Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6377104 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

uhakkak Spreyle yazılar yazılacaktır ve batırılacaktır ... Kulüp zaten Maçlarda görev yapmaları için Özel Güvenlik Şirketiyle anlaşma yapıyor , O şirketten 5-6 Özel Guvenlikçiyi daha işe alıp Korumaya alabilir kufekileri....

Güvenlikcilere verilecek parayla hasar gören kısım yenilenir bu daha mantıklı olsa gerek
Ama o kufekiler zamanla Renk degiştirdigi için , Degiştirilen kufekiler digerlerinden farklı renk olacak :by2: Buda Yamalı gibi görünmesine sebep olacak :by2: @onur4563
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı bnymnd

uhakkak Spreyle yazılar yazılacaktır ve batırılacaktır ... Kulüp zaten Maçlarda görev yapmaları için Özel Güvenlik Şirketiyle anlaşma yapıyor , O şirketten 5-6 Özel Guvenlikçiyi daha işe alıp Korumaya alabilir kufekileri....

Güvenlikcilere verilecek parayla hasar gören kısım yenilenir bu daha mantıklı olsa gerek
Bence yanliş düşünüyorsun bunlar surekli kirilabilir ,adamlar her hafta küfekileri degistirmek icin gelmezler
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı martin40

Bordeaux daki, Euro 2016 için yapilan yeni stat.

Önce

Sonra

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kardeşlerim zeminin hibrit çim olması ve desso grassmaster şirketiyle anlaşılmış olması doğru mudur kesin hibrit çim mi yapılıcak?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı bnymnd

Kardeşlerim zeminin hibrit çim olması ve desso grassmaster şirketiyle anlaşılmış olması doğru mudur kesin hibrit çim mi yapılıcak?
Hibrit çim olacak kesin ama desso grassmaster yapacakmı onu ben bilmiyorum

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı f_madida

Ama o kufekiler zamanla Renk degiştirdigi için , Degiştirilen kufekiler digerlerinden farklı renk olacak :by2: Buda Yamalı gibi görünmesine sebep olacak :by2: @onur4563

Kolonlarin ustune/etrafina transparan plastik koruma taksalar ne yazi problemi olur ne de kirilma...
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı bnymnd

Arkadaşlar bu küfeki taşlarının üzerine epoksi sürülse kırılma engelini aşamazlarmı

Çevrimdışı Efe

Bordeaux daki, Euro 2016 için yapilan yeni stat.

Önce

Sonra

:lol: :lol: aynı işte kapalı en üstün dikliği bu arkadaşlar :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı bnymnd

Yeni açıkta fışkırtıcı var ne yapıyor

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Son paylaşılan fotograflarda yakın kolondaki küfeki ile kaplanan diger kolonlar arasinda bariz ton farki var. Cekim acisindan kaynaklandigini dusunmustum ama bugun yakindan gordum ve ciplak gozle de ton farki cok net anlasilabiliyor. Yakindaki kolonun kaplamasi digerlerine gore cok acik kaliyor..Bu fark neden kaynaklaniyor ve zamanla kalkar mi acaba?

Çevrimdışı ahmet türker

:lol: :lol: aynı işte kapalı en üstün dikliği bu arkadaşlar :D
eskiden sinemalarda balkonlar olurdu ,belki şimdi de vardır , neredeyse C 90 derecesindeydi düşeni hiç görmedim . efe kardeşim böyle çok dik dedikçe insanlar üst katlardan kombine almayacaklar ,üst katlar boş kalacak değerli kardeşim. :tabe:  :tabe:

Çevrimdışı ALI RIZA

Stadın güzelliği mükemmel...
Bitti kaba inşaat artık 5 tane kaldı ömrü bu kadarmış kabanın süper görünüyor prekastlar da hızlansa tam olacak

Çevrimdışı TØLGA

Son paylaşılan fotograflarda yakın kolondaki küfeki ile kaplanan diger kolonlar arasinda bariz ton farki var. Cekim acisindan kaynaklandigini dusunmustum ama bugun yakindan gordum ve ciplak gozle de ton farki cok net anlasilabiliyor. Yakindaki kolonun kaplamasi digerlerine gore cok acik kaliyor..Bu fark neden kaynaklaniyor ve zamanla kalkar mi acaba?
zamanla rengi açılıyormuş taşın öyle söylendi büyük ihtimal sebebi odur  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Yeni açıkta fışkırtıcı var ne yapıyor
beton atmaktan başka bir iş yapamaz heralde  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı murat

beton atmaktan başka bir iş yapamaz heralde  :evillol:
Sağol vallaha biz Su sıkıyor zannediyorduk :kop: :kop:

Çevrimdışı TØLGA

Sağol vallaha biz Su sıkıyor zannediyorduk :kop: :kop:
ben adamla takılıyom sen benle hey allahım yaa ne alaka şimdi ??
mantık çerçevesinde anlatsana  :alala:
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2015, 23:35:03 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı bnymnd

canlı yayın sürekli takılıyor ama kolonlara beton atılıyor herhalde

cümleten iyi geceler :uyucam: :uyucam:

Çevrimdışı Efe

eskiden sinemalarda balkonlar olurdu ,belki şimdi de vardır , neredeyse C 90 derecesindeydi düşeni hiç görmedim . efe kardeşim böyle çok dik dedikçe insanlar üst katlardan kombine almayacaklar ,üst katlar boş kalacak değerli kardeşim. :tabe:  :tabe:

üst katlar satıldı abi bitmek üzere :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

ben adamla takılıyom sen benle hey allahım yaa ne alaka şimdi ??
mantık çerçevesinde anlatsana  :alala:
:steamed: :steamed:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

üst katlar satıldı abi bitmek üzere :evillol:
tabi ki satılmıştır ,ben hayatım boyunca stadlarda ,üst kattan düşen insan duymadım ,duyan varsa düzeltsin değerli  @Efe  kardeşim.  :ok: