2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

levitate, Samet Ç, gokhans, mayguntr, NioHH, Umutcan Kaya, tolga1903, golazokartal, murat, Monza, hasankale, bull74, Kapkarakartal, celiker1, LORDBJK, cornelius, murat baltacı, Sinan66 ve 109 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 40313 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Cerny için 11 istiyorlarmış sağ tarafa çok iyi olur ters ayaklı orta saha ve hücumu bu sene kursunlar bir şekilde yarışırız geri kalanı da devre arası ve bir sonraki sene hallederiz

Çevrimiçi Samet Ç

Benim başkana olan umudum o kadar kötü işte. Masuaku'ya bile tamam diyorum. Zorlasan Svenson'a da fit olurum. Nolur yanılayım ya.
tek umudum Graf tabi o da gerçekten çalışmaya geldiyse hoca başkan falan hikaye bunlar düzgün kadro mühendisliği yapamaz

Çevrimiçi levitate

Benfica Burnley'den satın alma opsiyonuyla kiraladığı ZEKİ AMDOUNİ'nin satın alma opsiyonunu kullanmayacağını açıklamış. Trabzon'lu babadan,Tunus'lu anneden doğma Zeki Amdouni'nin küçükken odasının duvarlarında Beşiktaş posterleri,üzerinde Beşiktaş eşofmanlarıyla paylaşımları var.Twetterda şu an çocuk için ComeToBeşiktaş yangını yapılıyor.Yalnız çocuk 24 yaşında ve gerçekten çok yetenekli.Omasını isterim transferinin.Siz ne düşünürsünüz?

avrupa'daki teklifleri bekleyecekmiş ona göre diyorlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Cerny için 11 istiyorlarmış sağ tarafa çok iyi olur ters ayaklı orta saha ve hücumu bu sene kursunlar bir şekilde yarışırız geri kalanı da devre arası ve bir sonraki sene hallederiz
Bizimkiler pahalı bulurlar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi celiker1

Svensonun yanına ben Necipi de koyarım. Su takımda Necipten beklenecek tek şey bu saatten sonra abilik ama o liderliğe sahip olmadığı da şu aldığımız garip sonuçlardan gözüküyor.
Onu hiç söyleme zaten😔 Kulübün durumu=Necip
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

lindelöf yorum @Samet Ç
sakatlık sıkıntısı olmasa gelsin hemen başlasın profil doğru
[ Son Düzenleme: 20 Mayıs 2025, 21:53:42 Samet Ç ]

Çevrimiçi celiker1

Bizimkiler pahalı bulurlar.
Kulübün şu anki bütçesiyle para harcayarak kadro kurmada Gs-Fb ile yarışamayız gözüküyor.Ligde iddalı olabilmek için senin  13-14 kişilik dar kadro planlaması yaparak ilk 11 de 3-4 mevkide rakiplerinden iyi olmayı hedeflemen lazım.Diğer kalan 5-6 kişilik mevkidede rakiplerin bir mevkiye 5-10 milyon euro harcarken sen kurduğun scout ekibi bir kaç milyon euro bulduğun oyuncularla takım oyununu öne çıkararak başarılı olacaksın.Kalede Mert ve Rafa Silva ile hedeflenen futbolcu sayısını 9 a indiriyoruz.Hatta ne kadar kötü desekte Masuaku'da rakiplerimizin sol beklerine baktığımızda aşağıda bir oyuncu değil.15+atacak santrafor,10+ atacak sağ açık,10+ atacak sol açık bulduğumuz an biz her türlü yarışın sonuna kadar içinde oluruz diyorum.Onun için 3-4 futbolcuyada taksitlendirerek vs. 30-40 milyonda harcayalım bari. Ayrıca Gedson'u satarlar mı bilemem ama Gedson satılmasa bile Semih,Musrati,Demir Ege,Muleka satışlarındanda 20-30 milyon euro gelebilir diyorum
[ Son Düzenleme: 20 Mayıs 2025, 22:02:05 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Kulübün şu anki bütçesiyle para harcayarak kadro kurmada Gs-Fb ile yarışamayız gözüküyor.Ligde iddalı olabilmek için senin  13-14 kişilik dar kadro planlaması yaparak ilk 11 de 3-4 mevkide rakiplerinden iyi olmayı hedeflemen lazım.Diğer kalan 5-6 kişilik mevkidede rakiplerin bir mevkiye 5-10 milyon euro harcarken sen kurduğun scout ekibi bir kaç milyon euro bulduğun oyuncularla takım oyununu öne çıkararak başarılı olacaksın.Kalede Mert ve Rafa Silva ile hedeflenen futbolcu sayısını 9 a indiriyoruz.Hatta ne kadar kötü desekte Masuaku'da rakiplerimizin sol beklerine baktığımızda aşağıda bir oyuncu değil.15+atacak santrafor,10+ atacak sağ açık,10+ atacak sol açık bulduğumuz an biz her türlü yarışın sonuna kadar içinde oluruz diyorum.Onun için 3-4 futbolcuyada taksitlendirerek vs. 30-40 milyonda harcayalım bari. Ayrıca Gedson'u satarlar mı bilemem ama Gedson satışmasa bile Semih,Musrati,Demir Ege,Muleka satışlarındanda 20-30 milyon euro gelebilir diyorum

Bojo'yu duyunca benim bütün hayallerim yerle bir oldu abi.

