UEFA Avrupa Ligi 1. Maç AFC Ajax 4-0 Beşiktaş
UEFA Avrupa Ligi 1. Maç AFC Ajax 4-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Avrupa Ligi 1. Maç AFC Ajax 4-0 Beşiktaş Tarih : 26.09.2024 Saat : 22:00 Stadyum : Amsterdam Arena Hakemler : John Brooks - Simon Bennett - Daniel Robathan - Tim Robinson VAR : Stuart

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Avrupa Ligi 1. Maç AFC Ajax 4-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 17849 defa] UEFA Avrupa Ligi 1. Maç AFC Ajax 4-0 Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

farioliden korktuysa büyük sıkıntı avrupayı komple salmak lazım o zaman
farioli değil ajaxtan, 10 maçta 2 kere mi ne yenmiş bunları
bipbipbupbup

Çevrimiçi hasankale

Masaukaya güvenmeye devam edin siz her Avrupa maçında gol yedirme den rahat edemiyor.

Çevrimiçi sEuL

Neyse 6 falan olacak diye korkuyordum, adamlar baya bi kacirdi. 4-0'da iyidir.
Bizde rakip kaleye isabetli sut cekemeden bitirdik maci, bu mac direkt olarak Gio ve ekibine yazar.
Umarim gerekli dersler cikarilir.
Umarim Musrati'de sezonu kapatmistir, gecen seneden beri olmayacagi cok acik.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

frankurt ekibi bu maçı baz alıp dersler çıkarırsa asıl o zaman sıkıntı almanlar bunlar gibi olmaz
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

Masaukaya güvenmeye devam edin siz her Avrupa maçında gol yedirme den rahat edemiyor.
almadılar ne kanat ne bek 50 kere yazdı taraftar yapacak bir şey yok

Çevrimdışı bjkozy

Keske Lugano ya elenseydik. Bari konferans liginde bizim ayarimizdaki takimlarla karsilasirdik

Çevrimdışı underworld

Her maç hoca bu maçtan gerken dersleri çıkaracaktır derken takim ışık hızıyla geriye doğru gidiyor.
İşte esas mesele bu

Çevrimiçi Samet Ç

iki tane keşkem var bir gsye 5 atmasaydık iki luganoya elenseydik çok iyi olacaktı geseye 5 attığımız gün sezonu kaybettik bütün eksikler göz ardı edildi taraftarda buna çanak tuttu 1 hafta geseye 5 attık diye makara çevirdiler dünya kadar eksiğimiz varken

Çevrimdışı levitate

Her maç hoca bu maçtan gerken dersleri çıkaracaktır derken takim ışık hızıyla geriye doğru gidiyor.
doğru maalesef milli aradan beri problemliyiz
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Önde basan takıma karşı çaresiz kalıyoruz.. Ayrıca musrati lig için tamam ama avrupa için yetersiz.  Malesef bu takıma dinamik 6 şart oğlu şart.. atiba&josef gillerden biri şart..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi hasankale

Keske Lugano ya elenseydik. Bari konferans liginde bizim ayarimizdaki takimlarla karsilasirdik
[/quote
Tam olarak böyle düşünüyorum. Bu Uefa ligi mahvedecek bizi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İki kanat Rasmussen ve Godts a bayıldım.
Bu tip adamları bulmak çok zor değil ama bunları getiren yönetici prim yapamaz.

Çevrimiçi Samet Ç

Önde basan takıma karşı çaresiz kalıyoruz.. Ayrıca musrati lig için tamam ama avrupa için yetersiz.  Malesef bu takıma dinamik 6 şart oğlu şart.. atiba&josef gillerden biri şart..
bu takıma 6'dan önce iki kanat iki bek lazım onları bir zahmet halletsinler sonra oraya döner bakarız

Çevrimdışı Talisca1903

doğru maalesef milli aradan beri problemliyiz
vede ısrarla devam ediyoruz şu takımı masukauya mahkum ettiler yazıklar olsun kanadımızın biri toy semih diğeri rashica göz göre göre hamle yapmadılar

Çevrimdışı Savaş

Yenilmeyi anlarim hep kazanacak değiliz ama bu kadar korkak olmaya gerek yok. Anadolu takımı değilsin sen.

Kaldıramıyorum artık bu korkak oyunu. Çık saldır oyna 4 ye eyvallah. Ama kaleye isabetli şutun bile yok. Ne geçti eline? Rezil olduğunla kaldın.

Umarım bir daha yapmaz bunu Hoca. Dicem ama Beşiktaş gurmeleri Eyüp maçından sinyali almıştır zaten.

