Ben gerçekten şu haldeyken hala eleştiri oklarını hocaya yöneten herhangi bir kişiyle futbol konuşmam. Yani gerçekten akıl almaz bir durum. Yani cehaletten mi kaynaklı yoksa neden kaynaklı bilmiyorum ama şu haldeyken ilk olarak hocayı eleştiren biriyle ben gerçekten futbol konuşamam. Ne burada ne de X'de.
Ve bu takımın taraftarına müstehak gerçekten, o kadar isim, o kadar futbolcu ile adımız geçtiğinde yok o olmaz, yok şu olmaz, yok daha iyisi lazım. Yani ismi geçen futbolcuları her defasında rakip takımın yaptığı transferlerle kıyaslayıp, o olmaz, bu olmaz diyerek sahada hiç kimse yürümüyor. Bu gün şurada, 6 numarada Cajuste oynasaydı, sağbekte Emerson oynasaydı, kanatta Cerny oynasaydi bu seviyeden çok daha iyi olurdun. Onu geçtim Kerem Aktürkoğlu'nu istemeyen bir taraflar kitlesi var, neden efendim namaz kılıyormuş, dindarmış ne bileyim. Beynini kullanamayi reddeden böyle bir camiaya müstehak bu sonuçlar.
Hocanın başkan ve oyuncular kadar suçu var.
Bu Arroyo, Ricardo ve Semihın suçu ne biri anlatsın?
Nedir abi Joa Mario aşkı? Semih veys Artoyo bundan dahs kötümü oynar? Zaten maç gitmiş Joa Mariodan daha kötü olsalar ne olurki?
Geçen sezon havlu attıktan sonra dadece Joa Mario ve Oxlade gördük her maç. İki tane gencecik oyumcu aldın onları oynatsaydın 20 maçlık tecrübeleri olurdu onlaro kazanırdın.
Bunların rıskını Ox ve Joao Mario’ya verdinde ne oldu?
Semih ne yaptı çok merak ediyorum. Ole geldiğinden beri Semih eski Semih değil.
Böyle bir rövanşta Demir Ege ve Kartal ile başkamak hiç mantıklı değildi. Sert başlaman lazımdı koy Amir’i, Salih’i veya Musrati’yi tecrübe konuşsun.
Neyseki başladın gençlerle, 45 te çıkarmak nedir? Hoca bugün Demir Ege’nin kariyerini bitirdi, artık unutun onu. Bu sezon daha hiç oynamayak ve Mardinspor’a kiralık verecekler. 45te oyuncu çıkarmı? En nefret edilen dakika. Maç zaten bitmiş, ne yani 5 tanemi atacaktın?
Juraseki de kaybettin. Bir maç kötü oynadığı için ikinci maçta 88te oyuna sokuyon dalga geçer gibi. Artık onuda kaybettik. İyi bir hoca Juraseke moral vermek için bu maç ilk 11 de başlatırdı.
Bu adamdan hoca olmaz. Hagi’den de hoca olmazdı, Alex’ten de hoca olmaz.
Pantolunun iç cebi gibi tanıdığı United’ta bile vasatı geçemedi.