Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6377068 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Bu İBB'nin beyaz duvar çalışmasıda ayrı bir estetik olmuş. Yapıdan aselet akıyor maşallah.

Stada giden hayrına oradaki yapının yanındaki ağaçlara gübre atsın.

Çevrimdışı SDemirsoy

Samet Süzere çıkarken  :lol:

:D abi bu stat bittiğinde süzere çıkamayan adam olarak anılıcam  :steamed:

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı happy_

Seda hanım iyi hoş da stadyumula alakası olmadığı için nerelerin fotoğrafının çekilmesi gerektiğini bir türlü kestiremiyor. en temizi genel görünüm alması:)

Bu arada çiçekler neredeyse bitirmek üzere, inanılmaz hızlanmışlar.

Çevrimdışı src35

bende göremedim :dontknow: @Oktay

stad epey görsellikten uzakta ondan kimse göremiyor. minimum 50-60 senelik bir yapı inşaat ediyorken tasarımın buysa; bence sadece teknik biliyorsundur tasarım epey zayıftır.

stadı kimin yaptıgını bilmesem fotograflara bakarak "toki mi yapıyor lan bu stadı diye tepki gösteririm"

yani o kadar açık bir araziye stad inşaa ederken ortaya bu cıkıyorsa yazık vallahi yazık. birde elenen projeleri görmek isterdim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

hikaye  anlatma zamanım yok...
Zamanın yoksa cevap yazma o zaman yazdıklarıma. Sonra gelip böyle saçma sapan insanları germe. Buranın akıllısı sen misin?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı ahmetx

:D abi bu stat bittiğinde süzere çıkamayan adam olarak anılıcam  :steamed:
hiç sorma  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Bu İBB'nin beyaz duvar çalışmasıda ayrı bir estetik olmuş. Yapıdan aselet akıyor maşallah.

Stada giden hayrına oradaki yapının yanındaki ağaçlara gübre atsın.
ibb beyaz duvar çalışması ne aga?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı murat_

Valla bende göremedim @Oktay abi :D @Necmi abide görememiş  :bandit:
:iscrewy: valla niye yalan soyliyim bende gormedim  :eyes

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Seda hanım iyi hoş da stadyumula alakası olmadığı için nerelerin fotoğrafının çekilmesi gerektiğini bir türlü kestiremiyor. en temizi genel görünüm alması:)

Twitterda artık Beşiktaş'lı olduğunu ilan etmiş, zamanla o kısmı da düzeltir bence :) Eline emeğine sağlık arkadaşımızın ve Samet'in :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Oktay

Zamanın yoksa cevap yazma o zaman yazdıklarıma. Sonra gelip böyle saçma sapan insanları germe. Buranın akıllısı sen misin?
dolu konuş cevap vereyim...camiyasına zarar veren taraftarı niye seviyim diyosun...  beşiktaş taraftarının beşiktaş kulubüne verdiği zararı yazarsam burdan edirneye yol olur.. tabi burda bir trabzonlu cevap verme hakkı olsa söylediğin bütün kelimeleri ağzına tıkar

Çevrimdışı Sahin53

Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı TURKahvesi

abi hiç karıştırma o işleri :D oraya çıkacağım zaman selfie ile buraya atacağım önceden çıkıyorum demiycem :D @Özgür

haydi bakalım o günü de dört gözle bekliyoruz @SDemirsoy
bu arada selfie resmi çektirdiğin an o resmi çerçeveletip evinde herhangi bir odanın duvarına monte edip sergilersin bol bol  :lol:

Çevrimdışı SDemirsoy

abi sonuçta dediğin gibi alakası yok o kadar işi arasında kırmıyor bizi çekiyor ben bi çıksam üsküdarı bile çekicem :D @happy_

Çevrimdışı Necmi

Valla bende göremedim @Oktay abi :D @Necmi abide görememiş  :bandit:
@Oktay daki gönül gözü tabi bizde yok :kop: :kop: :kop:  @SDemirsoy  ordaki güzelliği görmememiz normaldir.

Çevrimdışı SDemirsoy

haydi bakalım o günü de dört gözle bekliyoruz @SDemirsoy
bu arada selfie resmi çektirdiğin an o resmi çerçeveletip evinde herhangi bir odanın duvarına monte edip sergilersin bol bol  :lol:
evet abi güzel hatıra olur :)

Çevrimdışı ramayan

Arkadaşlar dün maç öncesi stadı bir kere daha çıplak gözle görüp değerlendirdim. Stadın arkasındaki yoldan stada bakarken kapalı eski açık ve numaralıya birer kat daha loca yapılabileceğini yeni açık kısmınada son kat localarla eşit seviye gelecek şekilde merdivenler eklenebileceğini düşündüm. Tabi beni  bu düşünceye sevkeden fikret başkanın loca satışlarında çok iyi olması.. ayrıca eger böyle yapılabilseydi loca sayımız 200 yeni açığa eklenecek koltuk sayısıyla beraber stad kapasiteside 45 bine yakın olabilirdi. sizcede daha güzel olmazmıydı? ve ilerde bu yapılabilir mi?

arkadaşlar kimsenin bir yorumu yokmu şimdi şuna yani :) ???

Çevrimdışı Oktay

@Oktay daki gönül gözü tabi bizde yok :kop: :kop: :kop:  @SDemirsoy  ordaki güzelliği görmememiz normaldir.
@Necmi abi mevzu seninkimi güzel benimkimi güzel mevzusu değil mevzu,küçük görme ve aşağlama ..kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş  ,bırakın herkes kendi statdını sevsin

Çevrimdışı SDemirsoy

arkadaşlar kimsenin bir yorumu yokmu şimdi şuna yani :) ???
loca katının 3e çıkarılması bana göre imkansız ve gereksiz de zaten kapasite arttrımı ileri ki yıllarda olursa bence yerin altına biraz daha inmekle olabilir(daha nereye inilecek bilimiyorum ama :D) daha fazla yükselmez yapı :) @ramayan

Çevrimdışı TURKahvesi

sabret videosu ile ilgili bi yorum yapmistim. Kim hangi sebepten sildi ogrenebilirmiyim.???

@Oktay silmiştir kesin
benim de bir yorumumu sildi o gün bugündür ken disine çok pis bakarım şu şekilde  :upto:  :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Oktay silmiştir kesin
benim de bir yorumumu sildi o gün bugündür ken disine çok pis bakarım şu şekilde  :upto:  :)
Mevzu derin arkadaşlar hiç soruşturmayın  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı quentine83

obitaşın 20 tane kolon üstü kısa kolonu kalmış. 25 tane de üst bilezik kolonu mesafesi kalmış.3 tane de testere atıracaklar.çiçeklerinde hemen hemen aynı mesafede üst bilezik mesafesi var.2 tane de testere kiriş yatıracaklar.kalan işler eşit gibi.20 şubatta saha içinde prekasttan başka iş kalmaz...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ramayan

loca katının 3e çıkarılması bana göre imkansız ve gereksiz de zaten kapasite arttrımı ileri ki yıllarda olursa bence yerin altına biraz daha inmekle olabilir(daha nereye inilecek bilimiyorum ama :D) daha fazla yükselmez yapı :) @ramayan

loca katı 3e çıkması değil üst trübünlerin bitişine 1 kat daha loca yapılması diye düşünmüştüm.. ayrıca daha ne kadar aşşağı ineceğiz sanki stadı saklar gibi yapıyoruz.. :)