Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6377661 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

@SDemirsoy küfekiciler hızlı çalışıyor  :evillol:
oğlum bunu düzgününü yap gün içinde atalım yiyen çok olur söyliyim  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı melih

çatı sisteminde örümcek kamera düşünülüyordur umarım
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı Ardau

Zemin buna benzer kaplanıyor

garajdaki siyah kaplama güzel duruyor. biraz araştırdım, şeffaf olanları filan da varmış sanırım direk beton üzerine şeffaf bi kaplama mı olur yoksa  belli bir desen filan mı. çalışmasının başladığını okumuştum ama seçilen bir örnek paylaşıldıysa kaçırmış olabilirim.
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı TØLGA

çatı sisteminde örümcek kamera düşünülüyordur umarım
onun bizimle alakası yok diye biliyorum yayıncı kuruluşla alakalı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yucel11

@Efe  @ALI RIZA  @cagdas44

Hoşbulduk. :)

o bildiğimiz yücel isen sende calısmalara devam:))  :hosgeldin
Ana bilgisayarım bozulduğu için PES ile ilgili çalışmalarıma devam edemedim.Arada bir iki ps çalışması karalıyorum :)

birde burdan  :hosgeldin diyeyim evet burdada performansını bekliyoruz :D @Yucel11
Eyvallah abi elimden geldiğince :)
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2015, 02:03:16 Yucel11 ]

Çevrimdışı Deniz

oğlum bunu düzgününü yap gün içinde atalım yiyen çok olur söyliyim  :evillol:
@Abdullah shopta daha iyi yarın yapsın da milleti trolleyelim  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

onun bizimle alakası yok diye biliyorum yayıncı kuruluşla alakalı
Stad ona müsait olucak büyük ihtimal yaparlar ama bu sezon kullanılmadı sanırım hiç ..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı FARUK

garajdaki siyah kaplama güzel duruyor. biraz araştırdım, şeffaf olanları filan da varmış sanırım direk beton üzerine şeffaf bi kaplama mı olur yoksa  belli bir desen filan mı. çalışmasının başladığını okumuştum ama seçilen bir örnek paylaşıldıysa kaçırmış olabilirim.

kullanılacak zemin örnekleri

Çevrimdışı Ardau

kullanılacak zemin örnekleri

Teşekkür ederim bunu atladım sanırım. Küfeki ile örnekteki renkler uyumlu olacaktır.  Şahsi fikrim siyah yoğunluklu daha hoş olabilir.
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu güzelliğe bakın ya..  :tabe:
Full boyut yükledim, masaüstüne harika oluyolar :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Balasagun

@Efe  @ALI RIZA  @cagdas44

Hoşbulduk. :)
Ana bilgisayarım bozulduğu için PES ile ilgili çalışmalarıma devam edemedim.Arada bir iki ps çalışması karalıyorum :)
Eyvallah abi elimden geldiğince :)

Acaba bu koltuk firması Yücel Plastik ile mi bağlantılısınız?

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Şu güzelliğe bakın ya..  :tabe:
Full boyut yükledim, masaüstüne harika oluyolar :)
2 resim masaüstü duvar kagıdım :) Eve odaya Duvarkagıdı olarak bastırsam da süper olur  :kop: :kop:

Çevrimdışı Necmi

epoksi kaplama ne işe yarar ne renk olur artısı eksisi nedir?
her renk olabilir çok uzun süre dayanır tamiri mümkün nispeten doğal kaplamalara karşı ekonomik estetik açıdan çok güzel granit havasında görünür eksisi yok aslında granit gibi radyoaktif değil mermer gibi koruması zor değil yoğun bakım gerektirmez bu malzemelere göre daha homojen görüntü sağlar doğal malzemelerden yapılıyor istenirse üstüne kolay şekiller verilebilinir bence güzel bir tercih umarım taraftar dolaşım alanlarınıda yaparlar oldukça şık ve zengin bir görünüm verir @Ardau

Çevrimdışı TØLGA

Stad ona müsait olucak büyük ihtimal yaparlar ama bu sezon kullanılmadı sanırım hiç ..
stadyum müsaitte yayıncı kuruluşla alakalı bir durum bu sezon değil lig tarihinde yok böyle birşey
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Melekcik

Nasıl geliş @dişi kartal melek hızını alamadın  :alala: resmen  :evillol:
Ee anca sen yavaştan düz koşulara başla kondisyonun iyi olsun  :kop: :naughty: :upto:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı JoseDemba

Stadın Kapasitesi Kesin olarak 1.903 mü yoksa artma durumu varmı ?
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Melekcik

Resmi olarak 41.903 olacak :upto: :upto: :upto: :upto:

Çevrimdışı ALI RIZA

:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin
extra 40.000 kişi daha arttırılıp 41.903 olacak ve 3-5 yıl sonra olursa 44-48 bin arasında  :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

Ee anca sen yavaştan düz koşulara başla kondisyonun iyi olsun  :kop: :naughty: :upto:
@dişi kartal melek  kondisyon sağlam halı saha spor vs iyi iyi :)  :boxin: :boxin: :boxin:

Çevrimdışı JoseDemba

:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin
extra 40.000 kişi daha arttırılıp 41.903 olacak ve 3-5 yıl sonra olursa 44-48 bin arasında  :ok:
Hoşbulduk peki loca vip sayısı dahil mi onlarla 45 küsür oluyor?
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı ALI RIZA

Hoşbulduk peki loca vip sayısı dahil mi onlarla 45 küsür oluyor?
komple 41.903 kişi şu an için yarın neler değişir belirsiz @JoseDemba

Çevrimdışı Efe

Ooo kimse yok forumda calismalarda baslamamis saat kaç :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Ooo kimse yok forumda calismalarda baslamamis saat kaç :evillol:
yağmur var yağmur  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK