UEFA Avrupa Ligi Play-Off 2. Maç Beşiktaş 5-1 Lugano
UEFA Avrupa Ligi Play-Off 2. Maç Beşiktaş 5-1 Lugano

Beşiktaş Forum|UEFA Avrupa Ligi Play-Off 2. Maç Beşiktaş 5-1 Lugano Tarih : 29.08.2024 Saat : 21:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Radu Petrescu - Radu Ghinguleac - Mircea Mihail Grigoriu - Marcel Birsan

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Avrupa Ligi Play-Off 2. Maç Beşiktaş 5-1 Lugano  [Okunma sayısı 13620 defa] UEFA Avrupa Ligi Play-Off 2. Maç Beşiktaş 5-1 Lugano

Çevrimiçi Samet Ç

herif semihi dövüyor faul vermiyor
5 tane falan var aynı pozisyondan faul verdiği pozisyonda en son kafaya yumruk atıyor çaktırmadan

Çevrimiçi Necmi

Semih gereksiz sert oynuyor takımı eksik bırakacak

Çevrimiçi levitate

5 tane falan var aynı pozisyondan faul verdiği pozisyonda en son kafaya yumruk atıyor çaktırmadan
boynunu kitlemiş bir de
bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

Butun yabanci takimlar bizi cozmus, isin icine biraz kaos ve cirkeflik katip bizi eksik birakmaya calisiyorlar. Bizimkilerde hep baliklama atliyor bu islere

Çevrimiçi tolga1903

Semih gereksiz sert oynuyor takımı eksik bırakacak

Gereksiz sert oynayan semih değil rakip. Her ayağına aldığında yapışıyolar çocuğa

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi levitate

immobile hep bir ekstra pas arıyor vur babacım ya
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

İmmobile hakkaten vur artık doğru düzgün

Çevrimiçi mayguntr

musrati show yapiyor resmen, bir macta bu kadar hucum devamliligi saglayan bir orta saha performansi hatirlamiyorum

Çevrimdışı pinehitman

Ciro niye pivot gibi oynamaya çalışıyor anlamadım

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Gereksiz sert oynayan semih değil rakip. Her ayağına aldığında yapışıyolar çocuğa
basit oynamıyor çok top tutarsan ayağında yapışırlar

Çevrimiçi tolga1903

Yalnız takımın en kötüleri şu ana kadar ne yazık ki iki kanatımız. Yok abi bek falan tamam ama şu takımın ekmek gibi su gibi kanat oyuncusu ihtiyacı var

Çevrimiçi Samet Ç

musrati show yapiyor resmen, bir macta bu kadar hucum devamliligi saglayan bir orta saha performansi hatirlamiyorum
top sende kalınca elit oyuncu oluyor Benfica falan bu yüzden istedi adamı zaten
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2024, 21:52:54 Samet Ç ]

Çevrimiçi sEuL

Cok efor sarf ettik ve sadece 1-0 ondeyiz.
Umarim ikinci yari oyundan dusmeyiz.
Belki Can'i izleme sansimiz olur bugun, sarisi oldugu icin belki 2. yariya Semih'le baslamayabiliriz.

Çevrimiçi sefaköykartali

Sol bek almayalım diye oynadığı oyuna bak, bütün sezon böyle oynasana babacım niye bizi yoruyorsun

Çevrimiçi gokhans

Hakem izmir çetesinden sanki.. söve söve bi hal oldum. Hanımlada papaz olduk :D
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

Sol bek almayalım diye oynadığı oyuna bak, bütün sezon böyle oynasana babacım niye bizi yoruyorsun
ona güven olmaz geçecek o işleri aynı yerden 2. kez sokulmayacağız

Çevrimdışı Savaş

Şimdi normal şartlarda klasik bir Beşiktaş maçı oldu. 1 tane attık 50 tane kaçırdık.

Alıştığımız senaryo şu olur; ikinci yarı salak saçma geriye yaslanırız ve golü yeriz.

Sonra sinir stres içinde maç devam eder uzatmaya gider aptal bi gol daha yiyerek eleniriz.

Bakalim nasıl olacak şimdi. İzleyelim görelim.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi gokhans

Bazen ciro yerine bu maçta wego olsa neler olurdu diyorum!!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı KartalınGücü

Hücumuna kimse laf edemez zaten defansta gene açık veriyor. Svensson ile Rashicayı sola koysak adamların başka planı yok.

Çevrimdışı Liquidator

Çok güzel oynadık. Foruma bile giremedim)) amma neler neler kaçırdık. 2 yi bulsak oyun 4 de 5 e gidecek. Yunan herif  çok sert oynuyor bu arada. Takımın en zayıf halkası sağ kanat, yani Rashitsa

Отправлено с моего 21081111RG через Tapatalk

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı MUSTAFA_

5-0 olacak maç ne hale geldi. Hakemsiler de etkili bu skorda. Resmen rakip maçta tutuluyor...

https://x.com/Besiktas/status/1829229949410013624

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

sağ kanatta futbolcumuz olsaydı çoktan 3 lemiştik Semih en azından gayretli defansta gayet sağlam durdu yoksa bu masukanun gamsızlığında steffan Puşkaş modunu açacak

Çevrimiçi Samet Ç

Bazen ciro yerine bu maçta wego olsa neler olurdu diyorum!!!
skor aynı olurdu bir şey olmazdı

Etiketler: