Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6377658 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

stadın çaycısına vermişler bir tüp slikon dolaşırken sızdıran delikleri kapatıyor :bandit: @SDemirsoy
niye öyle yapıyor abi :D

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Madalex

Bu sabah uzun bir aradan sonra "Şeref Bey" stadımızın (VODAFONE ARENA) önünden geçtim. Gerçekten heybeti ile İstanbulumuza ve Beşiktaş'ımıza çok yakışacak... Sadece bir ayrıntı dikkatimi çekti. Küfeki taşlarının döşendiği kolonlardan bir tanesinin rengi dışarıdan kolaylıkla ayırt edilecek kadar farklı bir renk tonunda?.... Sanki örnek yapılmış numune gibi duruyor, bildiğim kadarıyla yapımına başlandı, bu konu hakkında bilgisi olan bir arkadaşımız beni bilgilendire bilir mi? @Necmi Abi veya @bjk_mabet.... Teşekkürler

Çevrimdışı Burak Akay

Konu dışı olucak ama çoğunluk burada diye sorayım mersin maçına gelıcekler varmı.Ben maraton B blokdan aldım bıletımı gelıcek arkadaslarımız abılerımız varsa gırmeden stada bulussak dısarıda bı sohbet muhabbet yapsak.:D
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Serhat Akkaya

GEÇ'DE OLSA DOĞRU BULMAK...
BEŞİKTAŞ'LI DOĞMADIK AMA BEŞİKTAŞLI ÖLÜRÜZ BUGÜNDEN SONRA..
HOŞGELDİM BEN :)
@SDemirsoy
Hoşgeldin Seda. Fotolar için teşekkürler tekrardan..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Necmi

Bu sabah uzun bir aradan sonra "Şeref Bey" stadımızın (VODAFONE ARENA) önünden geçtim. Gerçekten heybeti ile İstanbulumuza ve Beşiktaş'ımıza çok yakışacak... Sadece bir ayrıntı dikkatimi çekti. Küfeki taşlarının döşendiği kolonlardan bir tanesinin rengi dışarıdan kolaylıkla ayırt edilecek kadar farklı bir renk tonunda?.... Sanki örnek yapılmış numune gibi duruyor, bildiğim kadarıyla yapımına başlandı, bu konu hakkında bilgisi olan bir arkadaşımız beni bilgilendire bilir mi? @Necmi Abi veya @bjk_mabet.... Teşekkürler
:dontknow: görmeden bir şey diyemem tam olarak ne dediğini anlamadım keşke resim çekseydin @Madalex

Çevrimdışı SDemirsoy

aman diyeyim @SDemirsoy tırmanırken düşeyim deme stad sadece 9 şiddetinde depreme dayanabiliyor samet düşüşüne dayanırmı bilmem :alala: düşeceğin kesinde kendini düşerken yana doğru at bari :by2:
@Necmi @keremfrat1 :D :D

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Altuğ

Konu dışı olucak ama çoğunluk burada diye sorayım mersin maçına gelıcekler varmı.Ben maraton B blokdan aldım bıletımı gelıcek arkadaslarımız abılerımız varsa gırmeden stada bulussak dısarıda bı sohbet muhabbet yapsak.:D

Bu mesaj burada kaynar istersen buraya yaz :)

http://besiktasarena.com/mac-gunu/besiktas-mersin-maci/

Çevrimdışı ahmet türken

GEÇ'DE OLSA DOĞRU BULMAK...
BEŞİKTAŞ'LI DOĞMADIK AMA BEŞİKTAŞLI ÖLÜRÜZ BUGÜNDEN SONRA..
HOŞGELDİM BEN :)
@SDemirsoy
Öncelikle hoşgeldiniz @SEDAÖYKÜ hanım. Bu forumda ve önceki forumlarda emeğiniz büyük. Biz uzmanlık konusu olanlardan ya da konu hakkında bilgisi olanlardan sürekli yüzsüzlük yapıp bilgi ,resim vs isteriz :evillol: Sağolun siz bizim istememizi beklemeden atıyorsunuz. O sebepten bizim forum olarak sizden sadece tek bir isteğimiz olur. O da ölürse gözleri açık olarak gidecek olan @SDemirsoy kardeşimize süzere çıkmanın bir yolunu göstermenizdir. Tavsiye olabilir davet olabilir :lol: Fenomen oldu .Artık samet ve  süzerplaza , leyla ile mecnun gibi, keremle aslı ,ferhatla şirin gibi efsane olacaklar ve yakında dizi filmlerede konu olacaklar. Bizde Sametin bu çaresizliğine artık dayanamıyoruz.Sizden tek temennimiz budur. :lol: :lol:
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2015, 11:15:01 Altuğ ]

