Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6368528 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

forum ahalisi dostlar dileyin nereden resim gelsin bugün :)
mümkünse locaların içinden kardeşim. :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

birazda iç katlardan video görseli hiçte fena olmaz bugün epey resim gelmiş zaten :)
Abi ben Video - Fotodan Çok , İz İnşaat Toplantısını merak ediyorum :icool: Ne oldu O İş bittimi toplantı :bandit: @bjk_mabet
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı bnymnd

Abi otopark kısmı olur yeni açık olur testere kirişler olur abi kısacası gönlünden ne koparsa :tabe: :tabe:
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı quentine83

@bjk_mabet numaralı üst bilezik şuan tam olarak nerden devam ediyor.kaçıncı testere kirişe kadar geldiler.birde içerde tamamen biten yerler varmı.mesela kapalı nın ince işçiliği bitti mi yada ne kadar kaldı.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Ersan

@bjk_mabet abi localar, küfeki, hazır wc varsa onlar olabilir içerden tamamlanmış bişeyler olsun kafi :) bide kapalı üstten bir panorama yapabilirsin abi eski açık yeni açık ve numaralıyı kapsayan bitmiş :) :busted_cop:
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Mabet benim 3 dileğim var :)
1. Yeni açık en üst hatta çatı bileziği olabilir yeniaçıktan taraftar gözü hizasından düz bir foto
2. aynı fotonun eski açık hizasından...
3. dileğim yeni açık eski açık gibi olan havada kalan tribün alttan kısmı kaç basamak havada olacak görelim diye...
bunlar dilek :)
20 saniyelik sahanın ortasından 360 derece stat videosu çekebilir misin ?
@bjk_mabet çok şey mi istedim acaba  :evillol:

Çevrimdışı Serdar

Hoydaaaaa , o ne leyyyynn , 37 yaşında yavru kartal mı olur. Yönetici arkadaşlar , mübarek gün üye olalım dedik. Hayrına bari 2-3 kartal koyaydınız iyiydi  :bandit:

Çevrimdışı ahmet türker

Ben Dünden Beri Diyorum Trolleniyor olabiliriz , Aynı anda bu kadar kişinin uye olması ve hepsinin de İnşaat malzemeleriyle alakalı Nick alması normal degil :tabe: :iscrewy: :iscrewy:
trollenme korkunu anlayamıyorum , trolleyip ne yapabilirler ki ,büyümekten korkmayın bırakın 10 bin kişi gelsin, biz arada kaybolalım belki aralarında çok bilgili insanlar olur biz de onlardan yararlanırız. büyümenin her zaman riskleri olabilir ,önlemi alınır olur biter yunus kardeşim.küçük olsun bizim olsun biz ön planda olalım mı diyelim . :tabe:  :tabe:

Çevrimdışı ahmet türker

Hoydaaaaa , o ne leyyyynn , 37 yaşında yavru kartal mı olur. Yönetici arkadaşlar , mübarek gün üye olalım dedik. Hayrına bari 2-3 kartal koyaydınız iyiydi  :bandit:
:hosgeldin

Çevrimdışı Sutlas

Numaralıda betonlanan testere kirişlerin altındaki iskeleleri almak için ne kadar beklemek gerekiyor?

Çevrimdışı quentine83

prekast işi iyi gidiyor.şu çatı kolonları niye gelmedi acaba.aradan çıkardı .çatı kolonlarının daha başka işlemleri de olacak sanırım.öyle kolonu dik koy çatıyı üstüne olmuyor.o yüzden bari o iş bitseydi...
İsmet Yarkın ONUR

iletin arttıkça Kartalında Çogalıyor abi :icool: Yavru kartal , kartal , Usta kartal , Beyaz kartal ve Kara kartala kadar gidiyor

Çevrimdışı kaanzor

birazda iç katlardan video görseli hiçte fena olmaz bugün epey resim gelmiş zaten :)

:claps: :claps: :claps: :claps: :sevinc :sevinc :ishock: :ishock: :ishock:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

bjk_mabed,

eski açık numaralı üst köşeden yeni açığı çekebilirsen sevinirim :super:

Çevrimdışı sozkul

Bence hic sikayet etmeyin, cok gencsiniz...   :)

Çevrimdışı Necmi

Cıkıs kapılarınin yapilmasi da prekastlari etkileyecek onuda dusunun. O kapilarin ve pekastların tutturulacaklari kısımlairn mukavemet kazamasi beklenecek mi ? @Necmi @Efe
Etkilemez @ZEKI oralara konan prekastlar çok ufak sıkıntı yaratmaz zaten hiç bir yeri bekleme süreci olmayacak numaralı üst ilk yapılan yerlere şu an bile prekast konabilir

Çevrimdışı Fatih

bir tek dilegim var, mutlu ol yeterrr  :steamed:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmet türker

Bence hic sikayet etmeyin, cok gencsiniz...   :)
resmin çok güzelmiş değerli kardeşim bayıldım. :)

Çevrimdışı Serdar

Etkilemez @ZEKI oralara konan prekastlar çok ufak sıkıntı yaratmaz zaten hiç bir yeri bekleme süreci olmayacak numaralı üst ilk yapılan yerlere şu an bile prekast konabilir
@Necmi abi uzun zamandır kafama takılan bir konu var :icool: Forumun İsminde ufak bir değişikliğe gidilemezmi , Beşiktaşın B si ve Arenanın A sı buyuk olsa daha iyi olur sanki :iscrewy: , BeşiktaşArena :ok: Beşiktaş ın B sini kuçuk yazdı diye Sevgilisinden ayrılanlar var bizde SAKAT Çook :D

Çevrimdışı Serjo

@bjk_mabet
iç kısımlar'dan gelirse güzel olur
oraları merak ediyoruz
ve bir de 360 skorboard
oha istekler karıştı  :biggrinking:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Madalex