Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6377599 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı ALI RIZA

@Necmi abi yayınladı zaten bugün güzel resimler iç taraftan
@bjk_mabet Dışarısı nasıl ? içerisi gibi güzel mi acaba  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

bak işte onu bende merak ettim  :naughty:
Garanti var Necmi abi bir ara sızıntı yapsana @bjk_mabet e neler çıkacak  :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA sen gelince cekecez stadda@bjk_mabet le  :naughty:
ben stata girmeden bütün dışarıya çıkış kapılarını krokisi çıkardım  :bandit: en son alltan süzere nasıl gidilir buldum ama zincirli @SDemirsoy patlatırsa birlikte cıkarız :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet abi @ALI RIZA bey otoparkin -3.70 kotuna gelince canli yayin kamerasini yerinden sokup canli mi yayinlasak filmini  :kop: :kop:

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi @ALI RIZA bey otoparkin -3.70 kotuna gelince canli yayin kamerasini yerinden sokup canli mi yayinlasak filmini  :kop: :kop:
:evillol:

Çevrimdışı baro19

İyi Geceler.. Eskiden arada bir olsa da karşılaştırma fotoğrafları atardım... Daha önce yapılmış olabilir ama bugün tekrar yapmak istedim...

Yeni Açık ve Genel Görünüm Karşılaştırma

Fotoğraflar için Mustafa Abiye Teşekkürler...

Çevrimdışı ALI RIZA

:director: @Necmi abi yetiş 2/1 geliyorlar çok yalnız kalıyorum forumda, beni sevenler el atsınlar yanımda olsunlar  :evillol:

Çevrimdışı bjk_mabet

:director: @Necmi abi yetiş 2/1 geliyorlar çok yalnız kalıyorum forumda, beni sevenler el atsınlar yanımda olsunlar  :evillol:
:fkr:

Çevrimdışı Django

Burdan tüm bilgileri bizimle paylaşan
Ve resim çeken arkadaşlara çok ama çok tşk
Ederim siz olmasanız biz gurbetden nasıl takip ederdik

Not 3000 sayfa okumuşum takip etmişim sizleri sadece 5 yorum
Yazmışım
 :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Ardau

Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı Deniz

:upto:

Çevrimdışı Deniz

Ziyaretci arkadaslar oyle uzaktan bakmayin uye olun kafanizdaki sorulari @bjk_mabet e sorabilirsiniz :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Burdan tüm bilgileri bizimle paylaşan
Ve resim çeken arkadaşlara çok ama çok tşk
Ederim siz olmasanız biz gurbetden nasıl takip ederdik

Not 3000 sayfa okumuşum takip etmişim sizleri sadece 5 yorum
Yazmışım
 :ebebe: :ebebe:
:hosgeldin diyelim tekrardan yorum bol bol atarsınız sanırım  :evillol:

Çevrimdışı dropoon

stad içi zemin kaplamalar hep epoksi mi olcak

Çevrimdışı Ardau

epoksi kaplama ne işe yarar ne renk olur artısı eksisi nedir?
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Anıl

Necmi abinin paylaştığı resimlerden birinde hangi bölgeye ne yapılacak yazılıyordu, epoksi, kaplama falan :)

Çevrimdışı Deniz

epoksi kaplama ne işe yarar ne renk olur artısı eksisi nedir?
Zemin buna benzer kaplanıyor