2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Gökhan Güvenç, Samet Demir, underworld, Sinan66, gokhans, sefaköykartali, kartalizma190399, Samet Ç, Rasim, Özgür Gültekin, maıden, tolga1903, kahyaoglueren, Akil Emre, mayguntr, Savaş, Zafer55, COB, Monza, emre_1978, zafkan ve 269 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 520820 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi kahyaoglueren

22 yıllık iyi-kötü camiadan çıkmış birini bu kadar değersiz gönderilmemeliydi. Sezon başında bir plaket verirsin, arkada bir klip yayınlarsın bir maçta gönderirsin.

Sezon başı sözleşme yap, devre arası gönder.
Arti olarak Necip hocayla konuşmayı denedigini ama görüşmediğini yazmış. Rafa hikayesi gibi.

https://x.com/HaberKartali/status/2004596638145229308?s=19

Çevrimiçi COB

Mert ile Necip kararı isabet olmuş.

Çevrimiçi Sinan66

iyi de ne diye sozleme yeniledin ? adam yollasaydiniz o zaman niye simdi kulup bul deniliyo

Çevrimiçi tolga1903

Mert de necip de kulüpte kaptanlık yapmış isimler. Tamam necip kariyeri boyunca hep kötü futbolcuydu mert bu sene özellikle mahvetti bizi vs ama bir kulübün kültürü olur hafızası olur duruşu olur, şımarık teknik direktörünün ağzının içine bakarak kulüp yönetilmez bu oyunculara mayısta son iç saha maçında plaket verir teşekkür eder gönderirsin anlarım ikisinin yıllık ücreti toplamı abraham'ın çeyreği kadar yoktur ne kadar ayıp şu davranış.

Bizim sonumuz iyi değil bu kulübün yaptığı hiçbir şeyi beğenmiyorum ben ne transferi transfer ne maç kazanınca sevinmesi sevinme ne hakkı yenince verdiği tepkisi tepki ne oyuncusuna davranışı davranış iyice pespaye leş bi kulüp oldu burası ve bu hareketlere devam ettikçe daha dibe batıyor batmaya da mahkum.

Çevrimiçi gokhans

22 yıllık iyi-kötü camiadan çıkmış birini bu kadar değersiz gönderilmemeliydi. Sezon başında bir plaket verirsin, arkada bir klip yayınlarsın bir maçta gönderirsin.

Sezon başı sözleşme yap, devre arası gönder.
noktası virgülüne katılıyorum. İtibarsızlaştırmanın anlamı yoktu. Hatta necip’i teknik kadroya yetiştiricez diyip, altyapıda görev verebilirdin, 18 yaşında çocuğun teknik kadroda yer aldığı yerde necip hayli hayli yapardı. Keza Mert’in son performansı kötüydü ama kaleye hiç kaleci olmayan, ersin’i koymayı göze alıp mert’i neden silersin? Bu nasıl strateji bu nasıl mantık? Mert milli takım kalecisi..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Sergen'i ilk defa tebrik ediyorum doğru karar

Çevrimiçi levitate

necip'e bir tık ayıp olmuş olabilir
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Doğru karar, yanlış yöntem.

Çevrimiçi Samet Demir

Yarın 10.30 da divan kurulu toplantısı olacakmış.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Kısa süre içerisinde Jorgensen transferinin açıklanmasını bekliyoruz işte detaylar;

1.5 yıl kiralık - 5 milyon 💶 kiralama

Zorunlu satın alma - 15 milyon 💶

Maaş - 2.8 milyon 💶

Oyuncu tarafıyla Serkan Reçber süreci finalize etti. Chelsea ile de iş artık ıslak imzaya kaldı..

LC özel ⚫⚪🦅
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

Kısa süre içerisinde Jorgensen transferinin açıklanmasını bekliyoruz işte detaylar;

1.5 yıl kiralık - 5 milyon 💶 kiralama

Zorunlu satın alma - 15 milyon 💶

Maaş - 2.8 milyon 💶

Oyuncu tarafıyla Serkan Reçber süreci finalize etti. Chelsea ile de iş artık ıslak imzaya kaldı..

LC özel ⚫⚪🦅
Salih de bitmiş galiba, hala tempolu 8 ve stoper lazım. Bek de lazım da hepsini kışın bitiremez bu yönetim

Çevrimiçi underworld

Necip lerin gitmesi çok doğru bir karardır.
Fakat bunlarla sözleşme imzalayan başkan da gitmelidir.
Ayrıca giderkende onların maaşını kendi cebinden ödemelidir

Çevrimiçi Samet Demir

Salih de bitmiş galiba, hala tempolu 8 ve stoper lazım. Bek de lazım da hepsini kışın bitiremez bu yönetim
Ben hala hangi oyun oynayacağımızı bilmiyorum. Kanat transferi ne olacak ? Forvet alacak mıyız? Dizilim ne olacak hepsi muamma.

Etiketler: