neyin algısını yapmaya çalışıyorsun maçı birtek senmi izledin yediğimiz golde spiker orta sahada ofsayt arıyordu stoperlsrimiz orta sahada yakalandı kontra golü yedik
Bu yapmaya çslıştığın şeyin yapılmasına bu forumda izin verilmiyor burda herkes maçı izledi kendini neden bu duruma sokuyorsun
Akşam eleştirecek birşey bulamadında yalanamı baş vuruyorsun
maçın ya tamamını izlemediniz yada duymadınız o zaman Beşiktaşın bu rakibe bu kadar pas imkanı vermesi doğal olmayan durum dedi spiker.Geriye çekilip beklemesi normal değil dedi.
Tutturmuşsunuz forumda algı algı beğenmek zorunda mıyım bu hocayı zorla bir şeyi dayatamazsınız bu hoca Beşiktaş capında ve kalitesinde değil herkes sizinle hem fikir olmak zorunda değil.
O zaman raşitsa ,svensonda kalsın bende onları beğeniyorum sizde o oyuncuları kötülemeyin bırakın algıyı!
Transfer sezonunu devam ediyor istediğimizi eleştirelim yanlısları söyleyelim yok forum benim tekelimde astığım astık kestiğim kestik benim dediğim olacak diyorsanız buyrun tek basınıza fikrinizi belirtmeye devam edin karşıt görüş olmasın yanınıza sizinle aynı düşünenleri alın sadece.5 kişi özelinde olsun forum.
Kötü bu hoca svenson,tayfur,raşitsa kadar kötü bir hoca iyi değil bunu zaman göstericek beni susturup baskılamanız gerçeği değiştirmez kaldı ki sizde hocayı eleştirmiştiniz shaktar macında hafızam beni yanıltmıyorsa kazanınca düzeldiğini mi düşündünüz bilemiyorum ama düzelen bir şey yok bu hoca büyük takım hocası değil!