UEFA Avrupa Ligi Play-Off 2. Maç Beşiktaş 5-1 Lugano
UEFA Avrupa Ligi Play-Off 2. Maç Beşiktaş 5-1 Lugano

Beşiktaş Forum|UEFA Avrupa Ligi Play-Off 2. Maç Beşiktaş 5-1 Lugano Tarih : 29.08.2024 Saat : 21:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Radu Petrescu - Radu Ghinguleac - Mircea Mihail Grigoriu - Marcel Birsan

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Avrupa Ligi Play-Off 2. Maç Beşiktaş 5-1 Lugano  [Okunma sayısı 13657 defa] UEFA Avrupa Ligi Play-Off 2. Maç Beşiktaş 5-1 Lugano

Çevrimiçi Samet Ç

sağ kanatta futbolcumuz olsaydı çoktan 3 lemiştik Semih en azından gayretli defansta gayet sağlam durdu yoksa bu masukanun gamsızlığında steffan Puşkaş modunu açacak
masuakuyu iyi gösteren Semih zaten 10 dakika geriye gelmesin masuaku yine saçmalar

Çevrimdışı Talisca1903

5-0 olacak maç ne hale geldi. Hakemsiler de etkili bu skorda. Resmen rakip maçta tutuluyor...

https://twitter.com/Besiktas/status/1829229949410013624
hamsiler diye okudum ts ne alaka diyordum  :tabe: :tabe:

Çevrimiçi Zafer55

Gayet deli oynuyoruz. Hakem kadar olmasada.

Şu Semih bi gol ataydı da rahatlayaydı çocuk.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Savaş

İnşallah kaçanları aramayız
Bundan cok korkuyorum abi işte. Çok kaçtı. 2 olaydı iyiydi

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı KartalınGücü

Hakemden çekiniyorum, hani enteresandır serttir falan ama Gedsona çift daldıkları pozisyonda sarı vermemesi, Semihin kendisine yapılanları görmeyip yaptıklarına çalması kart vermesi kötü niyetli.

Çevrimdışı Talisca1903

ciroyu kutudan çok çıkarıyoruz mecburen kanatlar kanat gibi olmadığı için etkinliği düşüyor haliyle

Çevrimiçi Zafer55

Rashica Semih İmmobile atar 4.yü bilemedim.

Çevrimiçi Necmi

Gayet deli oynuyoruz. Hakem kadar olmasada.

Şu Semih bi gol ataydı da rahatlayaydı çocuk.
bütün pozisyonları çalım atacağım diye öldürüyor basit oynasa enerjisinide tüketmeyecek

Çevrimiçi Necmi

Rashica Semih İmmobile atar 4.yü bilemedim.
rafa ve musrati atar dördü beşi 😀

Çevrimiçi tolga1903

Takımı önde tutan gedson ve özellikle musrati'nin insan üstü çabası oldu. Eğer 2 gelmezse giderek düşecek takım böyle bir baskı yok çünkü sete oturamıyoruz doğru düzgün takım dinlenemiyor. Semih'e hayvan gibi giriyorlar ve çocuk en sonunda delirdi sarı aldı sanki muçi yerine girse fena olmayacak gibi

Çevrimdışı Ravenman

Tüm Türkiyeye futbol dersi veriyoruz.

Lakin bir kaçtane daha atmamız lazım.

Çevrimdışı Talisca1903

iş yapan colley satıp iş yapmayan rashica tutmak mantıksız sat gitsin kontenjan açılsın

Çevrimiçi Georgetown

1 kisi de guzel top oynuyoruz dememiş hic mi futboldan keyif almiyosunuz hep mi eksikleri bulmaya çalışıyorsunuz anlamadım ki. Hala sezonun basindayiz 2. Yari patates eder yollariz. 90 dakikanin her saniyesinde mukemmel futbol oynanabilir mi? Her oyuncu mukemmel performans verebilir mi? Biz normal vatandaş olarak her gun ayni enerjiye ayni mukemmellige mi sahibiz? Bir iki olumlu guzel bir sey okuyalim diye giriyorum ama sebebini anlamadigim şekilde hep gol yeriz yaslaniriz biseyler olur eleniriz. Masuaku kotu semih ayaginda top tutuyor rachisa rezalet. Var mi 11 oyuncusu da inanilmaz olan her mac ilk yari 6-7-8 gol atan takim. Olmadi olmicakta. Oyun cok yuksek potansiyel vaadediyor. Keyifli seyirler. EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ! Saygilar sevgiler.
GURURLAN!

Çevrimiçi Georgetown

Tüm Türkiyeye futbol dersi veriyoruz.

Lakin bir kaçtane daha atmamız lazım.

🙏🏽
GURURLAN!

Çevrimiçi tolga1903

Semih hakkaten güreş degil olm bu spor ayağına aldığın her topta güç mücadelesi yapmana gerek yok

Çevrimdışı KartalınGücü

Ya bir tane sert orta yap şu topu alınca Rashica, öldürene kadar dönüyor etrafında.

Çevrimiçi gokhans

Masuaku saatli bomba gibi.. Allah yardımcımız olsun..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi levitate

bu herifler pozisyon tekrarlarını niye böyle saçma şekilde veriyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Şu maçtan sonra gabriel mı alırsın ne alırsın yönetim 2 3 güne şu kanat oyuncusunu getir bi zahmet

Çevrimdışı qp 383

Aslolan hayattır hayat da Beşiktaş

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Etiketler: