Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6377620 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Ćalismalar baslamis ama yagmur sıkıntı verebilir bugun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yakup

Günaydınlar. Yakın olupta uzak kalmayı bu son 1 ayda gayet iyi anladım. Her geldiğimde, her baktığımda stadyum bitmiş gibi geliyor. Emekçilerimizin ellerine sağlık.

Atlamadan yazayım birde; Biz kıyamıyorken adamlar spreyle #SABRET yazmış sanki senin malın. Bunun hesabını sormalıyız bence @Necmi abi değil mi?  :alala: :alala: :alala: :kop: :kop: :kop:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Ardau

Günaydın  :)
@Necmi abi tüm alanların epoksi kaplanması uzun bi süreç değil mi ? O kadar büyük alanı düşününce gözümde büyüdü  :alala:
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Günaydın  :)
@Necmi abi tüm alanların epoksi kaplanması uzun bi süreç değil mi ? O kadar büyük alanı düşününce gözümde büyüdü  :alala:

Soru bana değil ama, herşey ekip işi optimum sayıda ekiple işler zamanında yetişecektir, panik yapmayın gençler minvalinde bir cevap bekliyorum necmi abiden:)

Çevrimdışı Serkan7738

Herkese günaydın kaba inşaat için son 23 gün  :halay: :ishock:

Yagmurun iyi tarafı sarı yagmurlukların kamerada iyi şeçilmesi.

Birde  :ishock: bu abi hep tek başına kalıyor halay çeken emoji lazım.

herkese günaydın
anıllar karışmış kardeşim kusura bakma @anilt

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Eyüp Emir

Tüm arkadaşların günü aydın olsun ve yağmur gibi bereketli olsun

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy küfekiciler hızlı çalışıyor  :evillol:
Günaydınlar..
@Deniz sabah sabah güldürdün Allah iyi etsin seni paintime şükür :D

Çevrimdışı bjk_mabet

@dişi kartal melek  kondisyon sağlam halı saha spor vs iyi iyi :)  :boxin: :boxin: :boxin:
hali saha felan kurtarmaz ben gercek sahadayım @ALI RIZA  :money:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı insolente_jk

Günaydın Büyük BEŞİKTAŞ taraftarı  :)
Bjk Genel Kurul Üyesi - Since 2005

Çevrimdışı F1RAt

Herkese gunaydin. Su linkte attigim tarzda makinalar kullanilir insallah. Bu tip makinalar icerideki isleri yari yariya dusurur.

Çevrimdışı Zafer_Başkan

Günaydın Büyük BEŞİKTAŞ taraftarı  :)

Sana da günaydın @insolente_jk  :)
stad inşaatının aksamaması açısından yağmurun durması için yağmur duasına çıksak mı diyorum :)  :) :)

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Günaydın  forum ahalisi.YAğmurlu bir  İzmir  sabahından herkese  selamlar.Mabet seni sabah buralarda  görmek negüzel.

hali saha felan kurtarmaz ben gercek sahadayım @ALI RIZA  :money:

Hiç böyle havalı bir işim olmadı biliyormusun  :D

Emrah emojiside lazımmış onun fark ettim bu arada.

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı F1RAt

Youtube de, kaba insaat daha yarilardayken, Baskan ile yapilmis bir roportaja denk geldim ve izledim. Baskan, stad da Spor center, Sauna vs tarzda seyler olacagini soyluyor. Hic konusuldu mu bilmiyorum ama bunlar hala projeye dahil mi?

Çevrimdışı ilhan

Burda kar başladı :S
Burda da yağdı sabah ama şimdi çok güzel bir hava var günlük güneşlik Ankara

Çevrimdışı bjk_mabet

Youtube de, kaba insaat daha yarilardayken, Baskan ile yapilmis bir roportaja denk geldim ve izledim. Baskan, stad da Spor center, Sauna vs tarzda seyler olacagini soyluyor. Hic konusuldu mu bilmiyorum ama bunlar hala projeye dahil mi?
evet dahil soyunma odalarının arka tarafında dinlenme havuzları sauna gibi sporcuların kullanabileceği yerler mevcut

Çevrimdışı bjk_mabet

Günaydın  forum ahalisi.YAğmurlu bir  İzmir  sabahından herkese  selamlar.Mabet seni sabah buralarda  görmek negüzel.
günaydın buralardayım:) :eyes

Çevrimdışı darkfather

Günaydın Beşiktaşarena ailesi.

Her gün olduğu gibi bugün de stadın önünden geçtim yarım saat önce.

İşçiler ince yağmura rağmen kolonların tepesindeydi. Numaralıda ve yeni açıkta normal hızda olmasa da bir çalışma var. Umarım hızlı bir şekilde çalışabilirler. Gerçekten hakları ödenmez işçi kardeşlerimizin, abilerimizin. #Sabret demekte haklılar...

Dayanamıyoruz tabi o da bir gerçek  :ebebe:

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin herkese cidd bir yagis var bugun disarida calisilacagini cok zannetmiyorum ozellikle testere kirislerde ve bilezik kısmında. Ama iceride isler tam gaz devam eder