Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6377084 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta betonlama sürüyor pazar gününe kadar testerelerin hepsini yatırsalar tam süper olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

yeni açıkta betonlama sürüyor pazar gününe kadar testerelerin hepsini yatırsalar tam süper olacak
testere kirişler iyi gidiyorda çatı bileziğide önemli abi biraz hızlansınlar  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

testere kirişler iyi gidiyorda çatı bileziğide önemli abi biraz hızlansınlar  :iblush:
Aynenn aynenn  :ok: Valla hepimiz sabırsızlanıyoruz o stadın tam halini görmek için  :D
O değilde kaba inşaat bitince napcaz çok sıkılırız gibime geliyo  :bawling:  :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

Aynenn aynenn  :ok: Valla hepimiz sabırsızlanıyoruz o stadın tam halini görmek için  :D

Abi ince işçilik var çatı var. Hem daha basketbol salonu yapıcaz o var bize inşaat çok :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı martin40

Drenaj, Zemin, Prekast, Cati, Kaplama, Cevre, daha bahs edilecek çok is var merak etme  :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

çekiliş işi ne oldu sayi? :alala:
Acelen ne çekiliş yapılacak... sen davet yolla kazanma şansı yakala...

Çevrimdışı Doğukan E.

Çevrimdışı TØLGA

Acelen ne çekiliş yapılacak... sen davet yolla kazanma şansı yakala...
paylaştık sayfayı daha ne yapacaz  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

paylaştık sayfayı daha ne yapacaz  :evillol:
Tahip et işte... Sonucu 14 şubatta  :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi ince işçilik var çatı var. Hem daha basketbol salonu yapıcaz o var bize inşaat çok :biggrinking:
İnce işçilik içerde olucak ya izleyemiycez :) Derse çalışıyorum ekranda hep stad oluyo valla  :D
Drenaj, Zemin, Prekast, Cati, Kaplama, Cevre, daha bahs edilecek çok is var merak etme  :bandit:
Çatı işi ne kadar sürecek acaba merak ediyorum onu çok  :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ilhan

Fışkırtıcı eski açık-numaralı köşede kolonlara beton var galiba  :claps: :claps:

Çevrimdışı Efe

eski açıkta alt betonu atılıp üst tarafının betonlanmasını bekleyen 2 sütun kaldı işler çok iyi gidiyor kalıbı yatırılmayan 5 testere 1 şubat itibariyle yatırılmış olabilir şuan sütunlara beton devam ediyor eski açıkta :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı melih

1000 mesaj olduğunda kaba biter mi acaba ?
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı ALI RIZA

1000 mesaj olduğunda kaba biter mi acaba ?
tüm kaba diyorsan otopark katarsan hayır derim ama tribün kabası dersen prekast su anki hali vs dersen 900-920 sayfalarda biter... 5 tane testere kiriş kalmış... Ayrıca benim konus dışı silmelerimde var extra onlarıda katarız  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şuan içimden gelen tek şey;
O stadın yüksek bir yerine oturup sigara tüttürmektir. Gecenin sessizliğini dinlerken seneye orda kutlanıcak zaferleri hayal etmektir.
Aaah ulan aaahhh  :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

Şuan içimden gelen tek şey;
O stadın yüksek bir yerine oturup sigara tüttürmektir. Gecenin sessizliğini dinlerken seneye orda kutlanıcak zaferleri hayal etmektir.
Aaah ulan aaahhh  :bandit:
İstanbulda olsaydın git kapıdaki güvenliğe besiktasarena'dan aliriza dersin senle birlikte 1 tur atar stat gezer stadın en yüksek yerine çıkartırdı seni kapalı en üstte içerdin o zaman 

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İstanbulda olsaydın git kapıdaki güvenliğe besiktasarena'dan aliriza dersin senle birlikte 1 tur atar stat gezer stadın en yüksek yerine çıkartırdı seni kapalı en üstte içerdin o zaman 

Ah be abi ne güzel olurdu valla..
Hafiften mırıldanırdım: "Senden başka hiç bir aşk heyecanlandırmıyor beni.. Seveceğim beşiktaşım her saniyemde seni.. Bir sen oldun hayatımda doğduğum günden beri.. Seni sevmeyen ya i*nedir ya doğuştan deli..."  :)

Çevrimdışı martin40

Istanbulda yasamak vardi .. Biz Fransalarda sürünüyoz, hayatimda Super Lig maçi izlemek nasip olmadi, 20 yasina girdim..

Bu sezon gidecektim, passolig beni soguttu, statlar bos ..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Istanbulda yasamak vardi .. Biz Fransalarda sürünüyoz, hayatimda Super Lig maçi izlemek nasip olmadi, 20 yasina girdim..

Bu sezon gidecektim, passolig beni soguttu, statlar bos ..
Aynen kardeşim banada nasip olmadı daha.. 2 sevdiğimde istanbul'da..
Seneye kısmet olursa 2sinede kavuşucam inşallah  :) Ve muhtemelen hayatımın en güzel anları başlıycak  :halay:

Çevrimdışı BlackEagle1989

Merhaba arkadaslar Yeni katildim.. adim Nevzat

Canli yayinli gec saatlere kadar izlerim.. ve bu kere rastladim... cati icin mazeme geldi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Merhaba arkadaslar Yeni katildim.. adim Nevzat

Canli yayinli gec saatlere kadar izlerim.. ve bu kere rastladim... cati icin mazeme geldi
Bu gece bi hareketlenme var zaten hadi hayırlısı  :) Bu arada  :hosgeldin

Çevrimdışı KLEBERR

eskiden sinemalarda balkonlar olurdu ,belki şimdi de vardır , neredeyse C 90 derecesindeydi düşeni hiç görmedim . efe kardeşim böyle çok dik dedikçe insanlar üst katlardan kombine almayacaklar ,üst katlar boş kalacak değerli kardeşim. :tabe:  :tabe:

bencede katılıyorum...dik diye diye boş kalıcak üstler... :bandit:
Ben Beşiktaş çocuğuyum...