Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6370642 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Sponsor Bağlantı Reklamlarında Gs reklamı çıkıyor :alala: :alala: @Necmi abi
google reklamları kişiye özel çıkar sen nerelerde dolaşıyorsun öyle bende sürekli stad koltuğu birde vodafone reklamı çıkıyor :D çıkmasını istemiyorsan girme renkli sitelere google yakanı bıraksın :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Abi tamamdaa  :evillol: :evillol:
Stat zaten aşağıda bayaa o yüzden göz önünde olucak çatı  :D
Kapalı tribun tarafından bakarsan Oldukça yüksek Çatıyı zor Gorursun ama Numaralı tarafından bakarsan üzerinde yol olduğu için Çatı tamamen Göz onunde olacak :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Türkay

Ben ne zaman hangi siteye girsem köselik reklamı çıkıyor  :boxin:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Necmi

Abi tamamdaa  :evillol: :evillol:
Stat zaten aşağıda bayaa o yüzden göz önünde olucak çatı  :D
nerde göz önünde olacak bir tek süzerden görünür oda @SDemirsoy bile göremeyecek yukardan çatıyı demektir :D

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Abi bende AdBlocker var  :iblush: BesiktasArena.com'u WhiteList'e aldim hemen :D Bu sitede reklam oldugunu bilmiyordum.. :lol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kapalı tribun tarafından bakarsan Oldukça yüksek Çatıyı zor Gorursun ama Numaralı tarafından bakarsan üzerinde yol olduğu için Çatı tamamen Göz onunde olacak :tabe:
Olsun abi çatı önemli yaa  :s20:  :kop:

:kop: :kop: :kop: :kop:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

milli maça gideceksin dimiii. :lol:  :lol:  :lol:

tabi timsah arena bitsin bir çok maça gideceğim orda da  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Niye bu kadar gizli sakli abi bu konu..  baskalari projemizi calmasin diyemi gizleniyor? :bandit:
gizli saklı değil sadece açıklama yetkilisi ben değilim bunları resmi bir makam değilim sonuçta bu yüzden birde revize oluyor yine örnek vereyim genel bir çatı planı var ama internet routerleri çatı yapılırken hesapta yok her biri 20 ile 60 kilo arasıda bu routerler ve epey bi miktarda çatıya takılacak ama görünmesini istenmiyor bu detay çözülmye çalışılıyor bir örnek mesala.malzeme seçimi tamam ama bir kişinin onayından geçmiyor malzemeler yada projeler bir kaç taşeron firma bir arada çalışıyor bunların kordinasyonu sıkıntılı olabiliyor birindeki bir değişiklik başka firmaların yapacağı işide etkiliyor bu durumda kaba olarak ne olunacağını biliyoruz mat beyaz arka taraf ön taraf şeffaf burda saklı birşey yok ama detay çözümleri biraz daha farkli ...bu detayları açıklamak için netleşmesi lazım ...çatı makette göründüğü gibi tribünlerin üzeri kapalı saha üzeri açık ve kullanılacak malzeme ptfe tio2 kaplı ön tarafı saydam arkası mat. peki router nerede. çatının kar yükü hesabı kaç m2 lik bir çatı olucak biriken su nasıl nereye ne şekilde tahliye edilecek çatıdaki gibi detayları çözümleniyor şu an...gördüğün üzere aslında saklanan birşey yok ortada yada bir gizem sadece Türk mühendisliği var kervan yolda düzelir hesabı :)Diyeceksin ki neden bizim işlerimiz böyle orta asyadan beri böyle valla düzelmedi gitti bende anlamıyorum;)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

google reklamları kişiye özel çıkar sen nerelerde dolaşıyorsun öyle bende sürekli stad koltuğu birde vodafone reklamı çıkıyor :D çıkmasını istemiyorsan girme renkli sitelere google yakanı bıraksın :evillol:
He şimdi anladım abi ,Koltuk reklamıyla Vodafone reklamı bendede çıkoyorda Arada Girip bakıyorum Renkli sitelerede tabi :tabe: Ne düşünüyorlar ne konuşuyorlar diye :tabe: Şunu söyleyeyim kuduruyorlar Bizim stadı görünce , Toki Arena için Vodafone Arena nın yanında stadmı bı diyorlar , Bizde Beşiktaş gibi stadı yerinde yapmalıydık diyorlar , Kufur yasak gibi kıskanıyorlar bizi , Çok pişmanlar Asy den çıktıklarına , Oyızden bizi çekemiyorlar :halay: :halay: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

