Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6377874 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın herkese güzel bir gün olsun.

Çevrimdışı ahmet türken

Herkese günaydın arkadaşlar. Akşam bakamamıştım foruma. Necmi abinin sızıntılarını gördüm  . Fakat ona sızıntımı denir bilmiyorum. Bildiğin bomba patlamış

Çevrimdışı bjk_mabet

Herkese günaydın arkadaşlar. Akşam bakamamıştım foruma. Necmi abinin sızıntılarını gördüm  . Fakat ona sızıntımı denir bilmiyorum. Bildiğin bomba patlamış
:busted_cop:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Melekcik

hali saha felan kurtarmaz ben gercek sahadayım @ALI RIZA  :money:
Hayirli sabahlar.@bjk_mabet  fazla korkutma stada adım atmayacak. @ALI RIZA ya sahip çıkalım :kop: :evillol:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ozan062

almanyadaki ayagımız olan frankfurtun catısının goruntusu muazzam:)) belki full mat ama aksam bi baska:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı bjk_mabet

Hayirli sabahlar.@bjk_mabet  fazla korkutma stada adım atmayacak. @ALI RIZA ya sahip çıkalım :kop: :evillol:
hahahahah @dişi kartal melek iyi güldüm buna :)Burası Beşiktaş :money: burdan çıkış yok... :biggrinking:

Çevrimdışı Kemal

:busted_cop:

mabet , sende hep gelecek sezon evimizde olacaz dedin , şu son çalışmalara  bakarak yaptığınız proje kapsamında rahat rahat gelecek sezona yetişir diyo musunuz ekipçe ? veya zorlanarak mı yetişecek ?

Hani bayramdır - kardır- oruçtur, ufak zaman oynama opsiyonları elimizde koz olarak mevcut mu yoksa ucu ucuna mı yetişecez herşey normal akışında giderse?

Çevrimdışı Efe

Yagmura ragmen calismalar devam ediyor testere kirislerde ozellikle
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Gunaydin herkese cidd bir yagis var bugun disarida calisilacagini cok zannetmiyorum ozellikle testere kirislerde ve bilezik kısmında. Ama iceride isler tam gaz devam eder
yoo baya iyi calisma var testerelerde :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet , sende hep gelecek sezon evimizde olacaz dedin , şu son çalışmalara  bakarak yaptığınız proje kapsamında rahat rahat gelecek sezona yetişir diyo musunuz ekipçe ? veya zorlanarak mı yetişecek ?

Hani bayramdır - kardır- oruçtur, ufak zaman oynama opsiyonları elimizde koz olarak mevcut mu yoksa ucu ucuna mı yetişecez herşey normal akışında giderse?
sıkışık bir program ama işler gayet iyi ilerliyor kar etkilemez artık bizi çok iç tarafta çalışmalar var onlar devam ediyor ...
duvar örümü ve kablolama bi çok katta bitti hatta sıvaları biten yerler mevcut hızlı bi çalışma var aslında görülmeyen alt katlarda saha ve çatı evet yetişicek sezona...

Çevrimdışı selçukaras

@SEDAÖYKÜ teşekkürler :)

sadece eski açık dün istemiştim çok saol dostum süper foto. kalan iş falan çok güzel görünüyor. teşekkürlerimizi ilet

Çevrimdışı selçukaras

sıkışık bir program ama işler gayet iyi ilerliyor kar etkilemez artık bizi çok iç tarafta çalışmalar var onlar devam ediyor ...
duvar örümü ve kablolama bi çok katta bitti hatta sıvaları biten yerler mevcut hızlı bi çalışma var aslında görülmeyen alt katlarda saha ve çatı evet yetişicek sezona...

kolay gelsin. zaten yetişmez ise biz telef olacağız yeminle..

Çevrimdışı SDemirsoy

sadece eski açık dün istemiştim çok saol dostum süper foto. kalan iş falan çok güzel görünüyor. teşekkürlerimizi ilet
eski açık derken yeni açığı kastettin heralde abi dünkü mesajını gördüm öyle istedim zaten :) @selçukaras

Çevrimdışı selçukaras

eski açık derken yeni açığı kastettin heralde abi dünkü mesajını gördüm öyle istedim zaten :) @selçukaras
evet afedersin doğru yeni açık demek istemiştim. :D :D :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah shopta daha iyi yarın yapsın da milleti trolleyelim  :evillol:
İşin gücün milleti trollemek.  :money: @Deniz

Çevrimdışı SDemirsoy

evet afedersin doğru yeni açık demek istemiştim. :D :D :D
eski açığa teleskop lazım  :captain:

Çevrimdışı SEDAÖYKÜ

GEÇ'DE OLSA DOĞRU BULMAK...
BEŞİKTAŞ'LI DOĞMADIK AMA BEŞİKTAŞLI ÖLÜRÜZ BUGÜNDEN SONRA..
HOŞGELDİM BEN :)
@SDemirsoy

Çevrimdışı Kemal

saolasın kardeşim

Çevrimdışı Kemal

@SDemirsoy
:hosgeldin

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy
:hosgeldin