Çevrimdışı SDemirsoy

vay be paint terk felan derken samet baya yol katetti :)
tek kolla paint Faruk Hocam @FARUK  :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Öncelikle hoşgeldiniz @SEDAÖYKÜ hanım. Bu forumda ve önceki forumlarda emeğiniz büyük. Biz uzmanlık konusu olanlardan ya da konu hakkında bilgisi olanlardan sürekli yüzsüzlük yapıp bilgi ,resim vs isteriz :evillol: Sağolun siz bizim istememizi beklemeden atıyorsunuz. O sebepten bizim forum olarak sizden sadece tek bir isteğimiz olur. O da ölürse gözleri açık olarak gidecek olan @Samet kardeşimize süzere çıkmanın bir yolunu göstermenizdir. Tavsiye olabilir davet olabilir :lol: Fenomen oldu .Artık samet ve  süzerplaza , leyla ile mecnun gibi, keremle aslı ,ferhatla şirin gibi efsane olacaklar ve yakında dizi filmlerede konu olacaklar. Bizde Sametin bu çaresizliğine artık dayanamıyoruz.Sizden tek temennimiz budur. :lol: :lol:
iyi dileklerin için teşekkür ederim abi ama menşınladığım ben değilim :D @ahmet türken

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ilhan

:dontknow: görmeden bir şey diyemem tam olarak ne dediğini anlamadım keşke resim çekseydin @Madalex
@Necmi dün veya önceki günde bu konu konuşulmuştu, hatta resim bile paylaşıldı.Küfeki ile kaplanan sütünların renk tonları arasında fark var ondan bahsediyor galiba arkadaş.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Fotografsızlıktan damarlarım çekildi. Mustafa fotograf yüklemeyecek mi acaba?

Çevrimdışı Necmi

@Necmi @keremfrat1 :D :D
seni anladımda @keremfrat1 anlamadım içerden resim çeken tek kaynağımı neden çarpilayım :D aslında senide anlamadım :alala: arada bir de olsa sızabiliyorsun stada kenarda yedekte durmanda fayda var kol kırıkken yapabildiklerini düşündüm birden seni ilerde operasyonlarda kullanabiliriz :D @SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmet türken

iyi dileklerin için teşekkür ederim abi ama menşınladığım ben değilim :D @ahmet türken
Pardon Sametim.Yanlış yazmışım. Olsun önemli olan mesajın alınması :lol:

Çevrimdışı SDemirsoy

seni anladımda @keremfrat1 anlamadım içerden resim çeken tek kaynağımı neden çarpilayım :D aslında senide anlamadım :alala: arada bir de olsa sızabiliyorsun stada kenarda yedekte durmanda fayda var kol kırıkken yapabildiklerini düşündüm birden seni ilerde operasyonlarda kullanabiliriz :D @SDemirsoy
abi öylesine yaptım :D  alçı çıksın operasyon emrine hazırım ama artık gireceğimi zannetmiyorum  :lol: @Necmi

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Hava muhalefetinden mustafa da fotograf çekememiş bugün geçmez artık :)

Çevrimdışı FARUK

@Necmi dün veya önceki günde bu konu konuşulmuştu, hatta resim bile paylaşıldı.Küfeki ile kaplanan sütünların renk tonları arasında fark var ondan bahsediyor galiba arkadaş.

ben bu renk tonu farklılığını ıslaklığa bağladım aslında yakın çekim fotolarda belli oluyordu
ara ara yağmur yağıyor
takılmayan küfekiler yerde üzeri açık gruplar halindeydi
taşlardan üstte olanlar ıslanıp koyu renk veriyor olabilir bir süre beklemek lazım
alıntıyı senden yapmışım abi ama küfeki rengi ile ilgili yorumum  :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı leucocyte

Selamlar arkadaşlar,

bi soru-yorum olacak.. Acaba stadın -5,9 kotunda yaptırılması(Arzu etmediğimiz bişi Başkan'a göre -malum maliyet açısından-) Tribün açılarını istemsiz olarak artmasını ve daha boğucu bir stad olmasını mı sağladı?? Yani sonuçta daha fazla paraya daha boğucu bir stad mı yapıyoruz.. (ancak istemediğimiz bir biçimde??)

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi nundan bahsediyor arkadaş heralde
kuruduğunda oda beyazlar daha yeni konmuş zaman verin :D öylesine renk farkı olmaz ufak tefek ton farkları olabilir ama bu derece olmaz ama çıplak gözle bakmak lazım fotoğraf aldatıcı olur o kadar işde illaki doğal malzemede ton farkları olacaktır