2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

tolga1903, KartalınGücü, Monza, Yokmessi, Özgür Gültekin, Zafer55, mtorunlu, Serdar3444, Rasim, kartalizma190399, Samet Ç, annoca, Umutcan Kaya, maıden, underworld, kahyaoglueren, hasankale, NioHH, Georgetown, Kartal Ç, murat, yorgo_d(geodem), sefaköykartali, Kapkarakartal, ulumemo, Gökhan Kurt, golazokartal, murat baltacı, emre_1978, Ravenman, aoguzd, Sinan66, 38life, OnurG, ugurkartalizma, matias_27 ve 325 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 355051 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi KartalınGücü

Yabancı hoca için pusu kuranlara söyle sen bence bunu. Yerli hoca istemeyenlerde pusu kültürü pek olmaz.

Yerli yabancı farketmez. Herkes için söylüyorum. Konu hocanın milliyeti değil , hatta yeterliliği de değil. Sergeni, Şenolu, Valerieni, Oleyi sevmiyorsun diye başarısız olmasını da ummazsın ya. Addam forumda neredeyse alenen yazıyor pusudayım her hatalı pasta her puan kaybında diye daha imzası açıklanmadan nerede yok o kültür?

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Manası çok derin  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 15:24:04
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
İflas bayrağını çekeriz o zaman

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iflas etmiş biri tekrar nasıl iflas etsin 😂

Çevrimiçi Yokmessi

Şimdi 2 tane çok iyi kanat gelse, maçta sol kanat rakip oyuncuyu çalımlayarak sıfıra inip arka direğe topu çıkarsa, diğer yeni kanat oyuncumuzda topu kontrol edip penaltı noktasındaki abrahama çıkarsa o da golü yazsa mesela
Sergen iyi hoca ole kötü hoca mı olacak?
Bizim taraftarın yönetimin oyalamalarından kaçınması lazım, sancho ile 15gün uyuttular.... turnuvadan elendiysek %60 ini yönetime yazarım.

Çevrimdışı mellfred

Ole tazminat almadan gitmiş..
ole düzgğn  adamdı yönetim yanlıştı
tabiki biz düzgün olanı gönderdik
bu ülkede ne doğru ki

Şimdi 2 tane çok iyi kanat gelse, maçta sol kanat rakip oyuncuyu çalımlayarak sıfıra inip arka direğe topu çıkarsa, diğer yeni kanat oyuncumuzda topu kontrol edip penaltı noktasındaki abrahama çıkarsa o da golü yazsa mesela
Sergen iyi hoca ole kötü hoca mı olacak?
Bizim taraftarın yönetimin oyalamalarından kaçınması lazım, sancho ile 15gün uyuttular.... turnuvadan elendiysek %60 ini yönetime yazarım.
Bir soruda ben yönlendirmek istiyorum size.

Lozan macında 1 tane kanat gelmiş olsaydı isimden bağımsız sen oyunda bir değişiklik olacağını düşünüyor musun ?

Takımın kanat eksikliği olduğu hep bir gerçek kaç senedir bunu dile getiriyoruz ama olenin herhangi bir oyun planı yoktu şu kadro lozanı yenmek için uçuk kaçık bir kadro olmasınada gerek yoktu.7 kişiyle defansif kadro çıkardı.Patrik gibi bölgesel amatör lig takımını 400 bin € luk takımına evimizde 2 gol yedik az kala eleniyorduk.Shaktar karşısında amatör lig takımı gibi gösterdi bizi.Panatinaykos eledi servette kafa tuttu shaktara hiçbir şey oynamadılar bizim hoca sağolsun karşımızda barca var gibi hissettirdi.

Suçun büyük cogunlugunu ben yönetime yazarım ama o konuda haklısınız birincisi bu hoca ile olmayacağını görüp neden bu sezona başladın geçen seneden belliydi bu hoca ile olmayacağı.Neden transferler geç kaldı diye eleştirebiliriz ikincisi.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 15:37:07
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
Yerli yabancı farketmez. Herkes için söylüyorum. Konu hocanın milliyeti değil , hatta yeterliliği de değil. Sergeni, Şenolu, Valerieni, Oleyi sevmiyorsun diye başarısız olmasını da ummazsın ya. Addam forumda neredeyse alenen yazıyor pusudayım her hatalı pasta her puan kaybında diye daha imzası açıklanmadan nerede yok o kültür?
ben sergeni severim ama sergen hoca değil beşiktaşın başında işi yok bu sevip sevmemekle alakalı değil  bak şenolu sevmem 10 yıl beşiktaşta olsa on kere şampiyon olsa yinede kovun derim beşiktaşın şemol gibi biriyle işi olmaz olamaz sergen aymı katagoride değil beşiktaşın başına geldi diye dizimi dövmem ama sergen hocalığın h sinden bi haber burda sende takımın başına geçsen sergen kadar hocalık yaparsın emin ol ama hocalık dışındaki konularda tamda beşiktaşda olması gereken adam en güzel yanı içi dışı bir istesede gizli kapaklı işleri beceremez dili sivride olsa beşiktaş için doğru olanı söylüyor aslında sadece üslup yanlış tepki çekiyor
Tabiki şampiyon olmak istetim bu sene şenol ilemi şampiyon olalım sergen ilemi dense 100 kere sergen derim  ama sergen hoca değil altını çok sağlam adamlarla donatmak lazım özellikle kondisyoner şart hep sıkıntılı oyuncu aldık sergenle devre arası olmadan hepsini çimlerden toplarız çıkaracak takım bulanayız zaten kadro çok dar

Çevrimiçi hasankale

Rıdvan niye yok sakat mi ?

geldiğinden beri sakat o salonda calısıyor milli aradan sonra anca döner.

Çevrimiçi Yokmessi

Lozan macında 1 tane kanat gelmiş olsaydı isimden bağımsız sen oyunda bir değişiklik olacağını düşünüyor musun ?

Takımın kanat eksikliği olduğu hep bir gerçek kaç senedir bunu dile getiriyoruz ama olenin herhangi bir oyun planı yoktu şu kadro lozanı yenmek için uçuk kaçık bir kadro olmasınada gerek yoktu.7 kişiyle defansif kadro çıkardı.Patrik gibi bölgesel amatör lig takımını 400 bin € luk takımına evimizde 2 gol yedik az kala eleniyorduk.Shaktar karşısında amatör lig takımı gibi gösterdi bizi.Panatinaykos eledi servette kafa tuttu shaktara hiçbir şey oynamadılar bizim hoca sağolsun karşımızda barca var gibi hissettirdi.

Suçun büyük cogunlugunu ben yönetime yazarım ama o konuda haklısınız birincisi bu hoca ile olmayacağını görüp neden bu sezona başladın geçen seneden belliydi bu hoca ile olmayacağı.Neden transferler geç kaldı diye eleştirebiliriz ikincisi.

Reis adam önden basıyor yiyoruz, geride karsiliyor yiyoruz, ne denese olmuyor, her pozisyonda her oyuncuyu denedi maclarda, mac icinde kanat degistirdi vesayire. Son maç 6 defansla çıktı deniyor kulubede sadece muçi var, muçi de sahada olsa bu sefer hamle oyuncusu bırakmadı diye eleştiriceksiniz. Bak en basit en güzel örnek yine pasta örneği. Şu örnek beşiktaşın özetidir ya, çilek yok muz yok bi kek bir krem şanti var meyveli pasta bekliyorsunuz. Yok işte yok. Sergene muzu kivisi çileği alındıktan sonra pastayı yapınca hoca mı olacak diyorum?
Iki hocayada aynı malzemeleri var sezon sonu olenin daha iyi yerde bitirecegine eminim, çünkü özellikle fizik tarafında fark yaratacaktır.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 15:46:20
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena

sergenle bak bakalım avrupada ne yapmışız paoka elendik rezil bir oyunla unuttunmu ben o gün sergene suç bulmadım yönetime kestim cezayı ama sen dünü unutmuşsun demekki bugün oleyi suçluyorsun o gün sergenin başına gelenle bugün olenin başına gelen şey birebir aynıydı
Dürüst olmak lazım yoksa düzgün bir oyun planıyla o günde paok elenebilirdi
Biz sergenin nasıl gittiğini unuttuk herhalde eskiler ne demiş gidenin topuğuna bakmayacaksın demiş

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 15:48:04
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
sağlam olduğu bir zaman yokki

