2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

murat, KartalınGücü, Yusuf Berberoğlu, Fikret, sEuL, hasankale, Gökhan Güvenç, maıden, LORDBJK, matias_27, gokhans, Samet Ç, Gökhan Kurt, balkan-kartal, levitate, kartalizma190399, Yokmessi, sefaköykartali, ahmetekinciogl2, tolga1903, Rasim, Zafer55, mayguntr, Kapkarakartal, ardiles, Monza, İsmail Özyurt, Ravenman, bull74, COB, kartalbasket, annoca, ulumemo, aoguzd, cornelius, Serdar3444, eryigitcaner, Umutcan Kaya, Kartal Ç, Georgetown, kahyaoglueren, safak_01, Koa_lAA, golazokartal, Liquidator, Özgür Gültekin, Yancos, yaço58, c3c2k, barisaydin, yorgo_d(geodem), terapati, 38life, Sinan66, emre_1978, NioHH, murat baltacı, Darkeagle, OnurG ve 476 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 366794 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Akil Emre

Salih,ersin,svenson,rashica,joa,muçi,felix ve paulistadan çıkamadık. Şu adamları 1. Lige koy takım süper lige çıkamaz, eldekileri temizledik diyemiyorum gidenlerin çoğuda kiralık gitti, kalan bu arkadaşlarıda zararınada olsa gönderelim daha faydalarını göremedik.

Çevrimiçi Samet Demir

Salih,ersin,svenson,rashica,joa,muçi,felix ve paulistadan çıkamadık. Şu adamları 1. Lige koy takım süper lige çıkamaz, eldekileri temizledik diyemiyorum gidenlerin çoğuda kiralık gitti, kalan bu arkadaşlarıda zararınada olsa gönderelim daha faydalarını göremedik.
Ersini listeden çıkar bence, Sergen hoca onu yollayamaz
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi matias_27

Şu hale bak ya o kadar adam gitti hala bitmiyor. Surda saydıklarının hepsi gitmeli ya hepsi. Hala 8 tane .of of off
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimiçi c3c2k

bunun gitmesinden ziyade bu tür scout transferlerini yapmayız diye korkuyorum. adamı istediğiniz kadar gömün, oynamadan bile kar ettik. her sene bunun gibi 2 transfer yapılmalı kulube.

Nasıl kar ettik, adamı 10 milyona yakın bir rakama aldık , 8e sattık.

Çevrimdışı Akil Emre

Şu hale bak ya o kadar adam gitti hala bitmiyor. Surda saydıklarının hepsi gitmeli ya hepsi. Hala 8 tane .of of off
İlave olarak emrecan uzunhan adlı kadroda olmayan ama takımda takılan arkadaş ve öz evladımız necip’ide ekleyelim sonrada takımdan başarı bekleyelim.

Çevrimiçi ardiles

x'de inanılmaz fazla abramoviç satın al güzellemeli tweet kaynıyor son bir kaç gündür. Çok fazla farklı hesaptan yapılıyor, organize olduğu, bu algı için bir troll ordusu tutulduğu o kadar belliki!!! şuan top tag listesinde #AbramovichBeşiktaşa
Kulübün %49.9 hissesi halka arz edildi. Yani bazılarına göre yarısı zaten satıldı. %50.1 hisse derneğe ait. Bu arkadaşlar 0.1 çoğunluk hisse sayesinde kendi aralarında top çeviriyorlar. "Beşiktaşı en çok ben seviyorum" diyen kişiyi sembolik başkan yapıyorlar. Görüntüde başkan oluyor. Tarlamız sürülsün, çorbamız kaynasın. Bu sistemin devam etme şansı yok.

Göztepe ve Samsun alt liglerde sürünürken satış yapıldı. Şimdi ligin kalburüstü takımları oldular.

