Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6367749 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı TØLGA

Gidici olsam böyle demem :)
Basketbol burası kadar olmaz bence ya :)
ata sporumuz bizim insaat izlemek
Olur olur merak etme çekirdek kadro kesin olur diyebilirim yani  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı TØLGA

:aman:

ooooooo güzel catı kırıntıları gelmeye basladı yarın numunede görecez inşallah  :money:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Melekcik

Çatı kimseyi sarması herhalde yazan yok yada millet biliyor biz mi bilmiyoruz :alala: :alala:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı bjk_mabet

Ooooooooooooo ilk çatı sızıntı :ebebe: :kop: :sevinc :ishock:
keşke ekleride yayınlıya bilsem :biggrinking: yakındır ama #sabret

Çevrimdışı Sezai

Çevrimdışı bjk_mabet

Çatı kimseyi sarması herhalde yazan yok yada millet biliyor biz mi bilmiyoruz :alala: :alala:
yerdeki kaba ile o kadar uğraşıldı ki kimse yukardaki çatıya bakmaya fırsat bulamadı belkide :)

Çevrimdışı Melekcik

keşke ekleride yayınlıya bilsem :biggrinking: yakındır ama #sabret
Ne var bana versen ben yayınlasam kızarlarsa başkanın yanina giderim   :kop: :kop:

Çevrimdışı cagdas44

Yok şoktan çıkma süreci kaynaklı ben şahsen büyütebildiğim kadar büyütüp detay görüntü almayı denedim :D

Çevrimdışı TØLGA

Yukaridaki kesitte çati olukları gözüküyor rengi umarım öyle olmaz :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı bjk_mabet

Ne var bana versen ben yayınlasam kızarlarsa başkanın yanina giderim   :kop: :kop:
başkan önce zaten benim yanıma bi damlar :D

Çevrimdışı Batu K.çetin

Çevrimdışı JackSparrow

@bjk_mabet abimizin paylaştığı son resime bakarsak stadımızın çatısı bittiğinde sanırım buna benzeyecek.

Çevrimdışı Melekcik

Yanlız renkli yazıcı ile basar insan daha net anlaşılırdı :kuserim :kuserim :money:

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı TØLGA

@bjk_mabet Abi simdi olayın icinde fransızlarda var weledrom marsilyanın stadyumundaki kaplamaya cok benziyor bu ayni malzememi ?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet Abi simdi olayın icinde fransızlarda var weledrom marsilyanın stadyumundaki kaplamaya cok benziyor bu ayni malzememi ?
olaya bende fransızım şu an  :D

Çevrimdışı Melekcik

başkan önce zaten benim yanıma bi damlar :D
Ben onu kacirdim zorla aldım onun sucu yok başkanım kartal yuvasından iki kutu gururlan t-shirtü alsam başkan bir şey demez :utan :utan

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ata sporumuz bizim insaat izlemek
Olur olur merak etme çekirdek kadro kesin olur diyebilirim yani  :iblush:
Haklısınn o zaman bende varım çekirdek olmasamda  :evillol:

:aman:

Haydi hayırlısı :halay: :halay:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALBATROS

en dıştaki şerit güneş paneli olabilirmi? :ebebe:

Çevrimdışı Fatih

Aslinda ben catinin son kisimlarinin su sekilde koyu olmasini istiyordum. Daha guzel durumuyor gibi geliyor bana, boyle olmayacaksa da saglik olsun...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Melekcik

olaya bende fransızım şu an  :D
Hadi de şu statın aynisi olacak de bizde rahatlayalım :bandit:

Çevrimdışı cagdas44

en dıştaki şerit güneş paneli olabilirmi? :ebebe:

İç halkadaki farklı bölüm şeffaf olacak saha daha iyi güneş alsın diye