Şuan akıllı bir yönetim ederini bulan kim varsa satar. 4 kişinin yanına gedsonu da eklersek 35leri rahat görürüz. Hatta gedsonu isteyen bir takımla takaslı bir seçenek oluşsa tadından yenmez. Göreceğiz bakalım yaz bizim adımıza nasıl geçecek.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

seneye 4-3-3 oynayacaksak masuaku kurtarır orta sahalaştığı zaman defoları o kadar göze batmıyor ama svensonun herhangi bir formasyonda kurtarma şansı yok kasımpaşada ancak oynar

Çevrimiçi Samet Demir

seneye 4-3-3 oynayacaksak masuaku kurtarır orta sahalaştığı zaman defoları o kadar göze batmıyor ama svensonun herhangi bir formasyonda kurtarma şansı yok kasımpaşada ancak oynar
Bence svenson yerine adam almazlar. Max 5 bilemedin 6 transfer yaparız, biride bojo olur.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bence svenson yerine adam almazlar. Max 5 bilemedin 6 transfer yaparız, biride bojo olur.

Bajo nun videolarını izledim öyle kötü bir oyuncu değil, pas konusunda da gömüldüğü kadar kötü değil ama tabii ki yanına Pasalic tarzı kalite bir oyuncu lazım.
Pasalic-Bajo-Gedson orta sahaI bile kurtarır, Rafayi kanada atarsın.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Puadonun bir kaç maçına denk gelmiştim gerçekten sahada farkedilen oyuncu.
İspanyol oyuncular için tek cekincem düzen oyuncusu olmaları, işler biraz kakafonik tonda olursa sudan çıkmış balığa dönüyorlar.

Çevrimiçi Samet Ç

Puadonun bir kaç maçına denk gelmiştim gerçekten sahada farkedilen oyuncu.
İspanyol oyuncular için tek cekincem düzen oyuncusu olmaları, işler biraz kakafonik tonda olursa sudan çıkmış balığa dönüyorlar.
ispanyollar tutmuyor burada hiç girmeye gerek yok

Çevrimiçi celiker1

Bajo nun videolarını izledim öyle kötü bir oyuncu değil, pas konusunda da gömüldüğü kadar kötü değil ama tabii ki yanına Pasalic tarzı kalite bir oyuncu lazım.
İleride iyi olabilir ama bugün için fark yaratacak kapasitede gözükmüyor. Şu an için 2-3 milyon euroya zar atamayız. Bu zamanda altı numaraya para harcayacağımız oyuncu net olmalı
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi celiker1

Hücumculara yani santrafor,sağ,sol açık oyuncularına para harcayıp kalan sağ bek,6 ve 8 pozisyonlarında Graf ve ekibine "Hadi gösterin yeteneğinizi" dememiz lazım.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Svensonn yerine adam alınmalı alınan adamın arkasınada Taha Şahin alınmalı

Çevrimiçi Samet Demir

Ricardo ve Arroya videolarda daha çok göze batıyordu. O nedenle Bojo'ya güvenip yola çıkamayız abi. Ayrıca 6 numaraya tecrübeli birini almamız gerekiyor. Takımın en kilit pozisyonlarından birisi.

Çevrimiçi celiker1

1 Paulista
2 UDUOKHAİ
3 MASUAKU
4 SAĞ  BEK✅
5 ÖN LİBERO✅
6 SAĞ AÇIK ✅
7 ORTA SAHA✅
8 GEDSON
9 RAFA
10 MUCİ
11 SOL AÇIK✅
12 SANTRAFOR✅

13 ARROYO
14 ALAN RİCARDO

15 MERT
16 EMRE BİLGİN
17 EMİRHAN
18 NECİP
19 EMRECAN TERZİ
20 YERLİ SAĞ BEK✅
21 KARTAL KAYRA
22 FAHRİ KEREM AY
23 MUSTAFA HEKİMOĞLU
24 ÜÇÜNCÜ YEDEK KALECİ
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi levitate

bu yeni yabancı kuralı 12 + 2 genco şeklinde mi oldu şimdi? biz karşılıyoruz o zaman
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

bu yeni yabancı kuralı 12 + 2 genco şeklinde mi oldu şimdi? biz karşılıyoruz o zaman
Seneye de 10+4 olacak

Çevrimiçi Samet Demir

Mert
Masuaku Emirhan Lindelöf Sekine( @Samet Ç 'den arakladım)

Esposito - Pasalic (Doucoure)

F.Reese - Rafa - Cerny

Wind(Romulo)

Şu kadroyu oluşturmak çokta zor olmamalı ya.

Etiketler: