UEFA Avrupa Ligi 1. Maç AFC Ajax 4-0 Beşiktaş
UEFA Avrupa Ligi 1. Maç AFC Ajax 4-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Avrupa Ligi 1. Maç AFC Ajax 4-0 Beşiktaş Tarih : 26.09.2024 Saat : 22:00 Stadyum : Amsterdam Arena Hakemler : John Brooks - Simon Bennett - Daniel Robathan - Tim Robinson VAR : Stuart

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Avrupa Ligi 1. Maç AFC Ajax 4-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 17887 defa] UEFA Avrupa Ligi 1. Maç AFC Ajax 4-0 Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

dakika 60 3-0 olmuş hamle yapmıyorsun olmaz

Çevrimiçi Samet Demir

Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum top Onana'nın yanındaki adama geliyor sürekli geriye pas atmasını gösteriyor arkadaşına. Bu zihniyette adamla olmaz. Bu durum maç içerisinde en az 5-6 defa dikkatimi çekti.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi ulumemo

bu takıma 6'dan önce iki kanat iki bek lazım onları bir zahmet halletsinler sonra oraya döner bakarız
Bence bu takımın önce koşmayı dikine oynamayı öğrenmesi lazım

Çevrimdışı Talisca1903

Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum top Onana'nın yanındaki adama geliyor sürekli geriye pas atmasını gösteriyor arkadaşına. Bu zihniyette adamla olmaz. Bu durum maç içerisinde en az 5-6 defa dikkatimi çekti.
Ndour girdi hep dikine oynadı döndü şut çekti işin kötüsü senin benim gördüğümü hocanın ve teknik ekbin görememesi öylece izlediler

Çevrimdışı Talisca1903

Ben orta sahaya ilk önce ndour yazarım

Çevrimiçi Samet Ç

göbeği delik deşik ettiler. Dinamik basan 6ın yok, adamların stoperleri topla ceza sahamızın önüne kadar dripling atabiliyor. Isıran 6 şart. Torreira, ismail tarzı ısıran, kora kor oynayan bir 6 almalıyız. Çok yumuşak kalıo orta.
Musrati'de lazım Josef tarzı 6'da Musrati'nin arkasında aynı model Ndour ve sadece faul yapmayı becerebilen Onana olmaz planlama kötü orayı halletsen bile daha çok eksiğin var sen daha 11 tamamlayamadın kanatların olduğu gibi yok mesela bir tarafında topun kıymetini bilmeyen Masuaku oynuyor diğer tarafında sahaya ekstra hiçbir şey koyamayacak ezbere hücum setinde bir şeyler yaratabilecek iki adam var eksik çok avrupayı salmak lazım yoksa komple sezon gider

Çevrimiçi levitate

özgüven ve yetenek yok, adam rashica'nın önüne atsa gol olacak arkasına taca attı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Zafer55

Onana sorumluluk almaktan çekindi. Bana atma diyemediği için geriyi gösterdi habire. Kendisi top almamak için gayret içindeydi. Hatta paulistadan fırça da yedi bunun için. Mental olarak ilk11 e hazır değil.

Çevrimiçi Samet Ç

osimhene kim yok der yahu bu kadar da yalan olmaz
herkese önerilmiş o gese aldı dediğim gibi bizimkiler 5-0'ın büyüsüne çok kapıldığı için iyi başladıkları transfer sezonun berbat bitirdiler

Çevrimdışı Talisca1903

özgüven ve yetenek yok, adam rashica'nın önüne atsa gol olacak arkasına taca attı
rashica sahadamıydı ki takım o kadar kötü dizildiki sıra ona gelmedi

Çevrimiçi levitate

herkese önerilmiş o gese aldı dediğim gibi bizimkiler 5-0'ın büyüsüne çok kapıldığı için iyi başladıkları transfer sezonun berbat bitirdiler
adamlar getirelim diye 12 milyona kerem sattı, bizde şu an için satacak adam yok...

zaten gs'de bir halt oynamıyor ocak gibi de kaçacak zaten
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

rashica sahadamıydı ki takım o kadar kötü dizildiki sıra ona gelmedi
sahada kim vardı ki zaten mert masu onana öyle bir sıvadı ki diğerlerine sıra gelmedi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Onana sorumluluk almaktan çekindi. Bana atma diyemediği için geriyi gösterdi habire. Kendisi top almamak için gayret içindeydi. Hatta paulistadan fırça da yedi bunun için. Mental olarak ilk11 e hazır değil.
Maç başında da yazdım, Mustafa konusunu anlayabilirim ama Onanayı anlayamadım diye. Şimdiden tek taraflı bilet alıp göndermek lazım
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

imkan varda almadıyak salaklık hoca istemdiyse zaten ben bu hocadan umudumu keserim Osimhen by yahu hayvan gibi adam

Çevrimdışı Talisca1903

adamlar getirelim diye 12 milyona kerem sattı, bizde şu an için satacak adam yok...

zaten gs'de bir halt oynamıyor ocak gibi de kaçacak zaten
ceza sahasını komple karıştırıyor bizde olsaydı ciro skor yapmaktan manyak olurdu

Çevrimiçi gokhans

1sene kiralamaya 12milyon+menajer ücreti için değermiydi? Ocak da bırakıp gitme ihtimalide var. Bende istemezdim o parayı kanada beke önlibero ya gömerdim.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi levitate

ceza sahasını komple karıştırıyor bizde olsaydı ciro skor yapmaktan manyak olurdu
o fizikle karıştırsın bi zahmet

o paralara sol bek sağ kanat çözerdin, bugün 26 numaralı şahıs ajax sağ kanadına eşlik etti bildiğin
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

o fizikle karıştırsın bi zahmet

o paralara sol bek sağ kanat çözerdin, bugün 26 numaralı şahıs ajax sağ kanadına eşlik etti bildiğin
sol bek kanat da çözmedinki

Çevrimiçi Serdar3444

Enseyi o kadar karartmaya gerek yok, bu takım kötü takım değil, hoca fazla ama çok fazla oynuyor takımın matematiği ve alışkanlıklarıyla, takımın omurgası oturmuyor, aynı anda bir tuşa bassa olacak belki ama birden fazla tuşa aynı anda basıyor, yetmiyor tuşları söküyor tuşların yeri ni değiştiriyor, sonra bir daha basıyor. Ajax çok dinamik takım, bize iyi çalışmışlar. Defansın merkezini kim kalabalık tutarsa tutsun biz kilitleniyoruz. Defansı yaramıyoruz, çünkü oyuncularımız durağan ve rakip hemen pozisyonunu alıyor. Takımımız dinamik değil, bireysel yeteneklerin ayaklarına bakıyoruz. Svenson, immobile, Rashica ve Semih sürekli araya kaçıyor ve araya adam kaçırıyor. Diğerleri top ayağındayken belki iyiler ama topsuz oyunda, sıkışan oyunda figüranlar. O nedenle Salih'in bu takımda 11 de olması şart diyorum. Oyunu iki yönlü olarak belirli bir seviyede takımda oynayabilecek pek adam yok. Hocanın bence rakipleri çalışmayı bırakıp bizzat bizim geçmiş son maçlarımıza çalışması lazım. Ayrıca bugün bence Hoca' nın Ajax kompleksinden değil de, Ajax' ı küçümsediği için bu saçma takım kurgusuyla çıktık sahaya. Birde Ajax taraftarı maçın içine girdi, pres yapan, bizim oyuncuları bozan her oyuncusunu alkışladı, oda biraz oyunlarını yükseltti...
[ Son Düzenleme: 27 Eylül 2024, 00:21:04 Serdar3444 ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

yalan yok skorun 4-0 da kalmasına sevindim. çok rahat rezil bir skora gidebilirdi.

Çevrimiçi Samet Ç

imkan varda almadıyak salaklık hoca istemdiyse zaten ben bu hocadan umudumu keserim Osimhen by yahu hayvan gibi adam
yönetimliktir o 6 Ciro'ya veriyoruz 10'da buna vermeyelim demişlerdir 13 kişiyle falan oynuyoruz bu 13 kişinin hepsi de tam futbolcu değil hocanın istememe ihtimali yok yönetim fazla havaya girdi gese maçı sonrası bence mesela şu an hocaya dümdüz girmek istiyorum ama adam sürekli aynı 11'i oynatsa bir yerde sezonu komple kaybedecek erkenden bir şeyde diyemiyorum lige bakmak lazım avrupayı bu akşam saldım ben

Çevrimiçi tolga1903

Senin isabetli şut çekemediğin gün viktoria plzen sıradaki rakibimiz olan bundesliga'da dördüncü takıma 3 attı deplasmanda. Bizim seviyemiz konferans ligi olmalıydı buralar artık bize fazla alttan gelmeliydik tıpkı biliç sonrası dönem gibi üzgünüm çok üzgünüm.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

ajaxtan 4 yiyecek takım değiliz alışkanlık yapmış oyunumuzu oynasak buradan çıkabilirdik saçma sapan oyuncu ve formasyon değişikliğiyle ajaxa altın tepside sunduk şu skoru

Çevrimiçi Zafer55

ajaxtan 4 yiyecek takım değiliz alışkanlık yapmış oyunumuzu oynasak buradan çıkabilirdik saçma sapan oyuncu ve formasyon değişikliğiyle ajaxa altın tepside sunduk şu skoru
O oyunu da Mariodan sonra bozduk zaten. Gerçi  Mariolu oyun da kabul edilebilirdi bu akşamkine göre

Etiketler: