Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6372190 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tolga

Merhaba Arkadaşlar,

Uzun süreli mültecilikten  :D sonra (Necmi Abi' nin de tehditleri sonrasında) aranıza katılmaya karar verdim. wow ve dh dan beri forumu ziyaretçi olarak takip ediyorum ve neredeyse hepinizi tanıyorum artık. Burada bu sıcak ortamı oluşturan ve bizlere bilgi aktarımı sağlayan başta Necmi abi olmak üzere herkese çok çok teşekkür ediyorum. Hoşbuldum. :D
:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Deniz

Bu kadar su kaçmasi normalmidir acaba ?
Normal tabi yağmur yağıyor üstü açık alan :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı src35

:) :)
eline sağlık fotolar için. prekast prekast dedik adamlar epey hızlanmışlar..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Vayyy be 1 senedir hergün takip ettik her gün baka baka ilerlemiyormus geldi herkese ama kaba inşaat bitti büyük ihtimal yeni sezona komple bitmiş olacak  bir tarihe tanıklık etmek kesnlikle paha bicilmez bişey..

İnşallah stadımızın bitttiğini ve hep beraber omuz omuza maç izlediğimiz günleride görürüz..

Çevrimdışı martin40

Normal tabi yağmur yağıyor üstü açık alan :)

Maç günleryi yamur yaginca hep böyle olacak diyosun yani, çok kötü, oradan binlerce insan geçecek :S

Çevrimdışı Deniz

Bu bölgeyi testere kirişler bittikten sonra mı yapacaklar?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Maç günleryi yamur yaginca hep böyle olacak diyosun yani, çok kötü, oradan binlerce insan geçecek :S
Hayır üstünde çatı olacak  :ok:

Çevrimdışı quentine83

forum ikinci baharını yaşıyor.yeni gelen herkes hoş gelmiş sefa gelmiş. @ahmet türker  abinin dediği gibi 'köşe yırtığı' :evillol: da gelirse tam olur bu iş.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimiçi murat

yok toki arenadaki gibi bir çözüm buluruz :kop: resmi elimde yok elinde olan koysun

Çevrimdışı YunusEmre

Bu bölgeyi testere kirişler bittikten sonra mı yapacaklar?

Orası benim olduğu nokta.. iç kısımlar bittikten sonra oralar olacak...

Çevrimdışı Son Testere Kiriş

@testerekiriş hoşbulduk. Ne olacak bu halimiz. Bi bitemedik gitti  :s20:

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı Deniz

Hibrit Çimin Uygulanma Aşamaları

Türkçe Çevrimi:

1. Adım:Dizaynı Ismarlama,belirleme

*Montaj takımının belirlenmesi (hibrit çim uzmanı,saha uzmanı,danışmanlar,kulüp yetkilisi vs.)
*gereksinimlerin belirlenmesi (iklim,mimari,kullanım sıklığı ve yoğunluğu,uygulamalar vs. )

2. Adım:ALt tabakanın hazırlanması:

*Zemini kazıp drenaj sistemi kurmak
*Kompozitle zenginleştirilen kumun üst tabakası aşağıya yatırmak

3.Adım:Doğal çim ve tohum:

*Yerel uzmanların görüşleri doğrultusunda uygun çim ve tohumların seçilmesi
*eğer gerekliyse,çim tohumları yerine çim kullanılarak işlem hızlandırılabilir.

4. ADım :Sentetik liflerin Enjektesi:

*Bilgisayat tabanlı Desso makineleri zeminin içine 20 santim derinliğinde 20 milyon suni çim lifi enjekte eder
*1 suni çim lifi 2 santim çapında ve zeminden maksimum 2 santim yüksekte yerleştirilir.

5. Adım: Doğal çim ile suni çimin Simbiyozu:

*Doğal çim kökleri ve sentetik lifler iç içe geçerek (dolanarak) derine doğru büyürler.
*Doğal çimin seviyesi firma tarafından oyun ortamı için ayarlanır.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Türkay

Baktım ki herkes burada ben de geldim.

Sizi diğer forumlardan beri takip ediyorum. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

abi sen gel de avatarın da ki gelmesin  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

yok toki arenadaki gibi bir çözüm buluruz :kop: resmi elimde yok elinde olan koysun

:kop: :kop:

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Son günlerde  yeni gelen  tüm arkadaşlar.Hepiniz  :hosgeldin iz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"toki arena"  :kop: :kop: :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı FARUK

prekast işi 3 koldan gayet iyi gidiyor
numaralıdaki  kule vinç sökülünce oldukça büyük alan daha açılacak çalışılabilecek

Çevrimdışı SDemirsoy

254 ziyaretçi online sayısı ovvvv  neler oluyor telefondan giriyorum   :super:

Çevrimiçi murat