Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6376131 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serkan7738

Günaydın kaba inşaat için son 24 gün  :halay: :ishock:

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Konu Dışı : Ankara Kartallarına Buradan bir kez daha Teşekkur etmek istiyorum , Dun üzerinize Duşen görevi yine Fazlasıyla yerine getirdiniz :claps: :claps: Bİz İstanbul kartalları olarak bu sezon maalesef Sınıfta kaldık :by2: :steamed:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı doctore

Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Altuğ

Merhaba arkadaslar Yeni katildim.. adim Nevzat

Canli yayinli gec saatlere kadar izlerim.. ve bu kere rastladim... cati icin mazeme geldi

Güzel bir haberle beraber eşlik etmişsin bize  :) Hoşgeldin

Çevrimdışı SDemirsoy

paletli eski açıkta flaş flaş flaş  :ishock:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beşiktaş Arena ailesine günaydınlar  :)
Fışkırtıcımız bol olsun  :D :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese Günaydın , Bu hafta çiçekler olayı bitirir gibi duruyor .

Çevrimdışı ahmetx

Bizim Yeni Açıgın en Ust sırasından baknca bizimki de böyle beyleeeer :bandit: Bende Kapalı en üste çıkıp baktım sahaya , Aşağı yukarı bu diklikte Bi ara başım dondu , Çıkış kapısına doğru ilerlerken Tutacak bi yer aradım aşağı duşerim diye :bandit: Acaba Bu Stadın üst kat egimleri kaç derece :alala: Onu ogrenebilirsek işi çozeriz , Hangi stad daha dik anlarız yani @ahmetx abi Ogrenebilirmisin egimini?????
bizim eğim daha fazla bordo 2. kat en fazla 35-36 derece. @Yunus Emre Dökmeci
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 27 Ocak 2015 Resimleri için tıklayınız(100 Resim)

Çevrimdışı ZEKI

Seda Hanıma Teşekkürler :)
Seda hanima tesekkurler, birde Samet production bir resim gorsek...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bizim eğim daha fazla bordo 2. kat en fazla 35-36 derece. @Yunus Emre Dökmeci
Dik olması seyir açısından daha iyi oluyodu galiba. Onun dışında güvenlik önlemi zaten alınmıştır diye tahmin ediyorum :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg155213#msg155213 date=1422345489]
Vodafone Arena 27 Ocak 2015 Resimleri için tıklayınız(100 Resim)
[/quote]
Ellerinize sağlık abi çok güzel resimler  :claps: :claps:
Yalnız, kolonların üstündeki martılar süper çıkmış  :super: :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı MERTG

bencede katılıyorum...dik diye diye boş kalıcak üstler... :bandit:

Aralık ayı ortalarında kapalı üst 413 Bloktan kombinemi internet üzerinden aldım, almadan önce de kapalı üst bütün bloklara baktım, toplamda boş koltuk en fazla 300 civarıydı. Yani kapalı üst kapalı gişe oynayacak gelecek sezon  :super:
Bir gün değil her gün Beşiktaş!

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Seda hanima tesekkurler, birde Samet production bir resim gorsek...
abi ne demek production :D @ZEKI