Hayırlısı olsun hakkımızda. Pek parlak görünmüyor tünelin ucu.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimdışı Sefa Kara

hocaya yazar rezil etti. 2 tane 6 numara 2 side kagni gibi adamlar rafayi israrla kanada atmasi korkak oynatmasi onde pasmamasi.

Çevrimiçi tolga1903

iki tane keşkem var bir gsye 5 atmasaydık iki luganoya elenseydik çok iyi olacaktı geseye 5 attığımız gün sezonu kaybettik bütün eksikler göz ardı edildi taraftarda buna çanak tuttu 1 hafta geseye 5 attık diye makara çevirdiler dünya kadar eksiğimiz varken

Üzerine o adamlar napti peki? Gitti gabriel sara aldı icardi batsuayi üzerine osimhen getirdi ve anında sol beklerinin biletini kesip şu masuaku'nun yaklaşık 10 kat falan daha iyi defans yapabilenini getirdi. O kadar haklısın ki bir maç bu kadar galip geleni geriye götürüp mağlup olanı ileri taşıyabilir. Şu masuaku'nun herhangi bir avrupa maçındaki rezil performansını o adamlar yaşasa şimdiye bin kere gönderip yenisini monte etmişti bile.

Osimhen bize de önerilmiş mesela yok demiş gvb benim ilk santraforum immobile diğeri mustafa bizimkiler de tamam hocam bildiğin vardır demişler fıkra bu kadar.

Çevrimdışı Talisca1903

Ndour ortayı her türlü halleder çocuk templo ayağı düzgün ne demeye onanaya tercih edldi anlamadım rafayıda 10 koy mario le yedekle bozma takımı hoca bozun 3 maçtır işler sarpa sardı bu maç dişli rakipte patladın

Çevrimiçi gokhans

bu takıma 6'dan önce iki kanat iki bek lazım onları bir zahmet halletsinler sonra oraya döner bakarız
göbeği delik deşik ettiler. Dinamik basan 6ın yok, adamların stoperleri topla ceza sahamızın önüne kadar dripling atabiliyor. Isıran 6 şart. Torreira, ismail tarzı ısıran, kora kor oynayan bir 6 almalıyız. Çok yumuşak kalıo orta.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

Üzerine o adamlar napti peki? Gitti gabriel sara aldı icardi batsuayi üzerine osimhen getirdi ve anında sol beklerinin biletini kesip şu masuaku'nun yaklaşık 10 kat falan daha iyi defans yapabilenini getirdi. O kadar haklısın ki bir maç bu kadar galip geleni geriye götürüp mağlup olanı ileri taşıyabilir. Şu masuaku'nun herhangi bir avrupa maçındaki rezil performansını o adamlar yaşasa şimdiye bin kere gönderip yenisini monte etmişti bile.

Osimhen bize de önerilmiş mesela yok demiş gvb benim ilk santraforum immobile diğeri mustafa bizimkiler de tamam hocam bildiğin vardır demişler fıkra bu kadar.
osimhene kim yok der yahu bu kadar da yalan olmaz

Çevrimdışı qp 383

Hoca beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Son 3-4 maçtır kadronun ayarlarıyla oynadı. Rafa kanatta olmuyor, iki ağır orta sahayla maça çıkıyorsun ki bunlardan biri orta saha rotasyonunda en sona koyman gereken Onana (Ox'dan bile).
Aslolan hayattır hayat da Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Osimhen den önce bir sürü eksik var bizde. O bütçe ve yabancı sınırını kanatta kullanabilirler. Neyse taraftar olarak bize de ders olsun bu maç. Şahsen benim gözüm açıldı.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mellfred

yenilmek sorun değil deplasmanda ajax’tan 4 de yenir
ama takım inanılmaz geri gidiyor
canımı bu sıkıyor
tek isabetli şut atamadan dönüyoruz
kondisyon yerlerde ki asıl kondisyonsuzluğu ligde çekeceğiz
ajax hücumda defansta inanılmaz kompakt iken biz tel tel döküldük
hoca kendine gel

Çevrimiçi Zafer55

Hoca takımın göbeğini oyuncuların ten tengine ve saç durumuna göre kuruyor sanırım. Tercihleri koyudan açığa ve kelden saçlıya doğru gidiyor. Salih 10-15 seans solaryuma girsin ve saçları kazıtsın!
Musrati oynuyor onana oynuyor mario oynuyor.
Ndour az, salih çok az.
Hoca göbekte kel zenci istiyor.

Futbol çerçevesinde bir izah bulamıyorum!

Etiketler: