Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6372324 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

stadın yukarıdan çekilen fotoğrafları beni hep mest eder. Seda hanıma teşekkürler.

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Batu K.çetin

SedaÖykü Hanıma ve yeniinönüye çok teşekkürler...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

sen TOKİ DEĞİL ALIN TERİ yi de bilmezsin şimdi :kop:
Biliyorum abi bilmezmiyim ayıp ediyon   :super:
smiley'ide 4 tane koydum farketmedinmi  :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

arkadaşlar çağırdılar geldikkkk

benim resimlerimi paylaşabilir misiniz?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hibrit Çimin Uygulanma Aşamaları

Türkçe Çevrimi:

1. Adım:Dizaynı Ismarlama,belirleme

*Montaj takımının belirlenmesi (hibrit çim uzmanı,saha uzmanı,danışmanlar,kulüp yetkilisi vs.)
*gereksinimlerin belirlenmesi (iklim,mimari,kullanım sıklığı ve yoğunluğu,uygulamalar vs. )

2. Adım:ALt tabakanın hazırlanması:

*Zemini kazıp drenaj sistemi kurmak
*Kompozitle zenginleştirilen kumun üst tabakası aşağıya yatırmak

3.Adım:Doğal çim ve tohum:

*Yerel uzmanların görüşleri doğrultusunda uygun çim ve tohumların seçilmesi
*eğer gerekliyse,çim tohumları yerine çim kullanılarak işlem hızlandırılabilir.

4. ADım :Sentetik liflerin Enjektesi:

*Bilgisayat tabanlı Desso makineleri zeminin içine 20 santim derinliğinde 20 milyon suni çim lifi enjekte eder
*1 suni çim lifi 2 santim çapında ve zeminden maksimum 2 santim yüksekte yerleştirilir.

5. Adım: Doğal çim ile suni çimin Simbiyozu:

*Doğal çim kökleri ve sentetik lifler iç içe geçerek (dolanarak) derine doğru büyürler.
*Doğal çimin seviyesi firma tarafından oyun ortamı için ayarlanır.

Hayatımızı kurtarıcak bu varyaa..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmet türker

eski açık 121 . blok 16. sıra ile 21. sıra orta bölümdeyiz genel olarak.30-40 kişi civarında olduk sanırım.
422. 423 ten de alsınlar biz de orada olacağız .altlı üstlü tezahürat yapılır. :)

arkadaşlar çağırdılar geldikkkkkkkkkkkkkk

üye olunacak dediler oldukkkkk

benim resimlerimi de paylaşabilir misiniz?

:halay: :halay: :halay:

Çevrimiçi murat

422. 423 ten de alsınlar biz de orada olacağız .altlı üstlü tezahürat yapılır. :)
zevkine göre seçsin o zaman ahmet abi yalnız koordinat ver abi bakarsın herkes koltuğuna oturur uzak düşmeyin.

Çevrimdışı ahmet türker

:hosgeldin

Çevrimiçi murat

:halay: :hosgeldin

Çevrimdışı Oğuzhan

yeniinönüstadi'nın fotoğrafının büyük halini koyabilir misiniz acaba? Ben bilmiyorum onu nasıl büyüttüğünüzü.

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı ahmet türker

zevkine göre seçsin o zaman ahmet abi yalnız koordinat ver abi bakarsın herkes koltuğuna oturur uzak düşmeyin.
bu ay başında alacağım .422 yada 423 olacak .aldığımda koltuk nosuna kadar bildireceğim kardeşim. :ok:

Çevrimdışı FARUK

Yeni İnönü Stadı @yeniinonustadi 
Vodafone Arena 29 Ocak 2015

Çevrimdışı Oğuzhan

Yeni İnönü Stadı @yeniinonustadi 
Vodafone Arena 29 Ocak 2015

Teşekkürler.  :)

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı levent21

Hayatımızı kurtarıcak bu varyaa..

Desso bu konuda bir numara olan bir firma bizim stadda kullanılacak olan hibrit cimin maliyeti 1.5 milyon euro'yu buluyomuş hibrit cim işini inşallah desso'ya yaptırırlar.

Çevrimdışı ahmet türker

yeniinönüstadi'nın fotoğrafının büyük halini koyabilir misiniz acaba? Ben bilmiyorum onu nasıl büyüttüğünüzü.
üstüne tıkla genç arkadaşım. :ok:

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Baktım ki herkes burada ben de geldim.

Sizi diğer forumlardan beri takip ediyorum. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
hoaydaaaaaaaaa , Bi yıldırım Demirören'imiz eksikti , Oda geldi tam oldu :steamed: :steamed:
 :hosgeldin :hosgeldin
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Desso bu konuda bir numara olan bir firma bizim stadda kullanılacak olan hibrit cimin maliyeti 1.5 milyon euro'yu buluyomuş hibrit cim işini inşallah desso'ya yaptırırlar.
İnşallah :) valla süper olucak. Türkiyenin 1 numaralı zeminine sahip olucaz  :ok:

Çevrimdışı cagdas44

Tekrardan yeni gelen tüm (stat elamanı) üyelerimize  :hosgeldin iz

@SEDAÖYKÜ fotoğraflar çok güzel teşekkürler

Vinç isimleri boşta, nick arayanlara duyurulur  :ebebe: