Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6367927 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Melekcik

biran once hareket gecmeliler ne yapacaklarsa yapsinlar  istanbula cok modern 65 bin kisilik bi stad lazim olimpiyatlari nasil olsa vermiyorlar verirlerse yeni stad yapilir yeri eger degerliyse yikilsin madem ben yikilmasindan yana degilim ama yeni bir stad yapilabilecek para araziden saglanirsa yikilsin
Bende buna karşıyım milli takım herkesin takimi tek İstanbulluların değil dolanmalidir. İstanbul da genin FB bin bizim hatta basaksehirin yeni stadı var birde kasım paşanın daha fazlası boşa para harcanır olimpiyatı yık  olimpiyatları alınırsa duruma bakılır daha iyisi yapılır  :iscrewy:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Bursaspor stadının beğendiğim tek noktası diğer statlar gibi yeni olması hepsi bu. Detaya girince Vodafone Arena'dan daha iyi olduğunu söylemek Vodafone Arena'ya haksızlık olur. Sırf dünyada ilk dedirtmek için yıllarca çatı yapımında boğuldular. Hatalı imalat yaptılar 1 yıl kadar durmasıyla düzeltilmesi arasında zaman kaybı yaşadılar. Hükümet belediye aracılığı ile stada ek yardımda bulundu yine tamamlayamadılar. Muhtemelen yeni sezona yetiştirecekler ama göreceğiz ki gerek işlevselliği ile gerekse çevresine uyumu ile Vodafone Arena'nın gölgesinde kalacak. Statlarının kapasitesi de 45 bin değil.

Timsah arena tirübünlerinin kapasiteleri:

Kuzey kale arkası 10253 kişi
Kuzey kale arkası misafir takım 2530 kişi
Kuzey kale arkası loca 295 kişi
Maraton alt kat 4328 kişi
Maraton üst kat 5617 kişi
Maraton loca 705 kişi
Güney kale arkası (teksas tirübünü) 12747 kişi
Güney kale arkası loca 239 kişi
Vip A (1.kat) 2887 kişi
Vip B (2.kat sol kısım) 1227 kişi
Vip C (2.kat sağ kısım) 1227 kişi
Protokol (2.kat orta kısım) 256 kişi
Vip D (3.kat sağ kısım) 385 kişi
Vip E (3.kat sol kısım) 402 kişi
Basın tirübünü (3.kat orta kısım) 161 kişi
Vip loca 411 kişi

Toplam= 43670 kişi

Bu bilgi stat başlıklarında paylaşılmıştı.

ysariusta

• Ziyaretçi

peki şöyle bir şey olamaz mı. insan hak ve özğürlüklerine dayandırılarak ,taraftar biz ayakta seyretme özgürlüğümüzü kullanmak istıyoruz diye beraberce hareket etse ve bunda birleşse bir sonuç alınabilir mi acaba . bilmediğimden soruyorum .
abi günah işleme özgürlüğün var, şimdilik onu kullan. İnsan hakları kapsamına "maç izlemek" girer mi? Onu bilemem. Yasaklara karşıyım ancak belli kurallar olmalıdır. Kural koyucuda bitiyor iş. Zaten bizim ülkemizde kural koyucu oldum olası belli bir zümre için koymuş kuralları ancak bence olması gereken eşitlik içerisinde kurallar belirlenmeli. Bu kapasite izni için oradaki yoğunluk  trafik gibi kriterlere göre belirlenmişse amenna. Bu kurallar toki için saraçoğlu içinde varsa ve uygulanmışsa amenna. dedim ya iş kural koyucuda. Ne kadar şeffaf olabiliyorlar, zaten ne kadar şeffaf olduklarından belli. 

Çevrimdışı Melekcik

kale arkası konusunda hemfikirim. ancak localar nedir ya akyazıdaki bildigin olmamış.. birde fikri nerden hangi stattan edindin bu fikri? şöyle bi çıplak bakın akyazıya; bildigin açık tenis turnuvası yapılacakmış gibi geliyor yani futbol stadı mı yapılıyor yoksa tenis kortu mu pek anlayamadım
İlk katta tribün çıkışı yok bu benim için artı tek kusuru sahaya uzaklığı ve locaları mübarekler öğrenciye kiraya verecekler herhalde sonuçta TOKİ dayatıyor ve yapılıyor timsah arena hariç tüm atarlar tokinin dayatmasidir. Tarz olarak antalya stadı iyi onunda sorunu araç girişi kale arkasının ortasında :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Efe

Bende buna karşıyım milli takım herkesin takimi tek İstanbulluların değil dolanmalidir. İstanbul da genin FB bin bizim hatta basaksehirin yeni stadı var birde kasım paşanın daha fazlası boşa para harcanır olimpiyatı yık  olimpiyatları alınırsa duruma bakılır daha iyisi yapılır  :iscrewy:
bence karsi olma cope atilmis 200 milyon tl yatiyor orda o parayi nasil isler hale getireceksin benim dedigim stadta sadece milli takim oynamayacak konserler toplantilar yapilacak 2.lig maclari yine derbiler bu stadta oynanabilir ben biran once degerlendirilmesinden yanayim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sedat_BJK

@Sedat_BJK beni volkan bile evden aldıramaz  :evillol: :evillol: @dişi kartal melek yarın gidiyorum firmaya  :halay: :ishock:
@Serkan7738  sen du kaplama isini hallet biz aliriz volkani evinden. :steamed: yarin bir sikinti olursa da bir telefon kadar yakinim.. 155  :busted_cop:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı TØLGA

@Sedat_BJK beni volkan bile evden aldıramaz  :evillol: :evillol: @dişi kartal melek yarın gidiyorum firmaya  :halay: :ishock:
malzemenin ismini düzgün biliyon demi bak sonra başka birşeyle gelme karşımıza  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı cagdas44

Konu Dışı: Atatürk Olimpiyat Stadı

Bu konuda baya yazıyoruz barı Vodafone Arena başlığından ayırsak mı bu işi?

[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2015, 20:33:29 cagdas44 ]

Çevrimdışı Melekcik

Bursaspor stadının beğendiğim tek noktası diğer statlar gibi yeni olması hepsi bu. Detaya girince Vodafone Arena'dan daha iyi olduğunu söylemek Vodafone Arena'ya haksızlık olur. Sırf dünyada ilk dedirtmek için yıllarca çatı yapımında boğuldular. Hatalı imalat yaptılar 1 yıl kadar durmasıyla düzeltilmesi arasında zaman kaybı yaşadılar. Hükümet belediye aracılığı ile stada ek yardımda bulundu yine tamamlayamadılar. Muhtemelen yeni sezona yetiştirecekler ama göreceğiz ki gerek işlevselliği ile gerekse çevresine uyumu ile Vodafone Arena'nın gölgesinde kalacak. Statlarının kapasitesi de 45 bin değil.

Timsah arena tirübünlerinin kapasiteleri:

Kuzey kale arkası 10253 kişi
Kuzey kale arkası misafir takım 2530 kişi
Kuzey kale arkası loca 295 kişi
Maraton alt kat 4328 kişi
Maraton üst kat 5617 kişi
Maraton loca 705 kişi
Güney kale arkası (teksas tirübünü) 12747 kişi
Güney kale arkası loca 239 kişi
Vip A (1.kat) 2887 kişi
Vip B (2.kat sol kısım) 1227 kişi
Vip C (2.kat sağ kısım) 1227 kişi
Protokol (2.kat orta kısım) 256 kişi
Vip D (3.kat sağ kısım) 385 kişi
Vip E (3.kat sol kısım) 402 kişi
Basın tirübünü (3.kat orta kısım) 161 kişi
Vip loca 411 kişi

Toplam= 43670 kişi

Bu bilgi stat başlıklarında paylaşılmıştı.
Sonuna kadar katılıyorum şu Türkiye topraklarında vodafon arena ile kıyaslanacak stat yok görsel olara olabilir ama işlevi olarak yok teknolojisi yok yoki sade stat yapıyor TOKİ ne anlar stadium vision teknolojisinden akıllı staddan kullanılan malzemelere bakın kalite farkını anlarsınız. Geçen iç dizayn paylaşıldı sanki ultra lüx AVM gibi kombine ucuz aldık sakası oldu gerisini siz düşünü  :money:

Çevrimdışı Efe

Konu Dışı: Atatürk Olimpiyat Stadı

Bu konuda baya yazıyoruz barı Vodafone Arena başlığından ayırsak mı bu işi?

bu konuda kapanir yakinda arada atiyoruz bi konu ortaya cok uzun surmez unutulur
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Ben defalarca söyledim;
Olimpiyat Stadı'nı ihaleyle yerini satıp onun yerine ondan daha güzel aynı kapasitede iki stad yaparsın... yeri değerlendi oraya muazzam güzel konut projeleri olur bu fikre balıklama atlicak bir sürü firma olur
@Oktay o dediğinin olması için stat yapacak alan lazım. Oraya o kadar alt yapı yatırımı yapıldı. Ben sanmıyorum yıksınlar. Kamu yararına yıkmak lazım son maçta.

Çevrimdışı Melekcik

bence karsi olma cope atilmis 200 milyon tl yatiyor orda o parayi nasil isler hale getireceksin benim dedigim stadta sadece milli takim oynamayacak konserler toplantilar yapilacak 2.lig maclari yine derbiler bu stadta oynanabilir ben biran once degerlendirilmesinden yanayim
Biz beşiktaş macina gitmiyoruz uzak yer diye kaldı ki millet oraya gitsin hem vodafone arena varken niye orda konser yapmak istesinler :kop: ora ölü yatırım ora yıkılması olimpiyat alınırsa ki zor yapılır daha merkeze yakin bir yere :money:

Çevrimdışı Karabay

Bu arada sanırım bir açıklama yapmam gerek...

Yurt dışından hatrı sayılır bir teklif aldım ve bugün karar verip evraklarımı teslim etmem gerekiyordu çarşamba günüde yola çıkacaktım..
Bu sabaha kadar gitme taraftarı idim ki pasaportumu ve evraklarımı alıp evden çıktım teslim etmek için ama yapamadım.yapılan teklif için teşekkür edip stat bitene kadar burada kalmak istediğimi söyledim...
Bitirmem gereken bir stat var gücüm yettiğince stadımız bitene kadar burada kalıp bitirip baretimi bırakıp öyle çıkmak istiyorum buradan...
Dün forumda yazılanları tek tek okudum ve odamda işin gerçeği hıçkıra hıçkıra göz yaşıda döktüm vereceğim her karar için destekliyen güzel mesajlar yazan dostlara ne kadar teşekkür etsem azdır...son söz olarak

İYİ Kİ BEŞİKTAŞLIYIM...

Saygılarımla
Bjk_Mabet
adamsın  :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Herkese Selamlar, Çanakkale'nin Kardeş Kenti Osnabrück'ten / Almanya'dan yazıyorum :) Resmi olarak görev yaptığım için 1 yıllık, buradayım ve stattan uzaktayım :( umarım geldiğimde bir fırsatını bulup gezme şansım olur :(

Uzun zamandır takip ediyordum, yazmak şimdiye kısmet oldu :)

@bjk_mabet Abi diyorum, yaşça büyüksündür zaten. Hayatta en güzel şey kafa rahatlığı, mutlu olmak abi. Sen ikilemde kalarak bir karar verip gitseydin, Gözün arkada kalacaktı abi. Buradasın, görevin bitince de o teklifler gelir. Sen başarılı olduktan sonra, belki hayat daha farklı, daha güzel projeler sunacak sana. Sevdiklerinle birlikte olmak daha iyi abi, Başarılar dilerim.

Bu forumda Stat inşaatında her türlü bilgiyi, fotoğrafı paylaşan, güzel sorular soran herkese Teşekkür ederim.
[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2015, 20:50:43 Yigit_Gelir ]

Çevrimdışı Oktay

@Oktay o dediğinin olması için stat yapacak alan lazım. Oraya o kadar alt yapı yatırımı yapıldı. Ben sanmıyorum yıksınlar. Kamu yararına yıkmak lazım son maçta.
yunus orda bu Şekil bicimdiz stat olmaz bize Olimpiyat vermiceklerine  gore üstünü komple kapatılarak revize etsinler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Eeee abiler...
Stat bittiğinde napcaz :) Ayrılık vakti gelicek heralde :by2:
İmkanı olanlar, kombinesi olanlar hep görüşür ama biz napcaz ya  :alala:  :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmet türker

abi günah işleme özgürlüğün var, şimdilik onu kullan. İnsan hakları kapsamına "maç izlemek" girer mi? Onu bilemem. Yasaklara karşıyım ancak belli kurallar olmalıdır. Kural koyucuda bitiyor iş. Zaten bizim ülkemizde kural koyucu oldum olası belli bir zümre için koymuş kuralları ancak bence olması gereken eşitlik içerisinde kurallar belirlenmeli. Bu kapasite izni için oradaki yoğunluk  trafik gibi kriterlere göre belirlenmişse amenna. Bu kurallar toki için saraçoğlu içinde varsa ve uygulanmışsa amenna. dedim ya iş kural koyucuda. Ne kadar şeffaf olabiliyorlar, zaten ne kadar şeffaf olduklarından belli.
hukuk adamı değilim , bildiğimden de yazmıyorum ama sadece beyin jimlastiği yapmaya çalışıyorum ......insan hakları insanın olduğu her yerde geçerli olmalımıdır?,olmalı değilmidir ? insanın nerede bulunursa bulunsun , haklarını belirleyen bir beyanname varmıdır? olmalı mıdır.olması lazım değilmidir .stadlar insan haklarının olmadığı yerlermidir içeriği neyi ihtiva eder? ,neyi ihtiva etmelidir ? gibi bir sürü soru geliyor aklıma .amaaan bana ne, ben ekmeğime bakarım demelimiyim yoksa dememelimiyim,ekmeğime bakarken ekmeğin üzerinde ne görmeliyim ,görmemem gereken bir şey varmıdır . yoksa görmem gereken bir şeyler varmıdır.ne çok soru,ne çok soru soruyorum .iyisimi ben fazla düşünmeyeyim ,iyi değildir.. :kop:  :kop:

Çevrimdışı Oktay

Biz beşiktaş macina gitmiyoruz uzak yer diye kaldı ki millet oraya gitsin hem vodafone arena varken niye orda konser yapmak istesinler :kop: ora ölü yatırım ora yıkılması olimpiyat alınırsa ki zor yapılır daha merkeze yakin bir yere :money:
Başakşehir e laf soyletmem gayet planlı ve güzel bi semt  :naughty: :naughty: :naughty:

Çevrimdışı JoseDemba

40 bin +1903 deniyor ama illaki o rakamdamı olacak mesela 43 bin olamazmı tt arena açıklandığı gibi aynı kapasitedemi bence değişebilir
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı TØLGA

Eeee abiler...
Stat bittiğinde napcaz :) Ayrılık vakti gelicek heralde :by2:
İmkanı olanlar, kombinesi olanlar hep görüşür ama biz napcaz ya  :alala:  :D
biz gene burdayız sen gidiciysen bilemiyorum  :evillol:
Stadyum bittimi bu baslik bitmez merak etme ayrica basketbol projesi
Olur belki ona kayar bu ekibin tamamı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

biz gene burdayız sen gidiciysen bilemiyorum  :evillol:
Stadyum bittimi bu baslik bitmez merak etme ayrica basketbol projesi
Olur belki ona kayar bu ekibin tamamı
Gidici olsam böyle demem :)
Basketbol burası kadar olmaz bence ya :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı FARUK

Herkese Selamlar, Çanakkale'nin Kardeş Kenti Osnabrück'ten / Almanya'dan yazıyorum :) Resmi olarak görev yaptığım için 1 yıllık, buradayım ve stattan uzaktayım :( umarım geldiğimde bir fırsatını bulup gezme şansım olur :(

Uzun zamandır takip ediyordum, yazmak şimdiye kısmet oldu :)

@bjk_mabet Abi diyorum, yaşça büyüksündür zaten. Hayatta en güzel şey kafa rahatlığı, mutlu olmak abi. Sen ikilemde kalarak bir karar verip gitseydin, Gözün arkada kalacaktı abi. Buradasın, görevin bitince de o teklifler gelir. Sen başarılı olduktan sonra, belki hayat daha farklı, daha güzel projeler sunacak sana. Sevdiklerinle birlikte olmak daha iyi abi, Başarılar dilerim.

Bu forumda Stat inşaatında her türlü bilgiyi, fotoğrafı paylaşan, güzel sorular soran herkese Teşekkür ederim.

merhaba hoşgeldiniz

Çevrimdışı Melekcik

Başakşehir e laf soyletmem gayet planlı ve güzel bi semt  :naughty: :naughty: :naughty:
Yani olimpiyat ikitelli değilmi bilmiyorum :alala:  ama memnunsanız istanbullu olarak sorun yok olimpiyata kim gider allah aşkına shakira konsere gelse kimse götüremez beni zaten ne ararsan bizim stat da var kongremi konseri defilemi ne yapmak isterken hem şehrin ortasında :money:

Çevrimdışı Fatih

:D evet güzel oldu haber sitesini açmadan önce kafamda tasarlamıştım zaten photoshop da yapmak on dakikalık iş :D @Serhat Akkaya
Yeni logo nerede ya, ben neden goremedim abi  :steamed:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Melekcik

40 bin +1903 deniyor ama illaki o rakamdamı olacak mesela 43 bin olamazmı tt arena açıklandığı gibi aynı kapasitedemi bence değişebilir
Sınır bu kurullar değişir bilmem ama bu  :s20: :akuma: