Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6378768 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Efe

yarın ismob fuarına geliyorum şirketle ama stada uğramam zor belki yanından geçersek bi kaç dakika bakarım  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Efe

[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2015, 00:13:09 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimiçi Necmi

çok okuman lazım nargileli smileyi gelince hatırlatıcam:)
ohoo hoo hatırlatacak o kadar çok şey varki :evillol: @bjk_mabet yarısını unutmuşumdur ama diğer yarısı yeter :busted_cop:

Çevrimdışı keremfrat1

hmm ok yeni açığada öğlen bi bakarsın :)
tamam abi bugun çatıcılar yoğundu ustte kaynak yapıyolardı  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Hatırlıyorum bir sayfada hafifden ince bir  :poke: yapmıştım  :nargile: :nargile: :nargile: @bjk_mabet 1 yıl geriye dönüp okuyorum eksik neler var diye tatmlıyorum

Çevrimdışı Deniz

Abi @ALI RIZA nin da filmini cekecek misin  :naughty: :naughty:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

tamam abi bugun çatıcılar yoğundu ustte kaynak yapıyolardı  :)

güzel stadta 2 tane daha çatı kolonu var montajı yapılmadık onları takabilirler belki başkada gelmiştir eski açığa doğru montaj devam edebilir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

ohoo hoo hatırlatacak o kadar çok şey varki :evillol: @bjk_mabet yarısını unutmuşumdur ama diğer yarısı yeter :busted_cop:
Bugun bana sistem hataso verdirttin resmen maç sonu deyince hala da sistemi, toparlayamadım
eee @bjk_mabet stat değişiklikler neler içte dışta  :alala: şu köşelerdeki çıkış kapısının üstünde çıkış kapısı çok mu gerekli  :alala: çatal merdiven karşıyım  :akuma:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı keremfrat1

güzel stadta 2 tane daha çatı kolonu var montajı yapılmadık onları takabilirler belki başkada gelmiştir eski açığa doğru montaj devam edebilir :)
ben yarın sahaya artık ınerler dıye duşunuyorum :D ıskelelerı

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

ben yarın sahaya artık ınerler dıye duşunuyorum :D ıskelelerı

inşallah ama prekast 1 ay daha ilerlemeden çatı işleri tam anlamıyla başlayamaz o yüzden bekleyeceğiz ufak ufak devam edecek o belli :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

inşallah ama prekast 1 ay daha ilerlemeden çatı işleri tam anlamıyla başlayamaz o yüzden bekleyeceğiz ufak ufak devam edecek o belli :)
evet :D bıde dıreklerın ustu nede kırış gelıcek dımı uzunlamasına

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı bjk_mabet

Bugun bana sistem hataso verdirttin resmen maç sonu deyince hala da sistemi, toparlayamadım
eee @bjk_mabet stat değişiklikler neler içte dışta  :alala: şu köşelerdeki çıkış kapısının üstünde çıkış kapısı çok mu gerekli  :alala: çatal merdiven karşıyım  :akuma:
@Necmi abi yayınladı zaten bugün güzel resimler iç taraftan

Çevrimdışı keremfrat1

@Necmi abicim iç fotolar harıka abı teşekkurler :D :D

Çevrimdışı bjk_mabet