Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6377172 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yakup

GEÇ'DE OLSA DOĞRU BULMAK...
BEŞİKTAŞ'LI DOĞMADIK AMA BEŞİKTAŞLI ÖLÜRÜZ BUGÜNDEN SONRA..
HOŞGELDİM BEN :)
@SDemirsoy

:hosgeldin iz
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy öğleden sonra buralara bakar ol  :upto:
abi doktora gidicem kaç gibi burada olayım heyecan yaptım hayırdır :D @Yunus

Çevrimdışı Necmi

Selamlar arkadaşlar,

bi soru-yorum olacak.. Acaba stadın -5,9 kotunda yaptırılması(Arzu etmediğimiz bişi Başkan'a göre -malum maliyet açısından-) Tribün açılarını istemsiz olarak artmasını ve daha boğucu bir stad olmasını mı sağladı?? Yani sonuçta daha fazla paraya daha boğucu bir stad mı yapıyoruz.. (ancak istemediğimiz bir biçimde??)
isteseydikte böyle olurdu :D ama dediğin gibi arazi büyüklüğü bunu bir nevi zorunlu kıldı son limitler kullanıldı ama o hafriyat o kadar olmasada gene yapılacaktı arazide eğim var 0 kottada yapsan tesviye etmek zorundasın

Çevrimdışı Madalex

Evet arkadaşın resimde paylaştığı kolondan bahsediyorum... Ben Dolmabahçe'den canlı gözle gördüm... diğer açıdan emin olun daha fazla dikkat çekiyor...  Açıkçası fikrim de yağmurla alakalı değil, ton farklılığı var kanaatindeyim... Tabi bu benim gördüğümü gününü stadımızda geçiren yetkililerin dikkatini çekmiştir... fotoğraf çekmek isterdim ama araç kullanıyordum :(

Çevrimdışı Yakup

@SDemirsoy hamsi kafalıların tolgay arslan'ı alma veya şampiyon olma ihtimali ile eşdeğerdir benim için, senin süzer'e çıkma ihtimalin artık  :kop: :kop: :kop: :kop: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı keremfrat1

@SDemirsoy
hos geldiniz seda hanim :)

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy hamsi kafalıların tolgay arslan'ı alma veya şampiyon olma ihtimali ile eşdeğerdir benim için, senin süzer'e çıkma ihtimalin artık  :kop: :kop: :kop: :kop: :ishock: :ishock:
:fkr: :naughty: @Yakup

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bangelero torpedo

@SDemirsoy
Hoşgeldiniz. Nedir sizi eski takımınızı (sanki Galatasaray) bırakıp Beşiktaşlı yapan? Stad mı? Eğer öyleyse daha inşaatı bile bize taraftar kazandırıyorsa bittikten sonra yeni nesilden daha çok Beşiktaş taraftarı çıkacaktır :)
BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞLI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN...

Çevrimdışı bjk_mabet

:steamed: :halay:
dikkat et kara listedesin ...@keremfrat1 ve @ALI RIZA rızadan sonra seninde resmin cıkabilir alt katlarda  :photo: :D
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Serhat Akkaya

dikkat et kara listedesin ...@keremfrat1 ve @ALI RIZA rızadan sonra seninde resmin cıkabilir alt katlarda  :photo: :D
Samet dikkat et inşaata topun kaçmasın  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

hoaydaaaa resmim mi var yoksa alt katlarda  :pes kara listede olduğumu biliyorum :D @bjk_mabet

Çevrimdışı SDemirsoy

ysariusta

• Ziyaretçi

@SDemirsoy, kargo gelince çıkacam buradan. 3 buçuk gibi haberleşelim özelden telefonunu yaz bana ararım. Gelebilirsem ve sana da uyarsa tüm foruma inat seninle çıkalım yukarıya. özellikle @Yakup ve @Deniz'e inat.  :ok:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 28 Ocak 2015, 11:57:10
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
bir tek ben mi inanıyorum @SDemirsoy 'un süzere çıkacağını hatta şöyle diyeyim size oraya çıkacak önce boğaz manzarasına bakıp margaritasını yudumlarken boğazdan geçen gemileri seyredicek daha sonra gelen havyarını köri sosuna batırıp yiycek en son da sırf biazılarınas inat olsun diye bir sürü yamuk yumuk fotoğraf çekecek net olmayan , sonra hadi bakalım diye caps yapacak  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Yakup

@SDemirsoy, kargo gelince çıkacam buradan. 3 buçuk gibi haberleşelim özelden telefonunu yaz bana ararım. Gelebilirsem ve sana da uyarsa tüm foruma inat seninle çıkalım yukarıya. özellikle @Yakup ve @Deniz'e inat.  :ok:

@Yunus abi unutma hamsi kafalılarda tolgay ile hatıra fotoğrafı çektirmişti. Sonuç ? @SDemirsoy un olayı da ona benzer gibi geliyor bana  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı SDemirsoy

abi doktora gidicem ya alçı inşallah çıkacak bugün gelemeyeceğim  :bawling: @Yunus

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Akşama burası karışır  :halay: :halay:
Korku akıl katilidir.