Çevrimdışı Savaş

ben sergeni severim ama sergen hoca değil beşiktaşın başında işi yok bu sevip sevmemekle alakalı değil  bak şenolu sevmem 10 yıl beşiktaşta olsa on kere şampiyon olsa yinede kovun derim beşiktaşın şemol gibi biriyle işi olmaz olamaz sergen aymı katagoride değil beşiktaşın başına geldi diye dizimi dövmem ama sergen hocalığın h sinden bi haber burda sende takımın başına geçsen sergen kadar hocalık yaparsın emin ol ama hocalık dışındaki konularda tamda beşiktaşda olması gereken adam en güzel yanı içi dışı bir istesede gizli kapaklı işleri beceremez dili sivride olsa beşiktaş için doğru olanı söylüyor aslında sadece üslup yanlış tepki çekiyor
Tabiki şampiyon olmak istetim bu sene şenol ilemi şampiyon olalım sergen ilemi dense 100 kere sergen derim  ama sergen hoca değil altını çok sağlam adamlarla donatmak lazım özellikle kondisyoner şart hep sıkıntılı oyuncu aldık sergenle devre arası olmadan hepsini çimlerden toplarız çıkaracak takım bulanayız zaten kadro çok dar
Tam da bundan dolayı başarılı olamayacağını düşünüyorum. Yanında önceden kafa adamlar vardı. Murat, Çağdaş vs. Şu an onlar yok.

Ekibi zayıf. Güclendirmesi lazim. Sergen'in elinde sihirli bir değnek yok.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Reis adam önden basıyor yiyoruz, geride karsiliyor yiyoruz, ne denese olmuyor, her pozisyonda her oyuncuyu denedi maclarda, mac icinde kanat degistirdi vesayire. Son maç 6 defansla çıktı deniyor kulubede sadece muçi var, muçi de sahada olsa bu sefer hamle oyuncusu bırakmadı diye eleştiriceksiniz. Bak en basit en güzel örnek yine pasta örneği. Şu örnek beşiktaşın özetidir ya, çilek yok muz yok bi kek bir krem şanti var meyveli pasta bekliyorsunuz. Yok işte yok. Sergene muzu kivisi çileği alındıktan sonra pastayı yapınca hoca mı olacak diyorum?
Iki hocayada aynı malzemeleri var sezon sonu olenin daha iyi yerde bitirecegine eminim, çünkü özellikle fizik tarafında fark yaratacaktır.

Biz aramızda bir ilk 11 çıkartsak şöyle çıkardık.

Mert

Taylan     Paulista   Emirhan      Jurasek

Ndidi       Orkun

Muci                Rafa                  Joa  Mario

Abraham

Kötü mü bu kadro ? Hoca nasıl çıktı peki ?

Mert

Svensonn    Paulista      Felix

Taylan     Ndidi       Orkun             Emirhan

Rafa            Joa Mario

Abraham

Sol stoper adamı ilk maç sağ stopere koydu sol ayaklı adamı bu maçta svensonn yer acmak için emirhanı sol stoper adamı sol kanat olarak oynattı 60 metre git gel dedi stoper olan bir adama.Orda iyisiyle kötüsüyle jurasek vardı ilk maçta pekala oynattı.

İyi hoca elinde ki malzemeyle pasta yapmasını bilendir iyi malzeme ile herkes pasta yapar. Salihi,kartalı ortaya atarım rafayı kanada atarım farklı bir şey denerim.

Çevrimiçi Monza

dedim ya dün gitti diye 🙄

Resmi imza atılmamış anladığım kadarıyla, ancak anlaşmışlar. Umalım ki son saniyede bir pürüz çıkmasın.

Çevrimiçi hasankale

Paulista kronigine güvenip nasıl yola ciktilar hayret bir durum.Aslinda makul bir fiyata fenerden djku alınsa iyi olur .

sergenle bak bakalım avrupada ne yapmışız paoka elendik rezil bir oyunla unuttunmu ben o gün sergene suç bulmadım yönetime kestim cezayı ama sen dünü unutmuşsun demekki bugün oleyi suçluyorsun o gün sergenin başına gelenle bugün olenin başına gelen şey birebir aynıydı
Dürüst olmak lazım yoksa düzgün bir oyun planıyla o günde paok elenebilirdi
Biz sergenin nasıl gittiğini unuttuk herhalde eskiler ne demiş gidenin topuğuna bakmayacaksın demiş

Oyun olarak ezildiğimizi hatırlamıyorum ben o maçlarda.Çok aciz gözüktüğümüzü de hatırlamıyorum bu maçlarda olduğu gibi futbol bu elbette kaybedecek ama oyun anlamında bir ışık verir dersin ki sabredelim olur bu hocadan siz oleden o ışığı aldınız mı kimse alamadı.

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Biz aramızda bir ilk 11 çıkartsak şöyle çıkardık.

Mert

Taylan     Paulista   Emirhan      Jurasek

Ndidi       Orkun

Muci                Rafa                  Joa  Mario

Abraham

Yedek kulübesinde 2-3 adam olsa belki böyle çıkardı. Maalesef yönetim transferleri yeni hocaya sakladığı için bunu hiçbir zaman bilemeyeceğiz.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Paulista kronigine güvenip nasıl yola ciktilar hayret bir durum.Aslinda makul bir fiyata fenerden djku alınsa iyi olur .

yine sakatlanmıs 2-3 hafta.Tiagoyu almadık mı yerine  :alala:

Çevrimdışı levitate

Oyun olarak ezildiğimizi hatırlamıyorum ben o maçlarda.Çok aciz gözüktüğümüzü de hatırlamıyorum bu maçlarda olduğu gibi futbol bu elbette kaybedecek ama oyun anlamında bir ışık verir dersin ki sabredelim olur bu hocadan siz oleden o ışığı aldınız mı kimse alamadı.
aciz gözükmedik mi o şl maçlarını izlemedin mi, bi baştaki dortmund maçı iyiydi kalanı rezillik
bipbipbupbup

Çevrimiçi Monza

Giden oyuncular(20)

Onur Bulut (31)
Arthur Masuaku (31)
Jackson Muleka (25)
Ciro Immobile (35)
Göktuğ Baytekin (20)
Bakhtiyor Zainutdinov (27)
Kerem Atakan Kesgin (24)
Gedson Fernandes (26)
Azad Demir (21)
Semih Kılıçsoy (19)
Yakup Arda Kılıç (20)
Can Keleş (23)
Fahri Kerem Ay (20)
Élan Ricardo (21)
Tayfur Bingöl (32)
Emrecan Terzi (21)
Alex Oxlade-Chamberlain (32)
Amir Hadžiahmetović (28)
Moatasem Al-Musrati (29)
Jean Onana (25)

Gelen Oyuncular(8)

Wilfred Ndidi (28)
Taylan Bulut (19)
Tiago Djaló (25)
El Bilal Touré (23)
Rıdvan Yılmaz(24)
Tammy Abraham(27)
Orkun Kökçü(24)
David Jurásek(24)

Giden listesinde 20 isim var.
Semih ve belki Al Musrati tartışılabilir.
Çoğu ıskarta veya bal yapmayan arı kontenjanındaki bu kadar futbolcuyu elden çıkartmak az buz bir başarı değil. Tarihte böyle bir temizlik harekatı oldu mu, hatırlamıyorum. Bu konuda yönetim çok büyük iş yaptı, benim düşüncem bu yönde.

aciz gözükmedik mi o şl maçlarını izlemedin mi, bi baştaki dortmund maçı iyiydi kalanı rezillik

dortmund macından sonra 14 tane sakatlık oldu çünkü.Ajax deplasmanına 2 tane alt yapından cocukla oynamak zorunda kaldık bunlar unutulmus hep.Hayatlarında ilk defa resmi maca cıktılar o da ajax deplasmanı.Lig macında bile ilk 11'e adam bulamıyorduk.

Çevrimiçi Monza

Giden listesinde 20 isim var.
Semih ve belki Al Musrati tartışılabilir. Kendi ayrılmak istediğinden Gedson istisna.
Çoğu ıskarta veya bal yapmayan arı kontenjanındaki bu kadar futbolcuyu elden çıkartmak az buz bir başarı değil. Tarihte böyle bir temizlik harekatı oldu mu, hatırlamıyorum. Bu konuda yönetim çok büyük iş yaptı, benim düşüncem bu yönde.

Etiketler: