2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Tass, KartalınGücü, Özgür Gültekin, Savaş, bull74, golazokartal, maıden, Irakleio, Yancos, Ravenman, sozkul, Rasim, safak_01, Akil Emre, Samet Ç, annoca, cornelius, isaacXL, Georgetown, gokhans, Umutcan Kaya, Gökhan Güvenç, sefaköykartali, hasankale, NioHH, Gökhan Kurt, blackeagle35, Liquidator, mtorunlu, Sinan66, Serdar3444, murat baltacı, Bülent Yiğitcan, tolga1903, Kapkarakartal, Monza, Yokmessi, Zafer55, OnurG, Yusuf Berberoğlu, murat, ulumemo, ugurkartalizma, matias_27, Kartal Ç, LORDBJK, COB, yaço58, kahyaoglueren, kartalizma190399 ve 459 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 312357 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

https://x.com/kartalanalizcom/status/1957549088263795032?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Sallıyolardır demek istiyorum ama yönetim böyle bişey düşünüyorsa yaza bidaha seçime gideriz
emre bol'u ciddiye almam şahsen fb trolü
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/kartalanalizcom/status/1957549088263795032?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Sallıyolardır demek istiyorum ama yönetim böyle bişey düşünüyorsa yaza bidaha seçime gideriz
Adamlar algı yapıyorlar.  Beşiktaşlı demeye ağzım varmayan basın mensupları da aynı algının doğrultusunda yazıp duruyor. Prim vermemek lazım
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Aldığım bilgiye göre, Vasco de Gama’nın rotası bugün itibarıyla Cuesta’dan Paulista’ya döndü.

(Uğur Karakullukçu)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

Adı geçen kanatlardan Davitashviliyi daha çok istiyorum açıkçası, burada bizim tribünlerle yeni bi ghezzal katkısı verebilir gibi geliyor. Sanchoya 9 maaş - 15 bonservis yerine Davitashvili + baba stoper çekerim, cerny alırım, yedek forvet alırım.

Çevrimdışı sEuL

emre bol'u ciddiye almam şahsen fb trolü
Boyle oe’larini direkt mahkemeye vereceksin işte yalan haber üretmekten. Resmen göz göre klubu karistirmaya çalışıyor (Hakaret Yasak)₅ herif

Çevrimdışı levitate

redmond kwp'ye bizi kötülemiş oha
bipbipbupbup

Çevrimdışı sEuL

Aldığım bilgiye göre, Vasco de Gama’nın rotası bugün itibarıyla Cuesta’dan Paulista’ya döndü.

(Uğur Karakullukçu)
Gina geldi şu haberlerden, iki aydır Ox gitti gidiyor, Svenson’u Kocaeli istiyor, Tayyip ve Tayfur’a Tr’den bircok teklif var, Onana Genoa ya gidecek yine, Udokhai’ye teklif gelecekmiş, Salih’te mutsuzmuş gidecekmiş, Vasco Paulista’yi takibe almış, Rashica’ya İtalya’dan ilgi varmış ama bir türlü gitmiyor gidemiyor hiç biri

Çevrimiçi mayguntr

redmond kwp'ye bizi kötülemiş oha
ox degil miydi kotuleyen :D

millet resmen ufacik acik ariyor besiktasa yuklenmek/gommek icin her yerde, soylenenlerin yuzde 90'i yalan haber.

oyunculara gelen elestiriler (sezon acilmadan fiziksel tempolarina yorum yapildi, en fazla gol asist katkisi yapan rafa gunah kecisi yapilmaya calisiliniyor) hocaya yapilanlar, yonetim bile cok fazla elestiriliyor bence, avrupada transfer donemi bitmeden 5 oyuncu alip (orkun, ndidi, tammy, jurasek, taylan) 5 oyuncu yolladilar (Gedson, Semih, Bahtiyar, Onur, Immo, Can) yolladilar, son yillarin rekoru olabilir bizim yonetimler arasinda.

Çevrimdışı underworld

Ahmetcan Kaplan ve Weghorstu alsanıza Ajax’tan ucuza, her ikiside istenmiyor her ikiside ligi tanıyor.

Başka transfer bitiren adam yokmu?

Hep Serdar Adalı Şovunu mu bekleyecez?

Beşiktaşta da başladı bu tek adam yönetimi.
Vegorst bitmiş okeye dönüyor

Çevrimiçi Samet Ç

Davitasvhili daha çok içe kat ederek iş yapan oyuncu arkasına çizgiyi boydan boya kullanan bek lazım bizde varda 2 maçta çöpe çıkarttılar adamı emirhan ile arkalı önlü oynarsa verimi yarı yarıya düşer

Çevrimiçi Samet Ç

Aynı şey taylan içinde geçerli onunda önüne dümdüz çizgiye basan kanat koyarsan o çocukta iki maça çöp ilan edilir

Çevrimiçi KartalınGücü

ox degil miydi kotuleyen :D

millet resmen ufacik acik ariyor besiktasa yuklenmek/gommek icin her yerde, soylenenlerin yuzde 90'i yalan haber.

oyunculara gelen elestiriler (sezon acilmadan fiziksel tempolarina yorum yapildi, en fazla gol asist katkisi yapan rafa gunah kecisi yapilmaya calisiliniyor) hocaya yapilanlar, yonetim bile cok fazla elestiriliyor bence, avrupada transfer donemi bitmeden 5 oyuncu alip (orkun, ndidi, tammy, jurasek, taylan) 5 oyuncu yolladilar (Gedson, Semih, Bahtiyar, Onur, Immo, Can) yolladilar, son yillarin rekoru olabilir bizim yonetimler arasinda.

Çok yoğun bir saldırı var kulübe, sarıların hırsız olanı kendileri 3 tane komik penaltı almalarına rakiplerinin kolayca kırmızı görmesine, aleyhlerinde verilmeyen penaltı ve sarı kartlara ve faulle attıkları gole rağmen (bütün bunlar 2 maçta oluyor:)) 2 gündür bizim penaltı için algı yapıyorlar. Hocadan tut Rafaya, Tammy'ye, komik bir sarı kart alan Ndidi'ye sallayıp, sosyal medyadan tvlere kadar bu sene de fark yer diye ağız birliği konuşuyorlar.

Neden? Planları bozuldu, bu maçta puan kaybı için her şey hazırlanmıştı HUM undan Özgürüne kadar, 90+6 da gelen gol planları bozdu hakemlere skoru dengeleyecek zaman bırakmadı.

Sarıların loser olanı zaten 2.liği kabullenmiş yarışacak bir Beşiktaş istemiyorlar. Onların ittirilme planları da gene 90+4 te Talisca tarafından bozuldu orada da alanları kalmadı.

Taraftarın bu sene çok akıllı ve sabırlı olması lazım, bizimkiler de şimdiden başlamış Rafa takımı bozuyor, Tammy beceriksiz, o çöp bu bilmemne falan malesef renklilerin kayığına ister istemez binmeye hazır olup da kendine Beşiktaş'lı diyen de çok var.

Çevrimiçi Tass

arkadaşlar burada özellikle lauriente hakkında şupheli hatta olumsuz yorumlar vardı.. sebebini şimdi anladım sanırım.

soru işareti olanlar aşağıdaki videoyu izlemişlerdir diye düşünüyorum;

ne hikmetse bu video hem kötü bir çekim hem de sadece kaleci üstüne vurduğu topları gösteriyor. welcome to beşiktaş ta yazmışlar başlığa. ilginç.. bilerek taraftarın tepkisini mi almak istediler de mi böyle algıya gittiler diye komplo kurmuyor değilim.

halbuki bu futbolcunun meziyetlerini göstermek istesen son iki sene'nin skills videoları var. onlara bakın;

vakti olanlar lütfen dediğim 3 video'ya sırayla baksınlar. bunu rica etmemin sebebi şüpheli bir algı operasyonu hissiyatı vermesidir.

yani içlerinde en yeni çekilen video, hem en uzun olanı hem de isminde beşiktaş geçendir. verdiğim ilk videodan bahsediyorum... b.k gibi çekim ve hep lauriente'nin, gol da olsa, düz vuruşlarını gösteriyor. skills adına pek birşey de vermiyor her nedense 10+ dk videoda.

sonradan verdiğim 2 videoya da bakınız orada adamın ne kadar meziyetli olduğu çok aşikar. hızlanması, driblingleri, özellikle de uzaktan şut ve frikiklerine bakınız. acayıp kaliteli hareketler ve bunların hibiri ilk yani adında beşiktaş geçen videoda yok.

belki fazla aberttım olayı ama lauriente hakkında net olmayanlar verdiğim son 2 videoya bir daha baksınlar. adam tam aradığımız kanat oyuncusu gibi geldi.

Çevrimiçi Akil Emre

Yine güzel bekliyoruz hem gidecekler hem gelecekler için herşey tozpembe.

Çevrimiçi Savaş

Millet çatır çatır, biz hala düşünüyoruz. Az da bugün düşünüp planlayalım bakalım.

Çevrimiçi Tass

şimdi fb hem nene hem de kerem mi çekecek sol kanada? her iki isim de 20'şer milyon euro bonservisli..

Etiketler: