Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6379457 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

herkes kabaya yoğunlaştı ama daha çok iş var yaa eski açık duvar işi baya geç olacak anlaşılan
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TURKahvesi

içimde öyle bir his var sanki 2016 sezonundan itibaren şu an mevcut olan 800-900 milyar lira olan sezonluk kombinelerin 1.500 milyar lira civari bir rakamdan sunulma ihtimali kuvvetle muhtemel
biraz tuzlu gelecek sezonluk kombineler
ve en önemlisi şu an tahmin ve hayal edilenin çok çok üstünde bir konforlu stadımız olacak.

Çevrimdışı yash26

sızıntılar harika.. acaba soyunma odaları bölgeside sızarmı biraz ? nasıl dizayn edildiğini merak ediyorum
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı ozan062

tamam işte sızıntıda bizim pclerden oldu :D yanlışlıkla elim kaydı foruma gitti :D

o eller yakında catı detaylarınada kayarda biz garibanlar sevinirizz :kop: :kop:

içimde öyle bir his var sanki 2016 sezonundan itibaren şu an mevcut olan 800-900 milyar lira olan sezonluk kombinelerin 1.500 milyar lira civari bir rakamdan sunulma ihtimali kuvvetle muhtemel
biraz tuzlu gelecek sezonluk kombineler
ve en önemlisi şu an tahmin ve hayal edilenin çok çok üstünde bir konforlu stadımız olacak.

yok artıs olucagını sanmıyorum olmamalıda zaten halkın takımıyız  :super:

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı serti67

@Necmi  ABI SOYUNMA ODALARINDAN SOLEELIN TUSA CARPSAA YANLISLIKLAAAA CATIDA OLABILIR BI AKSILIK OLSADA SIZSAA SENIN SUCUN DEGIL DE MEKANIK BI ATA OLSA HANI DIORUZZ:)))
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2015, 20:09:27 serti67 ]
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ZEKI

tamam işte sızıntıda bizim pclerden oldu :D yanlışlıkla elim kaydı foruma gitti :D
Daha baska sizintilar yok mu abi  :ishock: :ishock: disarilardan falan filan

Çevrimdışı ALI RIZA

Daha baska sizintilar yok mu abi  :ishock: :ishock: disarilardan falan filan
@Necmi abi hepsi yolla ayıklama ne varsa alalım sızıntı olmuş bir kere  :kop:

Çevrimdışı dropoon

renderlar super interactive alanda çocuklar için çok eğlenceli olacak. müze falan turist gruplarındanda ek gelir. harika bi gün yeminlen

Çevrimdışı dropoon

konu dışı: ya şu kayserinin zeminide mahvettiler dere yosunu gibi gözüküyor kameradan

Çevrimdışı Ersan

Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı ZEKI

@ALI RIZA izne bagli biliyorsun :D

Çevrimdışı kral_bjk

necmi abinin pc mi hacklesek ne yapsak daha neler vardır neler :busted_cop: :ishock: :super:

Çevrimiçi Necmi

hadi leynnn ben ne yaptığımı biliyormuyum akşam maç sonu kaybetmişiz kendimizi daha bulamadık :kop:

Çevrimiçi Necmi

necmi abinin pc mi hacklesek ne yapsak daha neler vardır neler :busted_cop: :ishock: :super:
yok iftira edenler faiktir :busted_cop:

Çevrimiçi Necmi

ona sızıntı denmez o zaman barajımı yıkalım o baraj lazım bize sonra susuz kalırız :bandit:

Çevrimdışı kral_bjk

Çevrimdışı Serjo

Yarın tüm gazeteler'de çıkar bu fotolar
kaynak gösterilmez  :ebebe:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Türkay

Necmi abinin pc altın madeni mübarek   :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı 2003ruhu

İyi akşamlar. Stad zemini hibrit çim mi olacak acaba?

Çevrimdışı Türkay

İyi akşamlar. Stad zemini hibrit çim mi olacak acaba?

:hosgeldin

Evet hibrit olacak  :)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı 2003ruhu

:hosgeldin

Evet hibrit olacak  :)

Hoşbuldum. Bilgilendirme için teşekkür ederim. Vodafone Arena ile ilgili beni en çok heyecanladıran şey buydu. Hibrit çimle birlikte kusursuz bir stadımız olacak.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Yarın tüm gazeteler'de çıkar bu fotolar
kaynak gösterilmez  :ebebe:
bizimkileri kullanmazlar üzerinde filigran var ama resim alabilmek için yönetimin tepesine çökerler :D bizi ilgilendirmez Başkan uğraşsın :evillol:

ysariusta

• Ziyaretçi

Hoşbuldum. Bilgilendirme için teşekkür ederim. Vodafone Arena ile ilgili beni en çok heyecanladıran şey buydu. Hibrit çimle birlikte kusursuz bir stadımız olacak.
iki sayfa geri git resimlere bak. çimi falan unuttum ben.
Hakikaten ben kaba bitecek öyle bir iki boya sıkacaklar etrafa bizde gidip maç izleyecez diyordum ama. Müze müthiş. Numaralı alt diye tahmin ettiğim yer biraz avm girişi gibi olmuş ama (yürüyen merdivenli fotoğraf) Moda alanı (tavanı camlı alan) müthiş görünüyor. Çok güzel oluyor. Çok şık oluyor.  @Necmi abi taraftar dolaşım alanlarından falan fotoğraf kaymaz mı senin PC den. Buraları senede 2 kere falan görürüz. kartal yuvası hariç. Dolaşım alanları nasıl onu merak ettim şimdi. abi benim gibi aceleci adama yapılır mı akşam akşam.

Çevrimiçi Necmi

iki sayfa geri git resimlere bak. çimi falan unuttum ben.
Hakikaten ben kaba bitecek öyle bir iki boya sıkacaklar etrafa bizde gidip maç izleyecez diyordum ama. Müze müthiş. Numaralı alt diye tahmin ettiğim yer biraz avm girişi gibi olmuş ama (yürüyen merdivenli fotoğraf) Moda alanı (tavanı camlı alan) müthiş görünüyor. Çok güzel oluyor. Çok şık oluyor.  @Necmi abi taraftar dolaşım alanlarından falan fotoğraf kaymaz mı senin PC den. Buraları senede 2 kere falan görürüz. kartal yuvası hariç. Dolaşım alanları nasıl onu merak ettim şimdi. abi benim gibi aceleci adama yapılır mı akşam akşam.
stadın içindeki kolonların tamamı taş kaplama olacak ve bir taraf düzgün yapılıp bir taraf çorak bırakılmaz merak etmeyin her tarafa gerekli özen gösterilecektir. ben mesela konser merkezinin girişi olacağı için yeni açık tarafınında güzel olacağını düşünüyorum şimdi yeni açık güzel numaralı güzel eski açık güzel olacaksa bir tek kapalıyımı ayıracaklar mecburen orasıda mümkün olan en iyi şekilde yapılacaktır. Zaten bir yeri 365 gün yaşam alanı olarak düşünüyorsan iyi yapmak zorundasın yoksa maç dışı kimseyi oraya sokamazsın