gizli saklı değil sadece açıklama yetkilisi ben değilim bunları resmi bir makam değilim sonuçta bu yüzden birde revize oluyor yine örnek vereyim genel bir çatı planı var ama internet routerleri çatı yapılırken hesapta yok her biri 20 ile 60 kilo arasıda bu routerler ve epey bi miktarda çatıya takılacak ama görünmesini istenmiyor bu detay çözülmye çalışılıyor bir örnek mesala.malzeme seçimi tamam ama bir kişinin onayından geçmiyor malzemeler yada projeler bir kaç taşeron firma bir arada çalışıyor bunların kordinasyonu sıkıntılı olabiliyor birindeki bir değişiklik başka firmaların yapacağı işide etkiliyor bu durumda kaba olarak ne olunacağını biliyoruz mat beyaz arka taraf ön taraf şeffaf burda saklı birşey yok ama detay çözümleri biraz daha farkli ...bu detayları açıklamak için netleşmesi lazım ...çatı makette göründüğü gibi tribünlerin üzeri kapalı saha üzeri açık ve kullanılacak malzeme ptfe tio2 kaplı ön tarafı saydam arkası mat. peki router nerede. çatının kar yükü hesabı kaç m2 lik bir çatı olucak biriken su nasıl nereye ne şekilde tahliye edilecek çatıdaki gibi detayları çözümleniyor şu an...gördüğün üzere aslında saklanan birşey yok ortada yada bir gizem sadece Türk mühendisliği var kervan yolda düzelir hesabı :)Diyeceksin ki neden bizim işlerimiz böyle orta asyadan beri böyle valla düzelmedi gitti bende anlamıyorum;)
Haftaya netleşir mi abi ?  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cagdas44

@bjk_mabet abi şimdi aslında bu çatı işi dışında bir konuya parmak basarak stadyumun spor dışı kullanılması planlanan etkinlikler neler biliyoruz ki konser ve moda faaliyetleri gibi yüksek getirili planlamalar var ama bunların yanında ek planlamalar var mı atıyorum sergi amaçlı kullanım hatta yaz dönemine açık hava fuarı gibi

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 00:32:20
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
beyler beyaz futbol ekibi mi geldi 225 ziyaretçi nedir yahu ,Not : stad inşaatı maşallah asdsds ziyaretçilere taktik geyik muhabbetin arasına sıkıştırın stad muhabbetini işiniz görülsün  :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı halvetifarazi

Genel bir sorum olacak eminim yine yanlış anlaşılacaktır ama yine de sorayım.

"Türk mühendisliği var kervan yolda düzelir hesabı"
Bu mantıkla yapılan bir stad ne kadar mükkemeldir? En başından beri her ince ayrıntının düşünüldüğü ve planlandığı iddia ediliyordu ama Türk mantığı ile yapılan bir staddan %100 verim beklemiyorum. Bu mantık varsa illaki biryerler eksik yapılmış, biryerler olması gerektiği gibi değil de o gün öyle olduğu için yapılmıştır.

@bjk_mabet

Çevrimdışı bjk_mabet

saklanan yada gizlenen birşeyler yok arkadaşlar kendi hayatınızı düşünün bir problemi çözerken şöyle yaparız böyle yaparız diyorsunuz sonra işin ince ayrıntısına gelince du ben onu halledicem bi şekilde diye detayını çözüyorsunuz sonrada o detayı açıklıyorsunuz yapılan işlem bundan başka birşey değil...
ama malesef halkla ilişkiler basınla ilişkiler gibi sosyal alanlarda şirketler firmalar klüpler çoğu kez başarısız dediğim gibi ben resmi bir tüzel kişilik değilim sadece bi çalışan olarak bildiğim bilgiyi aktarıyorum ki aslında bu yasal olarak suç ...yani suç işliyorum:)

ticarı sır denir buna biraz araştırma yaparsanız bulursunuz internette ...
aslında sizlerin merak ettiği şeyler ve yaptığım şey yasal olarak suç twite yolladığım resimler bile :ok:

Ticari Sırlar Kanunu

BİRİNCİ BÖLÜM

Amaç ve Kapsam

Amaç
Madde 1- Bu Kanunun amacı, iktisadî ve ticarî sektörler ile malî sektörde üretim, tüketim ve hizmet alanlarında faaliyet gösteren ticarî işletme ve şirketler, bankalar, sigorta şirketleri ve sermaye piyasası aracı kurumları ile bunlarla ticarî ilişkide bulunan müşterilerin; ticarî sır, banka sırrı ve müşteri sırrının açıklanması, verilmesi, kullanılması, korunması ve sınırlandırılmasına ilişkin esas ve usulleri düzenlemektir.

Çevrimdışı bjk_mabet

Genel bir sorum olacak eminim yine yanlış anlaşılacaktır ama yine de sorayım.

"Türk mühendisliği var kervan yolda düzelir hesabı"
Bu mantıkla yapılan bir stad ne kadar mükkemeldir? En başından beri her ince ayrıntının düşünüldüğü ve planlandığı iddia ediliyordu ama Türk mantığı ile yapılan bir staddan %100 verim beklemiyorum. Bu mantık varsa illaki biryerler eksik yapılmış, biryerler olması gerektiği gibi değil de o gün öyle olduğu için yapılmıştır.

@bjk_mabet
bu eksiklik olur anlamında değil ama zaman kaybı olur anlamında söyledim...
tüm detayları ortaya koyup tüm çözümler yapılıp proje öyle başlar..
yurt dışında bir proje  3 yılda çizilip her detayı yapılıp 1 yılda inşa edilir bizlerde ise 1 yılda çizilip 3 yılda inşa edilir süre yine aynıdır ki Türk inşaatçılığı bi markadır dünyada ama süreç hangisinde daha yıpratıçı olur bunun kararını sen ver:)

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı halvetifarazi

bu eksiklik olur anlamında değil ama zaman kaybı olur anlamında söyledim...
tüm detayları ortaya koyup tüm çözümler yapılıp proje öyle başlar..
yurt dışında bir proje  3 yılda çizilip her detayı yapılıp 1 yılda inşa edilir bizlerde ise 1 yılda çizilip 3 yılda inşa edilir süre yine aynıdır ki Türk inşaatçılığı bi markadır dünyada ama süreç hangisinde daha yıpratıçı olur bunun kararını sen ver:)
eyvaallah sağolsın.

Çevrimdışı dropoon

bu 3d görseldekine benzer ise çatı; şu han çadırı belgeselindeki gibi şişirme yapılır naylon yani yanmayan. belgeseli izleyenler bilir.ozaman tam şeffaflık veir. ancak buzlu cam şeffaflığıydı hepimizin ilk hayal ettiği. oda çok pahalı çıkacağından dolayı pislenme olayı var onuda nano kaplama çözer ama kocaman çatı maliyeti ne tutar nano bilinmez. birde adamlar artık şeffaf cam dan güneş ile elektrik enerjisi (solar sistem) elde ediyorlar. oda güzel çözüm olurdu ama bu teknolojinin en az 10 senesi var maliyet yine uçurum olur.

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi şimdi aslında bu çatı işi dışında bir konuya parmak basarak stadyumun spor dışı kullanılması planlanan etkinlikler neler biliyoruz ki konser ve moda faaliyetleri gibi yüksek getirili planlamalar var ama bunların yanında ek planlamalar var mı atıyorum sergi amaçlı kullanım hatta yaz dönemine açık hava fuarı gibi
inşaat kısmını biliyorum bu birazda stadın pazarlanması ve işletilmesine giriyor bu konu hakkında malesef bilgim yok...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 00:43:51
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
şeffaf olayına niye bu kadar takılıyorsun anlamadım . maçı stadın üzerinden seyretmeyeceğiz ki değerli kardeşim . :)

:You_Rock_Emoticon:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Anladim abi sagol mesaj alinmitir  :)... bekliyecez artik bakalim nasil birsey ortaya cikacak..

Çevrimdışı dropoon

router ların ağırlığı 50-60 kg ise acaba örnek gördüğümüz led aydınlatmaların tanesi kaç kilo

Çevrimdışı Ersan

stadın en iyi ihtimalle ekim veya kasım sonu gibi ancak açılabileceğini düşünüyorum bir stad inşaatı düşünün ki kabası bitti bitecek hemen çatı montajına başlanması gerek fakat bir dünya detay halledilmemiş mega yapılar belgesellerinde birçok stad inşaatı belgeseli izledim mühendislik olarak bizden çok daha zor olan yapılardı fakat adamlar plan program dahilinde makine gibi tıkır tıkır yapıyorlardı en başta herşey belirlenişti gününe saatine kadar dakik iş yapıyorlardı
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı ilhan

stadın en iyi ihtimalle ekim veya kasım sonu gibi ancak açılabileceğini düşünüyorum bir stad inşaatı düşünün ki kabası bitti bitecek hemen çatı montajına başlanması gerek fakat bir dünya detay halledilmemiş mega yapılar belgesellerinde birçok stad inşaatı belgeseli izledim mühendislik olarak bizden çok daha zor olan yapılardı fakat adamlar plan program dahilinde makine gibi tıkır tıkır yapıyorlardı en başta herşey belirlenişti gününe saatine kadar dakik iş yapıyorlardı
Mega bütçemiz olsaydı bizde yapardık :tabe:

Çevrimdışı Ersan

Mega bütçemiz olsaydı bizde yapardık :tabe:

Bütçe ve projenin yapımı planlaması farklı şeyler hocam sen planını programını projeni yaparsın işleyişe koyarsın bütçeden kaynaklı sıkıntılar durmalar aksamalar yaşanılabilir yani harfiyattan itibaren 2 sene oldu neredeyse çatının nasıl olacağı detayları belirlenmemiş en başta belirlenmesi gerekilen şey şimdi yumurta dayandı olayı ile belirlenilmeye çalışılıyor.
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA