Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6377122 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1 ellerine sağlık tam dediğim yerden çekmişssin fotoyu.masaüstü resmim yaptım hemen... :ok:
çok sevindim ozman :D rica ederim ne demek

Çevrimdışı keremfrat1

teşekkür ederiz fotolar için eline sağlık.

eğer yarın da çekeceksen aynı yerleri üst kattan çekermisin.
üst kattan dediğim gibi @bjk_mabet abime sormam lazım :D

Çevrimdışı Eray_Steiermark

bu sorunun cevabını @bjk_mabet   ten başkasının bileceğini sanmıyorum kardeşim. :)

Belki sorulmuştur daha önce diye düşünmüştüm abi  :)

Çevrimdışı ahmet türker

fotoların çok güzeldi teşekkürler kardeşim.

Çevrimdışı ErmanS

soruldu aslında ama net bir cevap gelmedi diye hatırlıyorum

Çevrimdışı selçukaras

bir sor sana zahmet evet derse süper olur    :lol: :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı ahmet türker

yok sadece aramızda konuşuldu ama bir sonuç çıkmadı hatırladığım kadarı ile.

Çevrimdışı src35

bordeaux artık gün sayıyor yeni stadları için,Şeref beyin yanında gerçekten çok sönük kalıyor yahu tek rakibimiz San mames. :serefe:

ben epey begendim stadı ışıklar falan iyi ayarlanmış renkler baya güzel yani

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gökhan Turkmen Twitter : 3.cu Rampa yapımı....
@bjk_mabet Twitter: Dış cephe işleri ..... Yatay Kufekiler daha sonra.....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

ben epey begendim stadı ışıklar falan iyi ayarlanmış renkler baya güzel yani
Bu stadın en Buyuk özelliği Tamamen Çelikten yapılmasıdır :ok: Bu stadda hiç beton kullanılmadı , Çıkış kapılarından , Kirişlere , kolonlara , Merdivenlere kadar herşey Çelikten yapılmış gerçekten çok ilginç bir Stad , İlginç bir tasarım.......

Çevrimdışı bnymnd

Allah aşkına küfekiler çok güzel oluyor o ne öyle ya
 :sevinc :super:
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Allah aşkına küfekiler çok güzel oluyor o ne öyle ya
 :sevinc :super:
Kulüp gerekirse , İşe Özel Guvenlikçiler almalı ve 24 Saat korunmalı , Hem kameralarla hemde özel guvenlikçilerle ..... Yoksa Muhakkak Spreyle yazılar yazılacaktır ve batırılacaktır ... Kulüp zaten Maçlarda görev yapmaları için Özel Güvenlik Şirketiyle anlaşma yapıyor , O şirketten 5-6 Özel Guvenlikçiyi daha işe alıp Korumaya alabilir kufekileri....

Çevrimdışı Mustij1903

Bugün bunu soran 3. kişisiniz :) Stadımız Uefa standartlarına uygun yapılmaktadır.
:) hAY BEnim klavyemi eşşşek arısı soksun ne diyeyim :) :ebebe:
şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

Çevrimdışı Zoro

Mersin maçı biletleri satışta gidecek arkadaşlar varsa bileti nereden alalım bence Sivas maçı gibi maraton tribünü uygun.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

:) hAY BEnim klavyemi eşşşek arısı soksun ne diyeyim :) :ebebe:
Yok canım ne demek :) Burada olduğumuz sürece hepimiz gereken bilgiyi paylaşırız :) Umarım yeterince aydınlatabildik..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Kemal

Kalan 5 testere kirişi artık karda yağsa yağmurda yağsa tsunami gelse ay sonuna kadar bitirsinlerde bir oh çekelim.

Çevrimdışı bnymnd

Kulüp gerekirse , İşe Özel Guvenlikçiler almalı ve 24 Saat korunmalı , Hem kameralarla hemde özel guvenlikçilerle ..... Yoksa Muhakkak Spreyle yazılar yazılacaktır ve batırılacaktır ... Kulüp zaten Maçlarda görev yapmaları için Özel Güvenlik Şirketiyle anlaşma yapıyor , O şirketten 5-6 Özel Guvenlikçiyi daha işe alıp Korumaya alabilir kufekileri....

doğru diyorsun biz kendi stadımıza zarar vermeyiz ama rakip takım taraftarlarının ne olduğu belli olmuyor inşAllah gereken önlemler alınır
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Kalan 5 testere kirişi artık karda yağsa yağmurda yağsa tsunami gelse ay sonuna kadar bitirsinlerde bir oh çekelim.
Yarın Ara ara saganak yagış bekleniyor :s20: :s20: :bawling:

Çevrimdışı kahyaoglueren

doğru diyorsun biz kendi stadımıza zarar vermeyiz ama rakip takım taraftarlarının ne olduğu belli olmuyor inşAllah gereken önlemler alınır
malesef bizde zarar verebiliriz.Hatırlarsanız Seba Başkanın cenazesinde spreyle Yazı yazılmıştı prekastlara

Bizim taraftarımızda potansiyel tehlike .. Süleyman Seba nın cenazesinde prekastlara yazılar yazıldı , Olimpiyat ve İnonunun duvarları Rezalet durumdaydı heryerde yazılar vardı , Stada Gelenlerin Çoğu Alkollü , Ne zaman ne yapacağı belli olmayan tipler , Ayrıca @Necmi abinin dediğine göre Kufeki yumuşak ve kolay kırılabilen bir taş :by2: Bir Derbi maglubiyeti sonrası Takıma , Futbolcuya Yönetime öfkelenen bir gurubun kufekileri tekmelemisi ve kırmasıda muhtemel :by2: Nasıl koruyacagız bilmiyorum :iscrewy: Tek Çare Özel Güvenlikçileri işe alarak 24 Saat korumak ve Kamera....

ysariusta

• Ziyaretçi

malesef bizde zarar verebiliriz.Hatırlarsanız Seba Başkanın cenazesinde spreyle Yazı yazılmıştı prekastlara
kapalıda prekasta yazmışlar yine. Silinebiliyor. Sıkıntı yok

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Alıntı yapılan: Yunus Emre Dökmeci link=topic=1004.msg154493#msg154493

date=1422292791

Özel güvenlikleri verilecek parayla hasar gören kufeki değişir heralde daha mantıklı
  Kulüp gerekirse , İşe Özel Guvenlikçiler almalı ve 24 Saat korunmalı , Hem kameralarla hemde özel guvenlikçilerle ..... Yoksa M
uhakkak Spreyle yazılar yazılacaktır ve batırılacaktır ... Kulüp zaten Maçlarda görev yapmaları için Özel Güvenlik Şirketiyle anlaşma yapıyor , O şirketten 5-6 Özel Guvenlikçiyi daha işe alıp Korumaya alabilir kufekileri....

Güvenlikcilere verilecek parayla hasar gören kısım yenilenir bu daha mantıklı olsa gerek