Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6373362 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Çevrimdışı aHmEt-eReN

Sizce tribün sponsorluğu için başkan ve yönetimin anlaştığı ve gizli tuttuğu sponsor var mıdır? yoksa stadın açılmasını mı bekliyor piyasayı kızıştırıp rakamı yükseltmek için??
İKİ BÜYÜK DEĞİL TEK BÜYÜK...

Çevrimdışı Efe

Yeni aciktada 1 tane testere kiris kalibi yatiriliyor eski acikta 1 yeni acikta 2 tane kaliyor bu ay iyi is cikarildi son 15 gun gayet iyi calisildi :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı yigitcan1903

Hosgeldin diyen arkadaslara Teşekkürler. Hosbuldum. "Sen gelme Ulan" diyenlere de ask olsun.  Neyini gördünüz. Kazma vurulacak dedim vuruldu.

Ah bir de süper starim Tabata şu statta oynayabilseydi

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı İki Direk Arası

52 saniyede istifa eden başkanda mı gelmiş ?
Kâh Çıkarım Gökyüzüne Seyrederim Alemi,Kâh İnerim Yeryüzüne Seyreder Alem Beni.

Çevrimdışı Ahmetsahin

@Yıldırım Demirören büyük başkan gelmiş  :biggrinking:
 :hosgeldin

Teşekkürler.

Bunu izledim de şaka maka YD federasyon başkanı sıfatıyla (hala o pozisyonda kalırsa) açılışa vs gelirse hiç de hoş olmaz. Herhangi bir forumdaki parodi bir hesap bile böyle tepki çekiyorsa... Allah korusun. İnşallah o güzel günü bozacak hiçbirşey olmaz.

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Sedat_BJK

Demirören'e ne kadar kızıyorsam Serdar Bilgili'ye de o kadar kızıyorum. neden göğüs germedi ki neden bırakıp gitti ki. Demirören'in eline kaldık. az sabretseydi, az bekleyebilseydi...
yıllar önce biz bu stadı yapmış bitirmiş olurduk. bu kadar borçlanmaz, daha iyi kadrolar kurar şampiyonluklar yaşardık. meydan sarışın kardeşlere kaldı, 2. plana itildik resmen. Ama inşaallah güneşli günler yakın, geçmiş geçmişte kaldı geleceği Beşiktaş'ım yazacak... bu yıl değil belki ama gelecek 2 yıl içinde bir avrupa kupası hayal etmiyorum, alacağımıza inanıyorum.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Sedat_BJK

@keremfrat1  ellerine sağlık kardeşim. Hakkınız ödenmez. yarın için senden bir fotoğraff ricam var. eğer mümkün olursa yeni açık üstten otopark tarafını çekebilir misin?
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Teşekkürler.

Bunu izledim de şaka maka YD federasyon başkanı sıfatıyla (hala o pozisyonda kalırsa) açılışa vs gelirse hiç de hoş olmaz. Herhangi bir forumdaki parodi bir hesap bile böyle tepki çekiyorsa... Allah korusun. İnşallah o güzel günü bozacak hiçbirşey olmaz.
Bu, şu, o. Gelmesinler abi.. Bu camiaya zarar veren ve bu camianın sevmediği insanlar gelmesin o stada. Ben o statta ıslık değil tezahürat duymak istiyorum..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı yigitcan1903

Teşekkürler.

Çok net yazayım
Sıkıyorsa bi yeri açılışa gelmeyi denesin
Başkan olduğu dönem maçlara gelemeyen adam açılışa mı girecek gerçi

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1  ellerine sağlık kardeşim. Hakkınız ödenmez. yarın için senden bir fotoğraff ricam var. eğer mümkün olursa yeni açık üstten otopark tarafını çekebilir misin?
cekebilirsem tabiki :)

Çevrimdışı Ahmetsahin

Bu, şu, o. Gelmesinler abi.. Bu camiaya zarar veren ve bu camianın sevmediği insanlar gelmesin o stada. Ben o statta ıslık değil tezahürat duymak istiyorum..

İşte bu yüzden açılışa gölge düşürecek kimse (politikacı vs) gelmez umarım. Seyrantepe açılışındaki gibi birşey bu güzelliğe, o özel güne yakışmaz çünkü.

Çevrimdışı siyah-1903

foto paylaşan herkese, özellikle @keremfrat1 e çok teşekkürler... yeni katılanlar da  :hosgeldin iz
uzun zamandır bu kadar heyecanlanmamıştım..
bugünkü çalışmalar (özellikle prekastların performansıyla) göz alıcıydı.
hergün böyle verimli çalışılırsa 15 gün sonra ne testere kiriş ne prekast kalır..
her iki firma da ciddi bir bitirme iradesi gösteriyor, son virajı dönüyorlar belli ki..
artık bu stad ağustosa yetişmez diyen yoktur sanırım   :icool:
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İşte bu yüzden açılışa gölge düşürecek kimse (politikacı vs) gelmez umarım. Seyrantepe açılışındaki gibi birşey bu güzelliğe, o özel güne yakışmaz çünkü.
Tamamen aynı fikirdeyim. Zaten başkan özel bi açılış yapmıycaz demişti muhtemelen birilerinin gelip konuşma yapmasını engellemek içindir :ok:
Açılış güzel bi maçla olucak bence. Barcelona diyo herkes ama ilk golü onlar atar muhtemelen, ondan da tırsıyorum  :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Murat Aksakal

Merhaba arkadaşlar bir süredir forumu takip ediyorum.
üye olmak şimdiye kısmet oldu..Sayenizde stad ile ilgili birçok bilgi edindim..
Hepinize teşekkürler..
Sevmeler emek ister, Beşiktaş emeğimsin..

Çevrimdışı Melekcik

@keremfrat1 eline sağlık. Bugün patlama yaşamış forum hoş gelmişler  :bandit:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ahmet türker

Merhaba arkadaşlar bir süredir forumu takip ediyorum.
üye olmak şimdiye kısmet oldu..Sayenizde stad ile ilgili birçok bilgi edindim..
Hepinize teşekkürler..
:hosgeldin

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı İki Direk Arası

Kâh Çıkarım Gökyüzüne Seyrederim Alemi,Kâh İnerim Yeryüzüne Seyreder Alem Beni.