 30 yıllık rüzgar verileri ve özel ölçümler ile sınırlar içerisinde olduğunun görüldüğü söyleniyor. Proje için ise o dönem elde olan 100 milyon $ sebebiyle daha iyi olan projelerin seçilemediğini söylüyorlar.
izledim bende o videoyu gözle gördüğüne mi inanıcan duyduğunamı bilmiyorum valla olimpiyat kıstaslarınada o kadar hakim değilim
ama rüzgar flen çok önemli diye biliyorum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Abi olimpiyatı bu kadar konu etmemiz sıkıcı oldu ya  :sleepzz:
buralar sıkıcı olduğunda bombalar geliyo arada bırakalım sıkıcı olsun  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

buralar sıkıcı olduğunda bombalar geliyo arada bırakalım sıkıcı olsun  :biggrinking:
İyi bakalım :D
Bu arada sıkıcı olması sizle alakalı değil, sebebi; zaten fobimizin olduğu bi stadın bu kadar telaffuz edilmesi, o ismi görmek canımı sıkıyo  :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ZEKI

İyi bakalım :D
Bu arada sıkıcı olması sizle alakalı değil, sebebi; zaten fobimizin olduğu bi stadın bu kadar telaffuz edilmesi, o ismi görmek canımı sıkıyo  :kop: :kop:
Stad futbol stadi degilki, biz orda sanki futbol stadi imis gibi tartisiyoruz sikinti burda
Olimpiyatlar temmuz - agustos aylarinda yapiliyor, ruzgar verileri o aylara gore alinmistir. Sen olimpiyat stadinda gider subatta mac yaparsin olacagi bu :akuma: :akuma: :akuma:

Çevrimdışı Ersan

olimpiyat stadından futbol stadı yapmak gibi bir saçmalık olamaz resmen parayı çöpe atmaktan öte bişey değil rüzgar problemi halledilsin yapıldığı göreve hizmet etsin Türkiye Atletizm Federasyonu buraya taşınsın yenileneceği parayada gelecek nesillerin yetişmesi için çevresine gerekli yerler yapılsın olimpiyatları alamıyoruz bari madalya sayımızı arttırırız.
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Oktay

Stad futbol stadi degilki, biz orda sanki futbol stadi imis gibi tartisiyoruz sikinti burda
Olimpiyatlar temmuz - agustos aylarinda yapiliyor, ruzgar verileri o aylara gore alinmistir. Sen olimpiyat stadinda gider subatta mac yaparsin olacagi bu :akuma: :akuma: :akuma:
aydınlatıcı bilğilerin için teşekkürler zeki hocam :ok: :ok:

Çevrimdışı cagdas44

:claps:

Birde rüzgar dışındaki bir çok sıkıntı basit çözümlerle halledilemeyecek durumda değil mesela maç saati ama ama ama para yayıncı kuruluşta :s20:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aynen abi haklısın :ok:

Çevrimdışı ahmet türker

olimpiyat stadından futbol stadı yapmak gibi bir saçmalık olamaz resmen parayı çöpe atmaktan öte bişey değil rüzgar problemi halledilsin yapıldığı göreve hizmet etsin Türkiye Atletizm Federasyonu buraya taşınsın yenileneceği parayada gelecek nesillerin yetişmesi için çevresine gerekli yerler yapılsın olimpiyatları alamıyoruz bari madalya sayımızı arttırırız.
evet bu öneriye katılabilirim ,ne amaçla yapıldıysa ona hizmet etsin ,zaten tartan pisti olan stad da kalmadı . :ok:  :ok:

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu arada sanırım bir açıklama yapmam gerek...

Yurt dışından hatrı sayılır bir teklif aldım ve bugün karar verip evraklarımı teslim etmem gerekiyordu çarşamba günüde yola çıkacaktım..
Bu sabaha kadar gitme taraftarı idim ki pasaportumu ve evraklarımı alıp evden çıktım teslim etmek için ama yapamadım.yapılan teklif için teşekkür edip stat bitene kadar burada kalmak istediğimi söyledim...
Bitirmem gereken bir stat var gücüm yettiğince stadımız bitene kadar burada kalıp bitirip baretimi bırakıp öyle çıkmak istiyorum buradan...
Dün forumda yazılanları tek tek okudum ve odamda işin gerçeği hıçkıra hıçkıra göz yaşıda döktüm vereceğim her karar için destekliyen güzel mesajlar yazan dostlara ne kadar teşekkür etsem azdır...son söz olarak

İYİ Kİ BEŞİKTAŞLIYIM...

Saygılarımla
Bjk_Mabet
@bjk_mabet
Gitme hep kalbimde kal
En azından bir sevdiğimiz kaldı hayatımızda
Yalan yok anlatmaktan da imtina etmem
Dün koyduğumda başımı yastığa çocukluğumda Beşiktaşın kaybettiği maçlardan sonra yaptığım gibi çektim yorganı kafama ağladım
Yine aynı kaybetmişiz hissiydi ama halilagiçin geri pası gibi,90+'da CL'de açılan küçük ekrandaki son dakika golü gibi,valerenga gibi
[ Son Düzenleme: 31 Ocak 2015, 00:26:09 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı arda

Aklımda Deli Sorular:

Şimdi bu arkada patlayan projektörlere bakarsak stadda hala çalışmalar devam ediyor, öyle mi?
Ne yapıyorlar orada mesela
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı nuri seksigüzel

Sanırım birazdan D-smart Discovery Science 63. kanalda hibrit çimin nasıl yapıldığını gösterecek. :ishock:

Çevrimdışı Ersan

evet bu öneriye katılabilirim ,ne amaçla yapıldıysa ona hizmet etsin ,zaten tartan pisti olan stad da kalmadı . :ok:  :ok:

@ahmet türker aynen öyle abi  :tabe: abi şuan yapılacak çatı sence nasıl duruyor. bence çok sade ve basit duruyor renderdaki gibi olsaydı keşke evet kuşlar falan pisletecek temizliği zor olacak ama o çatı hem stada hem çevreye çok yakışıyordu. o tipte çatılar için emsali olanlarda bir temizleme sistemi falan yok mu acaba  :dontknow:
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı kartalsarkar

uzun süredir takip ediyorum eskişehirden. stadla ilgili paylaşacak bir bilgim ya da kaynağım olmadığı için üye  olmadım bugüne kadar. ancak foruma üye olmak da bir nevi katkıdır deyip geldim  :tabe:

Çevrimdışı Türkay

uzun süredir takip ediyorum eskişehirden. stadla ilgili paylaşacak bir bilgim ya da kaynağım olmadığı için üye  olmadım bugüne kadar. ancak foruma üye olmak da bir nevi katkıdır deyip geldim  :tabe:

:hosgeldin
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmet türker aynen öyle abi  :tabe: abi şuan yapılacak çatı sence nasıl duruyor. bence çok sade ve basit duruyor renderdaki gibi olsaydı keşke evet kuşlar falan pisletecek temizliği zor olacak ama o çatı hem stada hem çevreye çok yakışıyordu. o tipte çatılar için emsali olanlarda bir temizleme sistemi falan yok mu acaba  :dontknow:
eğer şeffaf çatıyı kastediyorsan ,hiç bir zaman çatı şeffaf olacak denmedi ,maketin içi gözüksün diye ,makette şaffaf yapıldı . çatının şeffaf olmasını isteyenler galiba süzerde çalışanlar ,dürbün ile bedava maç seyretmek istiyorlar gibime geliyor. :lol:  :lol:  :lol:

Çevrimdışı Braveheart

Çatının full seffaf olması cok onemli degil aslında ön kısım yeterlidir digeri sıkıntılı olurdu gibime geliyo

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Stadımız hakkında beni en çok heyecanlandıranlar;
-Çatı
-Hibrit Çim
-Ve o statta maç izlemek ekran başında. Bide nasip olursa o koltuklarda tabiki  :D

Bir görüşüm var ayrıca. Stadın yapımı konusunda baştan sonra bir belgesel çekilseydi süper olurdu. Bilmiyorum çalışmalar oldumu ama olursa çok güzel olur :ok:

Çevrimdışı nuri seksigüzel

Sanırım birazdan D-smart Discovery Science 63. kanalda hibrit çimin nasıl yapıldığını gösterecek. :ishock:

Hibrit değil suni çimmiş :ebebe:

Çevrimdışı ZEKI

+1903  :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Türkay

Stadımız hakkında beni en çok heyecanlandıranlar;
-Çatı
-Hibrit Çim
-Ve o statta maç izlemek ekran başında. Bide nasip olursa o koltuklarda tabiki  :D

Bir görüşüm var ayrıca. Stadın yapımı konusunda baştan sonra bir belgesel çekilseydi süper olurdu. Bilmiyorum çalışmalar oldumu ama olursa çok güzel olur :ok:

Belgesel çekiliyor  :tabe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Altuğ

Hoşgeldin aramızda olman yeterli teşekkür ederiz.

Arkadaşlar önemli bir konu var Beşiktaş Arena üzerinden alınmış fotoğrafları farklı platformlarda paylaşırken lütfen kaynak belirtiniz. Her gün burda fotoğraf çeken onları buraya yükleyen insanlara iyilik yerine haksızlık yapıyorsunuz.

Bunu sadece üyeler için söylemiyorum ziyaretçiler içinde aynı şey geçerli biz forumu sizler rahatlıkla takip edebilmeniz için üye olmanızı şart koymuyoruz.

Eğer bu şekilde devam ederse tamamen kapalı bir kutu olarak devam edeceğiz hiç bir ziyaretçi üyelik olmadan forumu takip edemeyecek.

Üyelik onaylı ve davetiyeli olacak ve uzun bir onay sürecinden geçecek. Gecemizi gündüzümüze katıyoruz burda biraz olsun birşeyleri yayınlayabilmek için. Farklı sitelerde Beşiktaş Arena tarafından yayınlanan fotoğrafların üzerindeki fligranı silmeye çalışıyor üzerine beyaz şerit çekiyor siz düşünün o yüzden lütfen daha hassas davranmanızı rica ediyoruz.
[ Son Düzenleme: 31 Ocak 2015, 00:36:26 Altuğ ]