Çevrimiçi Tass

kulubun halka arzı %30 an itibariyle. yani %70i bizde.

arroyo eger 8.5e gittiyse ve biz eski kulubune %30 için para verdiysek aşağı yukarı aldığımız fiyata vermiş olduk. 5.5e gelmişti, %30unu da 2.5 mı ne alabiliyorduk...
bu arada gokhan sazdağı haberleri çıkmaya basladı. rasitsayı kullanmak daha mantıklı değil mi sag bekte taylan yedeği olarak.

Çevrimiçi gokhans

Kulübün %49.9 hissesi halka arz edildi. Yani bazılarına göre yarısı zaten satıldı. %50.1 hisse derneğe ait. Bu arkadaşlar 0.1 çoğunluk hisse sayesinde kendi aralarında top çeviriyorlar. "Beşiktaşı en çok ben seviyorum" diyen kişiyi sembolik başkan yapıyorlar. Görüntüde başkan oluyor. Tarlamız sürülsün, çorbamız kaynasın. Bu sistemin devam etme şansı yok.

Göztepe ve Samsun alt liglerde sürünürken satış yapıldı. Şimdi ligin kalburüstü takımları oldular.
göztepe 9 milyon’a satıldı. Kulübün taşınmazlarla güncel değeri yaklaşık 15 milyon. yarın bir gün karşıyaka’lı bir zengin, göztepe’nin sahibi sport republic şirketine 25-30 milyon teklif edip alabilme, kulübün isminden rengine karşıyaka yapma ihtimalleri var tıpkı aliağa petkim’den göztepe’ye dönüşmesi gibi. 2 oyuncuya 150milyon sıkabilen, birilerinin arka bahçesi olmuş para kaynağı sınırsız bir rakibin 300-500 ateşleyip kulübünü alabilme, dünyanın en güzel stadında hak sahibi olma, tesislerini ve taşınmazlarını inşaat alanına çevirip ismini rengini bile değiştirme hakkı olabilir. Hatta fanatik bir manyak tutup gs-fb’nin b takımı yapıp ülkede iç savaş bile çıkarabilir. Olmaz, komplo falan demeyin burası ortadoğu bataklığında bir ülke, burada herşey mümkün, gördüğünüz gibi!! Oyüzden Beşiktaş satılamaz, satılması teklif bile edilemez!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Tass

cerny yerine svenson gonderecekler belli. sol açık almak zorundalar bu saatten sonra. yoksa bu taraftar ne yonetimi ne hocayı barındırmaz. yani bir yabancı daha gitmek zorunda.. aklıma jao mario geliyor. hem jao hem de salih ucanı gonderip yerine ndidi yedekleyecek salih ozcan su anda en mantıklı hareket gibi geliyor. sol açık için de kontenjan açılmış olur.

illa sag bek te alacaklarsa u23 kontenjanını oraya kullansınlar. hatta mert/ersinden en az birini gonderip u23 için kaleci de bulsunlar isterim.

Çevrimiçi ardiles

göztepe 9 milyon’a satıldı. Kulübün taşınmazlarla güncel değeri yaklaşık 15 milyon. yarın bir gün karşıyaka’lı bir zengin, göztepe’nin sahibi sport republic şirketine 25-30 milyon teklif edip alabilme, kulübün isminden rengine karşıyaka yapma ihtimalleri var tıpkı aliağa petkim’den göztepe’ye dönüşmesi gibi. 2 oyuncuya 150milyon sıkabilen, birilerinin arka bahçesi olmuş para kaynağı sınırsız bir rakibin 300-500 ateşleyip kulübünü alabilme, dünyanın en güzel stadında hak sahibi olma, tesislerini ve taşınmazlarını inşaat alanına çevirip ismini rengini bile değiştirme hakkı olabilir. Hatta fanatik bir manyak tutup gs-fb’nin b takımı yapıp ülkede iç savaş bile çıkarabilir. Olmaz, komplo falan demeyin burası ortadoğu bataklığında bir ülke, burada herşey mümkün, gördüğünüz gibi!! Oyüzden Beşiktaş satılamaz, satılması teklif bile edilemez!!
Kulübün en değerli varlığı taraftarıdır. Taraftarın olmazsa Vefa olursun. Eh, para da akıllı adamda olur; delinin parası olur mu hiç. Akıllı adam 100 yıllık emeği hiç etmez. Müşterisini neden küstürsün. Böyle fantastik hikayelerle korku pompalamaya gerek yok. Kulüp içi ve dışı kontrol mekanizmaları var. Ayrıca TFF denilen bir yapı var hatırlatırım. Nihayet Beşiktaşın hali hazırda çok sahibi var. Biz istiyoruz tek sahibi olsun. Sahip çok olunca afdeersin ortalık şeyi olursun.

Çevrimiçi Tass

burada bazı arkadaşlar yazdı ve ben de açıkcası aynı şekilde düşünüyorum; serdar adalı para yönetimi ve yatırımlar konusunda yetkin ve başarılı görünüyor, güven veriyor. projeler her ne kadar alay konusu olsa da çok önemli bizim için... hep yapamadıklarını ya da tutmayanları söylüyoruz ama adamın her iki sözünden biri fener ve gs'ın hatta trabzonun bu tür projelerle büyüdüklerini ve gelirler elde ettiklerini söyledi hep. hatta geç kaldığımızı da söyledi kaç defa. tmm biz inşaat firması değiliz ama rakiplerimiz futbol dışı gelirlerle uçuk kaçık kadrolar kuruyor, sen de bu işlere girmezsen makas kapanmayacak boyutta açılır zamanla. o yuzden adalının projelerine güvenmek istiyorum. transfer ve futboldaki bir takım kararlarını eleştiriyorum ve etmeye de devam edeceğim... başta fenerin atıklarına ikide bir yürümesi... ama projeler hususunda adam gerekeni yapıyor ve yapmalıdır.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Nasıl kar ettik, adamı 10 milyona yakın bir rakama aldık , 8e sattık.

5.67'ye aldık.

8 milyon € sattık ama %50'si Independiente'ye gitti 4 milyon €  bize 4 kaldı.

1.67 milyon € zarar.

Çevrimiçi gokhans

Kulübün en değerli varlığı taraftarıdır. Taraftarın olmazsa Vefa olursun. Eh, para da akıllı adamda olur; delinin parası olur mu hiç. Akıllı adam 100 yıllık emeği hiç etmez. Müşterisini neden küstürsün. Böyle fantastik hikayelerle korku pompalamaya gerek yok. Kulüp içi ve dışı kontrol mekanizmaları var. Ayrıca TFF denilen bir yapı var hatırlatırım. Nihayet Beşiktaşın hali hazırda çok sahibi var. Biz istiyoruz tek sahibi olsun. Sahip çok olunca afdeersin ortalık şeyi olursun.
sen çok güzel söylemişsin başta, kulübün en değerli varlığı taraftar’dır diye. Bu kulübün sahibi semt ve taraftardır. Beşiktaşın genleri, tarihi, ruhu ve kimyası sahipliğe değil özgürlüğe uyumludur. Senin glasgow-celtic gibi delikanlı rekabetin yok, en batık feda sezonunda komidine para koydum diyen rakiplerin var. Bu coğrafyada korku pompalamana gerek yok, korku imparatorluğunun ta içinde yaşıyoruz zaten. İşin özeti, Beşiktaş gerekirse kümeye oynar, düşer, amatör olur ama sahibi olmaz, Beşiktaşlılığı siz anlamamışsınız belliki!! Bunu tekrar hatırlatacak başkan lazım işte..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Tass

5.67'ye aldık.

8 milyon € sattık ama %50'si Independiente'ye gitti 4 milyon €  bize 4 kaldı.

1.67 milyon € zarar.

+500 bin bonus... yani 1 milyon gibi zarar. bu arada sponsor aldıydı bunu diye hatırlıyorum. eger oyleyse dirkt klup adına kar bu para.

Çevrimiçi Tass

belki de o yuzden açıklamadılar... ya zarar ettiğimiz için ya da gelen parayı sponsora geri verecekleri için. inş oyle degildir ama beklenilir. demiroren deniyordu sponsoru icin. ondan hayır gelmez zaten.

+500 bin bonus... yani 1 milyon gibi zarar. bu arada sponsor aldıydı bunu diye hatırlıyorum. eger oyleyse dirkt klup adına kar bu para.

kendi aldıkları adamlarda çok farklı olmuyor taylana 6 milyon € verdiler elin oğlu 7.5 milyon € asensio alıyor bedava semedo alıyor ağır konuşmamak için kendimi tutuyorum.

Çevrimiçi tolga1903

O oran son sermaye artırımı sonrası değişti şu an yüzde 70 düzeylerinde, yönetim tekrardan dediğin oranlara indirmek için genel kuruldan olur istedi ve aldı ama fillen 49.9 değil 30 düzeylerinde dışardaki lot. Kulüp satışına gelirsek derneğe ait bir anonim şirket var, aş'nin satılışı ile zaten kulübe komple sahip olamıyorsun yani öyle demirbasina kadar bana geçti gibi bir durum yok, ki tüzük gereği dernek yüzde 51 hissenin altına düşmüyor her daim söz hakkı kulüpte. E derneği nasıl satacaksın kanunen kamuya yararlı derneklerin satışı yasak.

Yani diyeceğim o ki bu kulüplerin satışı spor hukukçuları içinde bile tartışma konusu, bunlara kanunen özel statü tanımlamadan 3.bir kişi yekünüyle devralamaz; bunun da çok mantıklı iki sebebi var birincisi halka arz edilen aş lotunu nasıl tek elde toplayacaksın ikincisi dernekten bağımsız nasıl kulübe sahip olacaksın.
[ Son Düzenleme: Bugün, 16:27:35 tolga1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

kendi aldıkları adamlarda çok farklı olmuyor taylana 6 milyon € verdiler elin oğlu 7.5 milyon € asensio alıyor bedava semedo alıyor ağır konuşmamak için kendimi tutuyorum.
Dostum bu yaptığın mukayese bence yanlış, asensio'yu 7,5'a aldılar ama maaşı 10 küsür. Toplam maliyeti 50 milyon fazlası vardır eksiği yoktur.

Ben bu paralara çıkılsın istemem şahsen. Bu yüzden akıl koyulsun istiyoruz. Bence yapılan transferler kötü değil, eksik ve zamanlaması hatalı. Yiğidi vuralım ama hakkını yemeyelim.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Hocanın teknik ekibinde belirlenen bazı sol kanat adayları var.

Şu ana kadar ismi çıkmamış isimler.

(Ertan Süzgün)

Çevrimiçi ardiles

sen çok güzel söylemişsin başta, kulübün en değerli varlığı taraftar’dır diye. Bu kulübün sahibi semt ve taraftardır. Beşiktaşın genleri, tarihi, ruhu ve kimyası sahipliğe değil özgürlüğe uyumludur. Senin glasgow-celtic gibi delikanlı rekabetin yok, en batık feda sezonunda komidine para koydum diyen rakiplerin var. Bu coğrafyada korku pompalamana gerek yok, korku imparatorluğunun ta içinde yaşıyoruz zaten. İşin özeti, Beşiktaş gerekirse kümeye oynar, düşer, amatör olur ama sahibi olmaz, Beşiktaşlılığı siz anlamamışsınız belliki!! Bunu tekrar hatırlatacak başkan lazım işte..
Hoşuna gitmese de yerli yabancı sahibi var Beşiktaşın. Duygusal bağları yok, zaten ihtiyaç ta yok. Parasına bakıyor adam. Biz olayın mali tarafındayız ve onlar açısından bakıyoruz. Satış kelimesini duyan Türkiyedeki taraftarlar kendini kirlenmiş hissediyor. Bedenimi satın alabilirsin ama ruhumu asla! Bu kadar abartmayalım, denge önemli. Beşiktaşı değil, parasını seven adam lazım bize.

Çevrimiçi Tass

....... Bence yapılan transferler kötü değil, eksik ve zamanlaması hatalı. Yiğidi vuralım ama hakkını yemeyelim.

senle hemfikirim. yıllardır bu oranda "düzgün" adamı tek transfer sezonunda alıp üzerine bu kadar gereksizi göndermedik. sadece zamanlama... cerny çok rahat alınırdı shatkar oncesi. belki 1-2m fazla olurdu ama alınırdı. inanın sadece o transfer bile uefa veya konferans ya da en azından alanya maclarından bir kaçını değiştirebilirdi. bilalı izledikten sonra kanat olsa ne kadar değişimiş dedim kendi kednime.

Çevrimiçi tolga1903

Gelen başkan sahip gibi davranmıyor mu ne farkı var adama sol kanat aldıramadık 3 aydır işte sen ben olsak koşa koşa gider 3 tane kanat alırdık şu takıma yalvar yakar cerny getirdiler eylül 1'de. Ne istedi de genel kurul vermedi serdal adalı'ya? Bu kulüplere başkan olan kişi ve yönetimi fiilen oranın sahibi oluyor ali koç'u devirebildiler mi 10 yıldır herif para basıyor kulübe, babasından kalma mülk gibi evirdi çevirdi yıllardır ama sorsan fener'e de kimse sahip olamaz bla bla. Anç gibi bir hain hala genel kurulda alkışlanıyor yüzüne tükürülmesi gereken adam itibar görüyor bu kulüpte biz hiçbir şeyiz taraftar olarak sadece seviyoruz ve destekliyoruz hepsi bu cebimizde 5 kuruş olmasa bizi stadın etrafında gezdirmezler ne taraftar sahipliği bunların hepsi birer kapitalist şirket ve yönetimleri de kendilerine tanımlanan süre boyunca şirket "sahipleri".
[ Son Düzenleme: Bugün, 16:48:16 tolga1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

senle hemfikirim. yıllardır bu oranda "düzgün" adamı tek transfer sezonunda alıp üzerine bu kadar gereksizi göndermedik. sadece zamanlama... cerny çok rahat alınırdı shatkar oncesi. belki 1-2m fazla olurdu ama alınırdı. inanın sadece o transfer bile uefa veya konferans ya da en azından alanya maclarından bir kaçını değiştirebilirdi. bilalı izledikten sonra kanat olsa ne kadar değişimiş dedim kendi kednime.
Dilimizde tüy bitti bunları söylerken, çözümü hoca değişikliğinde bulduk.

Biz takım kuracaksak, bir yapı oluşturacaksak yerli hocalarla bunu yapmamız çok zor. Hoca değişikliği sonrası Graf konusunda ısrarcı olmalıyız. Sergen hocanın graf ile çalışmasını sağlamalıyız.

Aynı şekilde başkana da futbol konusunda yardımcı futboldan anlayan bir yönetici lazım. Ağzı laf yapan biri olursa katmerli olur.

Bunlar sağlanmazsa gelecek eleştirilere hazırlıklı olsunlar.

Dostum bu yaptığın mukayese bence yanlış, asensio'yu 7,5'a aldılar ama maaşı 10 küsür. Toplam maliyeti 50 milyon fazlası vardır eksiği yoktur.

Ben bu paralara çıkılsın istemem şahsen. Bu yüzden akıl koyulsun istiyoruz. Bence yapılan transferler kötü değil, eksik ve zamanlaması hatalı. Yiğidi vuralım ama hakkını yemeyelim.

dostum bizim kadromuz zaten yetersiz bize net isimler lazım önünde semedo alırsın gider taylanı alırsın yedek olarak kimse laf etmez.

Ama elinde svensonn varken gidip taylana 6 milyon € verirsen sen ne bok yiyorsun derler adama.!

Maliyet hesabı yapa yapa bu hale geldik zaten biz de az buz para harcamadık transfere sadece gelecek yıllara taksitler halinde böldük bizimkiler parayı saçma sapan harcamayı seçiyor hepsi bu.

Etiketler: