bizim en buyuk problemimiz besiktas olarak hep duygusal yaklasıyoruz her olaya. tamam yine duygusal olalım, bizim yapımızda vefa var.. ama yıllarca vedalasamama sorunu var... bak 34 yasına gelmis ve 1 sene boyu sakatlık gecirmis oyuncuyu 2 yıl uzatıyoruz (necip). bunun gibi tonlarca ornek var. rakiplerimizde ise bu oran sıfır. adamlar isi biteni yolluyor.
rafa harika bir futbolcu. ama onun sansızlıgı b.k gibi takıma geldi, 1 bucuk senede de verebilecegini verdi. bundan sonrası, benim yorumum bu istatistikleri bulamayacak.. bir de rafaya gore sistem sorunu var. adam ikinci forvet olarak oynuyor ama bir yandan 10 numaraya yani merkezde oyun kurmasını bekliyoruz. cok top kaybediyor cunku bu adam alıp uzayacak bir oyuncu.. bir orkun degil. ben ya onun yerine orkunu koyar 8e birini alırım ya da orkunun yanına ikinci bir 8 alıp cıft merkez ortayla oynar ndidiye supurmesi icin gorev verirdim.
her acıdan gitmesi bize mantıklı geliyor.
Sağ bekin kötü. Yedeği yok...Onun yerinde 3 adam izledik tayfur tayyip necip.. 3 ü de sağ olsun svenson iyiymiş dedirtti.
Sol bekin soru işareti...yedeğin emrecan belki 1.ligte forma bulabilir.
Sol stoperler idare eder ama sağda emekliliği geçmiş paulistayı tayyip ve necip yedekliyor.
Kanatın yok
2.bir santraforun yok.
Bu durumda rafadan daha iyisini istemek : pencersi halısı perdesi olmayan evde çamaşır makinesini satalım da yerine kurutmalısını alalım gibi oluyor 😊
Kaliteli futbolcu farklı pozisyonlarda farklı anlayışta futbol oynayabilir. İyi bir takımda rafadan daha fazla verim alınabilir.
Rafa tek hücum planımızdı.90 dakikada topun ayağında durması gereken süre 2-3 falanken 6-7 dakika oldu.orkun ve ndidi ile bu süre 4-5 e düşer. İki tane de kanat olursa o zaman 2-3 olur.
Rafadan iyisini istemeye itirazım yok.
Rafa satılırsa daha iyisini getireceklerine de inancım yok.