Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6367228 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Kutay

Bir tarafında Vodafone , Diğer tarafında Beşiktaş yazacak eğer değişiklik olmadıysa :ok:
:super:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ben olsam radikal bir karar alırım tamamını kırmızı yaparım ,şahanede yakışır :ok: :ok:
Abi Bizim Stadın yapısına Kırmızı gitmez Cidden :bandit: Kufekiler , beyaz Çatı , Localara falan çok Zıt durur ama @FARUK hocam böyle bir çalışma yaparsa daha net Fikir sahibi olabiliriz :ok: @FARUK hocam Koltukları tamamen kırmızı renk yaparak bir tribün gorseli yapma şansınız varmı ????
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Geovani

@Oktay  geçmiş olsun bir Japon atasözü derki Toyotaysa araban korkma kardan duvardan  :evillol: :evillol:
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Oktay  geçmiş olsun bir Japon atasözü derki Toyotaysa araban korkma kardan duvardan  :evillol: :evillol:
:kop: :kop: :kop:
@Oktay abicim geçmiş olsun bu arada :by2: :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı ahmet türker

@Necmi abi o gün toyota diye diye arabanın sol ön kapısını göçürttüm 900 tl sıkıştı o göçüğe :by2: :by2: :by2:
@Oktay kardeşim geçmiş olsun.

Çevrimdışı Oktay

sen bunu iki gün önce diyecektin geç kaldın @Geovani  :evillol:

Çevrimdışı Oktay

@Oktay kardeşim geçmiş olsun.
işin gıcık tarafı ağa arabayı değişecekti 1 senede bu 3. oldu bugün dediki ; arabayı 300 bin km kullan sakın araba değişelim deme habire vuruyosun dedi :nerd: :nerd: :nerd:

Çevrimdışı Doğukan E.

Bir tarafında Vodafone , Diğer tarafında Beşiktaş yazacak eğer değişiklik olmadıysa :ok:

Beşiktaş yazıcak mı ki abi bi tarafında emin misin. Render lerde yoktu ?

Çevrimiçi murat

geçmiş olsun oktay.en iyisi almanmış :D japonlar övülmeye gelmiyor :lol:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı arda

Aklımda Deli Sorular :iscrewy::

Şimdi o sponsorluk anlaşması bitince o yazı ordan nasıl silinecek?
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı TØLGA

Beşiktaş yazıcak mı ki abi bi tarafında emin misin. Render lerde yoktu ?
yazacak  renderlar öyle vodafone reklamını yapması için
bir taraf beşiktaş diğer taraf vodafone  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

işin gıcık tarafı ağa arabayı değişecekti 1 senede bu 3. oldu bugün dediki ; arabayı 300 bin km kullan sakın araba değişelim deme habire vuruyosun dedi :nerd: :nerd: :nerd:
demekki haketmişsin. :lol:  :lol:  :lol:

Çevrimdışı TØLGA

15 yıl sonra düşünürüz onuda abi  :mj:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

üzerine bir kat daha kaplama yapılıp yzı kapatılır. :lol:  :lol:  :lol:

Çevrimdışı ZEKI

@Oktay gecmis olsun nazara geldin.
Bu arada olimpiyat stadi ile bir iki fikirde ben soyleyim. O stad Futbol stadi olarak yapilmadi. Adı uzerinde Olimpiyatlar icin yapıldı. İkinci kati yaparsin ruzgar sorununuz cozersin. 4 bir tarafini kapatirsin. Harika bir stad haline gelir. Yıkmak en kolayi.  :akuma: :akuma:

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı ozan062

işviçreden statik hesapları yapılacagı soyleniyordu çatının

ben oradaki muhtemel firmaya ulasmıstım fakat hiçbir sekilde boyle bir girişim  teklif dahi yapılmadıgını ogrenince hayli sasırmıstım
veya bana yanlıs adres verildi:D bu tasarımını falan yapan kimdi bizim catının??? almanmıydı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Fatih

Abi sıkıntı @Necmi abinin som agizligindan cok senin soforlukte heralde  :iscrewy:  :lol: :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı TØLGA

Bu arada olimpiyat stadi ile bir iki fikirde ben soyleyim. O stad Futbol stadi olarak yapilmadi. Adı uzerinde Olimpiyatlar icin yapıldı. İkinci kati yaparsin ruzgar sorununuz cozersin. 4 bir tarafini kapatirsin. Harika bir stad haline gelir. Yıkmak en kolayi.  :akuma: :akuma:

olimpiyat stadı rüzgar olan yere yapılmaz her tarafın açık birde neyse abi o olimpiyatları kazansaydık  bir proje vardı üstü kapalı yapsınlar onu işte  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Oktay

olipiyat alamıyoruz abi vermiyolar ..zaten bizim en büyük sorunumuz istanbulu satamıyoruz böyle dünyada ilk 3 girecek bir şehir pastadan payını hiç birzaman hakkınla alamıyor hatta hiç alamıyor desek daha doğru

Çevrimdışı Türkay

abi rüzgar sorun + şehir dışı, ulaşımı çok zor gece geç saatte maçtan çıkılınca trafik falan oluyormuş (ben hiç gitmedim de anlatılanlar böyle yani)

Edit: Bende çok yıkılsın taraftarı değilim ama oraya milli takım stadı yapmak mantıksız bana kalırsa 
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ALI RIZA

spreyle  :evillol: yada su bazlı yağlı boya ile  :kop: :kop:

Çevrimdışı cagdas44

olimpiyat stadı rüzgar olan yere yapılmaz her tarafın açık birde neyse abi o olimpiyatları kazansaydık  bir proje vardı üstü kapalı yapsınlar onu işte  :iblush:

NTV'de bir röportaj grubu yaparak yazarlar ve ilgililer üzerinden konuya değinmişler. Yazarlar yıkalım diyor, Abdullah Avcı futbol için zorlayıcı olsa da tesis olarak çok önemli ve futbol amaçlı tesislerin sahip olmadığından fazlasına sahip diyor. GSGM ve Olimpiyat komitesinden konuşanlar ise öncelikle burayı futbolda yaşanan sıkıntılara göre değerlendirmeyelim burası bir futbol stadı değil diyor bunun yanında rüzgar için ise bölgenin 30 yıllık rüzgar verileri ve özel ölçümler ile sınırlar içerisinde olduğunun görüldüğü söyleniyor. Proje için ise o dönem elde olan 100 milyon $ sebebiyle daha iyi olan projelerin seçilemediğini söylüyorlar.