futbolu bilmeyen insanların yaptığı yorumu dikkate almayın arkadaşım, şu aptalca yorumu neresinden tutsan elinde kalır!!
arkadaşın yorumuna ihtiyacım yok kendi gözlemim var zaten 9 kişi konyaya 40 dakika gol atamayıp yenilince yaptıgı sacma değişikliklerle ben hocanın notunu vereli çok oldu.
Dün ki maçtada takımı geriye çekti 1 gol yedik 1 gol daha yiyorduk amatör bölgesel takımdan.Büyük takım hocası değil ole hatta hoca filan değil korkak hoca olmaz bu hoca Beşiktaşı şampiyon yapamaz yol yakınken yolları ayırmamız gerekiyor iş işten geçmeden!
Kadroyu güclendirip hoca sıvamaya başlayınca siz "hoca takım kadro iyileşti ama sende bir aksiyon al oyunu değiştir bir şey yap avrupa gitti lig gitti elimizden" diyeceksiniz ama iş işten geçmiş olacak bunu ben önceden ön görebiliyorum bir çok kişide görebiliyor siz iş işten geçtikten sonra göreceksiniz yazık olacak.!
Ole takımın başında kalsın diye kim ister diye sorsak herhalde suanda tek isteyecek insanlar fb,gs taraftarı olur hoca korkak futbol ve kontra futboldan başka bir şey bilmiyor.Şampiyonluğun adını bile geçimiyor ilk 2'ye yaklasmak başarı diyen birisi zaten!
Şu dün ki takıma karşı farazi konusuyorum şenol güneş takımın başında olsaydı dün ki maç 4-1 değil 9-0 biterdi.
İşte bu yüzden büyük hoca değil ole hiçbir zaman olamayacak!